167

Анонимен

преди 2 години

Англия и САЩ въоръжаваха Османската империя с оръжие и им помагаха да ни държат под робство. немски генерали водеха османските орди във войната срещу България и Русия. Това децата да го знаят добре.

166

Анонимен

преди 2 години

Историята наистина не ви е силна страна и вие като македонците от малки сте закърмени с фалшива информация.Аз съм по благодарен на поляците от колкото на руснаците защото Владислав дойде за освобождението ни 1444а година и умря за това, а руснаците чакаха 500 години докато османската империя вече беше пред разпад.

165

Анонимен

преди 2 години

Някой хора си мислят, че само днес ще си пишем тук и утре всичко ще е забравено. Не утре пак ще говоря на децата за робството и за освобождението и след 2 месеца и така за винаги.

164

Анонимен

преди 2 години

На Шипка е пълно с руски знамена.Както с ковид пропагандата зорлем ваксинираха има няма 30%,сега с очернянено на Русия нищо няма да постигнат.

163

До 208

преди 2 години

Русофилите са същите предатели като поамериканчените. Не сменяй темата. Русия ни бомбардира и в двете световни войни. Русия обезбългари Македония. Русия настрои Сърбия и Гърция срещу нас. Русия изби цялата ни интелигенция и ни докара до валутен борд.

162

Анонимен

преди 2 години

До Василев "имаха най-много язовири, имаха най-добрата водно-напоителна система и се обработваше цялата земя" Любопитен факт: по времето на комунизЪма 60%! от селскостопанската продукция е идвала от ..... личните стопанства. Педята земя, която българите са обработвали за себе си. Останалите 40% от "цялата обработваема земя". СМЯТАЙ!

161

Анонимен

преди 2 години

поамериканчени, побританчени и всякакви подобни - все като децата и внуците на русофилите

160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 190Така е,ти ще отидеш ли да воюваш за руснаците .Но сме извадили късмет,че това се е случило и сме останали като държава.Всичко друго е дъра бъра.Никой не ти е длъжен за нищо,освен ***.

159

Анонимен

преди 2 години

Като ми почнете с това брате от векове за векове... Какви векове бе другари? 5 века не се сетиха за нас. Къде бяха 1444а година при битката за Варна когато западни страни дойдоха и крале си оставиха костите тук?

158

Анонимен

преди 2 години

До Василев Да. Да. Произвеждахме телефони с шайба. Билетчето беше 6ст. А децата работеха ангария по 40ст на ден в развитото селско стопанство. Хората бяха фиданки, защото чакаха да им излезе вноската за кола от мототехника, а не кат сега да не слизат от колата.

157

До 188

преди 2 години

Бавен, 1/3 от българите остава под турско робство. Тези в Македония, Беломорието и Одринска Тракия да не би да не са били марсианци?! Руснаците не ни освободиха, а ни разпокъсаха и разединиха. Докато им се кланяте, все ще сме зле като държава и народ.

156

Анонимен

преди 2 години

Изгледайте Козият рог филм от 1972 г. ако усеете да го изгледате до край. Изгледайте капитан Петко войвода сериал от 1981 г. Запознайте се с историята и дано тогава разберета цената на свободата.

155

България над всичко!

преди 2 години

Спокойно, скоро Путин ще иде при черните души и всичко ще си дойде на място!

154

Анонимен

преди 2 години

Неблагодарни са само НЕбългарите. Те са предимно поамериканчени, побританчени и всякакви подобни. Кланят се на тези дето въоръжаваха османската империя с оръжие против нас. Кланят се на тези дето ни бомбардираха втората световна. Кланят се на тези дето ни унищожиха цялата държава последните 30 години. Отгледаха си еничaри по посолствата и с грантове от чужди НПОта.

153

Анонимен

преди 2 години

До С Русия в сърцето "Дълбок поклон и безкрайно Благодарим на Русия за свободата която ни подари!!" Ааааа, не ни я е "подарила". Платили сме им 32 тона злато за "подаръка". Отгоре на всичко останало, де.

152

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 196 Лично ще се заема с теб руска мастийо.

151

whistleblower

преди 2 години

Честита ви окупация от руска армия!

150

Анонимен

преди 2 години

500 години православните ви братя не се сетиха за вас :) чак когато след ПОРЕДНАТА война за територии с османската империя най-после минаха през нас просто защото бяхме на пътя. Исторически факти нищо друго.

149

Гражданин

преди 2 години

За мен тези, които не почитат хората дали живота си за нашата свобода се ***! На всички останали - Честит 3 март.

148

Анонимен

преди 2 години

Ако не сме освободени през руско турската война,щяхме да станем като арменците-наполовина изклани или кюрдите-останали без държава.И официалният език щеше да е турски.Ашколсун,аго,кьопоолар!!!