Снимка: БГНЕС

САЩ и западните им съюзници искат да унищожат Русия, смята ръководителят на руската Служба за външно разузнаване Сергей Наришкин.

"Маските паднаха. Западът не просто иска да обкръжи Русия с нова желязна завеса", заяви той. "Става дума за опити за унищожаване на нашата държава, за нейната "отмяна", както се казва в наши дни в "толерантната" либерално-фашистка среда", каза той.

"Най-отвратителното е, че това се прави под фалшиви лозунги за необходимостта да се защити суверенитетът на Украйна и европейската сигурност". Той добави, че целта на Вашингтон е да предотврати появата на друг властови център.

Наришкин повтори настояването на Москва за неутрален статут на Украйна. "Това е минималната териториална бариера, от която се нуждае нашата страна, за да отблъсне атаки от Запада", каза той.

Коментари Напиши коментар

218

Анонимен

преди 1 година

Запада ще натика Русия в ръцете на Китай, после ще се обедини с Индия и ще стане част от кастовата им система. Даже за евреите с техния бог има място в индуизма. А Америка ще стане обединител на латиноси, черни, китайци и идийци и по стар навик ще набутат всички изоставащи от модата, в трета глуха с нова гражданска война.

217

Анонимен

преди 1 година

Скоро всичко ще излезе и безмозъчните *** и русофоби ще се крият в миши дупки.

216

Анонимен

преди 1 година

Френска журналистка, прекарала няколко години в Донбас, разказа как управляващите в Украйна унищожават своите рускоговорящи граждани от 8 години. Да, абсолютно. Бомбардиране с ГРАД. Хората в Донбас бяха мишена на собственото си правителство, на властите в Киев. Имам всички доказателства. Мога да ги осигуря, когато се върна във Франция. Всичко съм заснела, неопровержимо е. Завчера бях в едно училище. Двама учители бяха разкъсани наполовина. Видях и много деца с откъснати от бомбите крайници. Това е нечовешко.