178

Анонимен

преди 2 години

Всеки знае мене си.

177

Анонимен

преди 2 години

До анонимен: Руснаците разоръжават Десантните си войски, артилерийските си войски, Росгвардия, ФСБ се денацифицира и частните Вагнер, дето ги пуснаха от затвора с автомат в ръката.Предават ги да ги съдят и украйнските граждани се изтеглят. Защо не така? Русия имат по-голяма гвардия и са фашистко настроени - Русия има по-големи оръжия да разоръжава.

176

Анонимен

преди 2 години

В крайна сметка, винаги трябва да има и трета гледна точка, не може да о Русия и САЩ, не може Левски и ЦСКА, не може само бедни и богати. Когато двама се карат, третия в повечето случаи е прав.

175

Анонимен

преди 2 години

Войната е само една - тя е 2000 - годишна война на едно лихварско племе срещу християнството и в момента всички войни са производни на тази.Нека съм луд, нека съм фантазьор, всякакъв, но чисто човешкия ми дълг е да споделям тези неща, пък който иска да си живее с идеализираната представа за света с добрите чичковци по върховете - това си е негов избор, дадена ни е свободна воля. Когато всички фанатици и идолопоклонноци те мразят, на прав път си.

174

Анонимен

преди 2 години

Наришкин ,Наришкин для Ленина уже никто песни не поет.

173

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че всички световни лидери на марионетки на задкулисния елит и всички противопоставяния между тях са нищо повече от театро. Народите се настройват едни срещу други, докато ония си пийват някъде питието или изнасилват някое петгодишно дете пред образа на Бафомет.

172

Анонимен

преди 2 години

Путин поне е първичен, а от Запада са едни мазници до няма къде и те не са по-добри от него. Дипломация, човешки права, а реално няма нищо такова и колко злини правят подмолно. Но сега Путин е мразен, защото лошото е очевидно и нагледно, а мазниците са пак харесвани, крият се зад захаросаните си приказки. Радой Ралин го е казал от как свят светува мазният все отгоре плува. Путин си мислеше, че като е вече богаташ ще им се хареса, но те са гаднярчета по душа и знаят от къде е дошъл.

171

Анонимен

преди 2 години

Жалко за тях, драги. България ще се възстанови едва тогава, когато 100% от населението е за България и не мисли на коя империя да подгъзува. Останалото е национално предателство, маскирано с патетични и високопарни слова за братство и цивилизационен избор.

170

Хектор

преди 2 години

Не, ние не обичаме Русия повече от България, не. Сложихме си руски знамена на профилните вместо български, защото такава е ситуацията сега. Който обича Русия, обича и България. Не, не сме псували, клели и ругали хора, само по подозрение, че не харесват Путин. Не, ние не обичаме Путин повече от децата си, не гледайте, че сме го сложили на профилната. Не, ние сме вярващи, това, че всеки ден хвалим Путин, а за Бог се сещаме веднъж в годината не е показателно, не. Не, не си правим кумири, не.

169

Хектор

преди 2 години

Не, всички банки са еврейски, само руските не са. Честна дума! Не, Русия и САЩ са противници, не, невъзможно е да са се договорили, не. Не, Русия е православна страна, управлявана от вярващи, там не се намира най - голямата джамия в Европа, не, и евреите не отвличат по празниците деца за жертвоприношения, не. Не, България в малка и има нужда от Голям Брат, никой няма да ни остави без опека, не, който говори, че България може без Русия и САЩ е великобългарски шовинист.

168

Хаха

преди 2 години

Тоя като лъже накъде гледа ?! ...Ах да, някъде надолу !

167

Хектор

преди 2 години

Путин не е евреин, не, това са опитали на Ко з як.Не, майка му не е Мария Шрломова,не. Не, никога не е искал да присъединява Русия към НАТО, абсурд. Не, не е марионетка на световния задкулисен елит, играеща ролята на доброто ченге в еврейското театро, не. Не, ние, феновете му, не се държим като секта, не. Не, той никога не е целувал момченца по коремчетата, не. Не, той не е масон, не. Не, той не си слага ботокс, не, той е мъжкар, който язди. Не, тоя мармот не завива шоколада в станиол.

166

Dinkou

преди 2 години

Тези руснаци само войни и шпиони в главата им.още от Петър първи насам. А просто можеха да ни клатят от към цена на газта

165

Хектор

преди 2 години

Даже не можеш да го напишеш грамотно, с - с - с - Стояне

164

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 200 "184 ако не си схванал истината" Русофил и истина е като безопасна и отрова.

163

Хектор

преди 2 години

Русия ще победи, а аз ще палувам и ще се топя в яките ръце на руските мужици, ох, сладост....

162

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 196 Новия Хитлер е в Кремъл. Олигарсите и Путин вече ще гледат Ривиерата само на картичка.

161

Хектор

преди 2 години

Като всяко тъпо, недоразвито , но алчно нещо,запада не-може бе, просто неможе да си научи урока. Периодично се събира шайка човекопитеци и тръгват на изток, понеже един път успяха да разбият Константинопол самочувствието им е като на богове. Много си вярват но Русия ОТНОВО ще ги нарита и кръгом ще запълзят на запад.България няма да пострада сериозно.

160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 191 Пак ще ревете. Ще ревете, както ревах аз, когато Абдул и Саади ми откъснаха цветето.

159

Анонимен

преди 2 години

173 всъщност съм на 40 и съм отвратена от това как любимия ти запад и любимите айфончета извращащата децата ни. И не, не става само с възпитание, защото идва ден в който твоето възпитание, че модата, айфончето, джендаризма и пр*статията трябва да са аут се сблъскват с общество, в което ако нямаш 300 приятеля във фейсбук значи си никой, ако не си се натаковал на 14 г, значи си грозен и т.н. Аз съм на 40, но не съм живяла в такава демократична п*мия в която живеят днес децата ни.