38

Анонимен

преди 2 години

Да бе.Само дето искахте НАТО да се ограничи до държавите които са членували до 1997.Така ще ви е добре.Да може да тероризирате малките държави.

37

Благодаря

преди 2 години

на Путин, че разкри истинската същност на руската политика. И моят баща на 80 години русофил по убеждение, разбра, макар и със закъснение истината.

36

А. Петров

преди 2 години

Наришкин и ти си виновен не се крий. Вместо да сте един коректив на тиранина, един през друг се надпреварвате да му угодите. Видяхме те как пелтечеше по телевизията онзи ден. Ген. Жуков е можел да каже не на Сталин, а ти? Къде е съвременния ген. Жуков?

35

до 41

преди 2 години

да видим сега- този е от наришкини, имаха някакъв от голицини, май и един от лопухини, а пък никита михалков и той е от дворянски род- михалкови. сигурно има и други, то там е било пълно с дворяни. моля някой да ми каже защо тези дворяни искат ссср тогава. при това ссср-то на сталин.

34

Анонимен

преди 2 години

До Истината "Путин е "защитник на православието"" Какъв защитник на православието е тоя средноазиатски касапин? Прати чеченски башибозук да коли славяни християни. Руските лъжи са видни за целия свят.

33

whistleblower

преди 2 години

Да и НАТО даде заповедта руската армия да атакува Украйна? Както и да го извъртат не могат да си изчистят съвестта ние да не пасем трева.

32

Анонимен

преди 2 години

"Мьй в Рай, а они сдохнут". Тези думи на Путин са това ,което сами си пожелаха. Нека живеят в своя затворен Рай като във филма "Лабиринтът". Да се наслаждават на суровините,на природните богатства,на величието си.Като Робинзон на самотния остров, с белоруския си Петкан..

31

Истината 2

преди 2 години

Путин и феновете му са като малки деца, които се тръшкат и гледат лошо, защото не искат да влязат в детската градина при другите деца. Страхуват се от другите деца, които са буйни, шумни, агресивни.

30

ОКУПАТОРА Е ОБРЕЧЕН.

преди 2 години

ВЕЧЕ Е ОБЯВЕНА НАГРАДА ЗА ГЛАНАТА МУ....ХА,ХА,ХАААААААА.....ТАКА МУ СЕ ПАДА НА КУЧЕТО БЯСНО.....

29

Истината

преди 2 години

Путин е проекция на руския носталгизъм към миналото. Путин е "защитник на православието" и в същото време иска да възроди славата на бившия атеистичен СССР. Руснаците се страхуват от този нов свят, където вече не могат да се налагат еднолично и безусловно. Рухна мита за руската уникалност. Путин олицетворява тази съвкупност от носталгия, комплекси и страхове. Затова българските му фенове го харесват - те също се страхуват от сегашния свят и бленуват за "чистите времена при бай Тошо".

28

ЗАЩО ЗАПАДА ,БЕ...

преди 2 години

ЕДИН ОТ РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ , ВЕЧЕ Е ДАЛ 1-млн.?. ЗА ГЛАВАТА НА ПУТИН!!!---С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН , ЦЕНАТА СЕ ВДИГА...ХА,ХА,ХАААА...БЛАЗЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ....!!!!!!

27

...

преди 2 години

Де да можеше и Зеленски да разбере, че от него се иска да не е в НАТО и ЕС.Аз не подкрепям действията на Русия в никъв случай, но не разполагам с информация, която те имат.

26

Анонимен

преди 2 години

Изтърканата лъжа "ние само се защитаваме, искаме само мир", си отиде с нападението над Украйна.

25

Анонимен

преди 2 години

На всички руснаци по върховете мутрите са им като съвестите им: грозни. Тоя е като изкаран от някой затвор.

24

Смърт за окупаторите

преди 2 години

Е как пък целия свят греши само те прави , те ако имат едни свободни избори и във държавата им ги мразят и няма да ги спечелят .Изпотрепаха си опозицията ,репортери се самоубиват други са по затворите, който избяга го тровят ! В Украйна може и Хитлер да са клонирали ,ама не са нападнали Русия ,във Грузия пак ли имаше нацисти ,а че Путин е диктатор и враг на собствения си народ ,а може би убиец на целия свят ,или те все се защитават като убиват другите .Путин е опасен за живота на всички

23

Германец

преди 2 години

Хахаха, започнахме да се правим на жервти, ние срещу света и тем подобни. Клоун. Смърт на Путин!!!

22

Анонимен

преди 2 години

наришкини са царска фамилия, не ли? или има някой крестьянин наришкин?

21

пфф

преди 2 години

Тия само атаки и унищожение сънуват. Болна работа... А, и "ответни мерки", че днес пак за тях крякаха.

20

Диоген

преди 2 години

Ааа, че защо мислят тъй руснаците? Зад желязната завеса ще им е толкова уютно,толкова сигурно,толкова РАЙСКО.По-самодостатъчно няма накъде!

19

Натовеца

преди 2 години

Прав е човека ,всеки малко по-интелигентен поназнайващ от геополитика знае !