198

Анонимен

преди 2 години

252 Западните компании в Русия й помогнаха, да даде съвременна държава. Внесена технологии създадоха работни места, рроправиха път на Русия в свободния пазар. Тяхната печалба се равнява, дори е по-малка, от ползите на Русия. Това се нарича бизнес, взаимна изгода. Те бяха там, въпреки факта, че Русия е криминална държава, която се управлява от указите на един диктатор, който позволяваше да правят бизнес, само определени компании, от които имаше полза.

197

Анонимен

преди 2 години

Байдън е кукла на конци ,та той не знае на коя държава е президент? Дядо с деменция ,на никой Господ да не дава !

196

Fallschirmspringer

преди 2 години

Появата на Байдън на 19 януари по телевизията, когато заплашваше Русия с катастрофални последствия и отговорност, ако тя нахлуе в Украйна, повдига въпроса защо Вашингтон не беше подведен под отговорност, когато нахлу в Афганистан и Ирак и когато свали властта в Украйна с цветна революция? Вашингтон нахлу в Украйна, а не Русия. И как Байдън ще държи Русия отговорна и ще доведе Русия до катастрофални последствия?

195

Анонимен

преди 2 години

Западът бе твърде толерантен към руските неонацисти, внесе ноу хау, технологии, даде на Русия достъп до финансовия пазар, направи руските олигарси по-богати от които и да било, в човешката история, включително и Путин. Те се къпят в нечуван разкош и простотия. Време е този абсурд да спре. С войната в Украйна, Путин разкри докрай неонацисткото си лице и унищожи завинаги, възможността, да бъде партньор в свободния свят, на запада.

194

Анонимен

преди 2 години

Русия единствена не освободи своите колонии, завзети от руските царе, при разпадане на Световната колониална система, през 60те години на миналия век, защото й бяха съседни. Така се превърна в Империя на злото, която заличава цели народи и експлоатира вандалски, ресурси на половината земно кълбо. Изнася тероризъм и конфликти в съседните си държави, води войни и създава буферна зони. Нахлу в Украйна, като запали война в Европа, в 21 век. Абсурдно и несъстоятерно е, да се прави на жертва.

193

Анонимен

преди 2 години

Нелепо е един агресор, който нападна и нахлу в чужда държава, да се прави на жертва. Руснаците са неотацисти, фашистите на 21 век. Русия подкрепяше Палестина през цялото време на конфликта в Близкия Изток, сета Путин търси лицемерто, помощ от Израел?! Такава е цялата политика на империята на злото Русия, която мечтае за световно господство. Лъжа, лицемерие, сепаратизъм и агресия.

192

Реалист

преди 2 години

Наглеци, едно свясно радио не можете да произведете, завзели сте найголямата тетеритория от земята и все не вие достатъчно искате още и още. Прави са украинците да предпочитат смърта пред робството и мизерията, която носите вие и вашия зъл и кръвожаден император.

191

Майора

преди 2 години

Жалко Наришкин и ти като Путин виждаш заплаха , а в същото време нападате независима страна!При това пращате и чеченци! Да не говорим за нашта поговорка"На....."

190

251

преди 2 години

Западните компании са отишли в Русия, разбира се от човеколюбие и защото много обичат Русия. Да не вземем да си помислим, че са отишли там заради финансови изгоди и печалби.

189

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са жертва?! Само до преди 10 дни в Русия която всички, всячески и неясно защо заплашват, повечето световни компании инвестираха и създаваха работни места. Абе....

188

Анонимен

преди 2 години

Кристално ясно е, че целта на Вашингтон е да предотврати появата на друг властови център като ликвидира Русия.

187

До 246

преди 2 години

Следващите арестувани за толериране на путинската фашистка политика се очертават админите и участниците във форум "chez kerpeden". Свободата на словото не означава свободия и проповядване на войни и убийства.

186

Ангел

преди 2 години

Запада от много отдавна иска да унищожи Русия .Иска да унищожи и Китай . Точно поради тази причини запада няма да бъде пощаден и най-вероятно скоро Щатите ще спрат да дишат завинаги !

185

Анонимен

преди 2 години

До Алах Като чуя евреи и Алах веднага става ясно че това е краен арабски комплексар не искаш да признае своето многократно поражение от евреите, между впрочем всички арабски поражения са предизвикани точно от този Русия и СССР за която се застъпваш.

184

Анонимен

преди 2 години

продажни дезинформатори мислят че като мамят ще ги пуснат от казиното през главния вход. Това не е неочаквано нали

183

Бай Гроздан

преди 2 години

Нищо ново.Русия е единствената самодостатъчна държава в света и за унищожението и са се крояли планове още от времето на Наполеон,казал на външният си министър :"Остава една Русия е аз ще я унищожа!",но историята е унищожила него след тази авантюра.

182

Анонимен

преди 2 години

Човекът е прав.. Вижде на Китай притискаха ги забраниха продажбата на HUAWEI.. Преди това беззаконно обявиха война в Ирак, Либия, Сирия в Белград знаете какво стана.. Никога да нямате вяра на западните ама никога..

181

Анонимен

преди 2 години

А рашистите искат да унищожат западната цивилизация и цивилизацията изобщо.Жадуват всички да живеят в болшевизъм, вечно противопоставяне, поддържане на стохилядни армии и харчене на стотици милиарди, за да се помпа самочувствието на азиатски лидери с наполеонов ръст

180

Анонимен

преди 2 години

Прав е ............100 %...........Русия никога няма да бъде унищожена!!!

179

и те така

преди 2 години

не иска да унищожи Русия , иска да унищожи комунистите защото са ЗЛО , и не само в Русия !