30

Анонимен

преди 2 години

Ами тогава да празнуваме падането ни под османска власт, че без него е нямало да има 3-март!

29

Анонимен

преди 2 години

3 Март е празник от 1991 година и целата е да имаме подкрепа от Русия и разрешение за освобожедението от Комунистите.Както се казва да се подмажем.Истината е че Снастефанския договор е за Руска България,не самостоятелна.Путинисти налагат този празник.Абсурден празник.Трябва да приемем за празник датата от Берлинския договор,когато вече се освобождаваме от Русия.

28

Анонимен

преди 2 години

тиа граматично-неграмотни писарушки-калинки, дето удобно са се набутали в dnes.bg вече взеха да дразнят с използването на миналото време ! Ето поредната изцепка на таа: "Без 3 март, нямало да има нито Съединение, нито Независимост". Безплатна консултация: Пише се "нямаше да има"! Ей, исторически и литературно неграмотни КАЛИНКИ (и най-вече злобни и нахални), БЕГОМ ДА си ДОУЧИТЕ БЕЛ в средните училища! Не сте за тук!!

27

Анонимен

преди 2 години

Значи Сърбия си пише че са приели Християнството у нас обаче категорично НЕ. Българите са родени християни , сигурно но в друго Измеренение. Българския Народ е насилствено Похристиянизиран от Византия 866 г. Дори за тези които отказват да приемат християнството биват убити. Вместо да се занимавате с Руска Пропаганда вижда какво се случило у нас преди повече от 10 века

26

Реалността

преди 2 години

Свобода ли е това да изкараш някой от една клетка и да го вкараш у твоята клетка и да му вземаш всичко и да го караш да ти е много благодарен за това......

25

Анонимен

преди 2 години

3 Март е празник от 1991 година.Познайте защо?

24

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно от кога 3 Март е национален празник на България?

23

Малко уточнение

преди 2 години

Когато някой се бие за тебе и за това му плащаш се нарича наемник, а не освободител ! България плаща тонове злато на Русия за военната помощ при т.нар. освобождение, не го правят безкористно а за пари !

22

Анонимен

преди 2 години

Не 3 март е датата.България щяла да има независимост и без "руското Освобождение".Младотурците са освободили Турция от Османците и България щеше да е самостоятелна и можеби нямаше сега да има промити мозъци Путинисти.Русия искала да завладее България,а не да освободи.Санстефанска България е Рукса България.Европейските сили не са дали на Путинските дядовци и баби България.И трябва да сме благодарни за това.Сега щяхме да губим човешки животи.

21

Анонимен

преди 2 години

Този полковник ми прилича на Руснак-манипулатор. Изказванията му са пълен FAKE NEWS. Това да не са Руснаците както виждаме в Украйна сега

20

Анонимен

преди 2 години

До Окупирано племе Ами - да, в Албания носят фесове и ***, защото са мюсюлмани! Пуста неграмотност! Даже писане по форумите не може да я изкорени! Четете бре, недейте само да пишете!

19

Анонимен

преди 2 години

До Taню За да влезем в нечия "сфера на влияние" трябва да ни има, нали? Сл. за нас това е Освободителна война!

18

Окупирано племе

преди 2 години

Защо Гърция дори Албания са били от Османската империя и не го празнуват тоя празник ние специални ли да се чувстваме? Като не са освободили Албания там още ли носят фесове и шалвари както спекулират путинофилите.

17

За незапознати

преди 2 години

В Санстефанския договор няма и една дума за България или българи !Чак на Берлинския конгрес се говори за България и изтегляне на т.нар. окупачни войски на Русия от българска територия и парите в злато, които трябва да им платим !

16

Мими921

преди 2 години

Без история ние не сме никаква държава даже се говори че искат да махнат 3 март и всичко това е защото слушаме Запада а те искат да затрият България

15

Защо

преди 2 години

Заглавието е в подобно съмнително наклонение?

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимензатова избирайте!русия или турция както през 1878 г.

13

Анонимен

преди 2 години

Най-господстващите радиоточки са поканили професионални русофоби на националния празник!

12

Анонимен

преди 2 години

Без Македония нямаше да има 24 май!! Путин го каза!!

11

Анонимен

преди 2 години

Черно море - вътрешно!