187

Анонимен

преди 2 години

Признателен съм към онази Русия която за съжаление вече я няма, но това не ме прави длъжен да съм съгласен с действията на Русия днес.

186

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 243 "А като се сетя само как герберастите обявяваха Петков и Радев за руски шпиони. Голям смях." Дори и обкръжението на Путин е в ужас от действията на превъртялото Джудже. Нищо чудно, че Радев се е снишил, макар че се опита да омаловажи руския тероризъм. Петков не знае къде се намира, той слуша Радев, но вижда, че самия Радев в момента не смее да покаже, че служи на Кремъл, защото течението може да го отнесе, и затова Петков просто прави каквото правят останалите нормални лидери.

185

Анонимен

преди 2 години

Русофилите да си празнуват, но по тихо че ме дразняг. Всъщност след боя който яде майка им Русия в Украйна русофилите доста поутихнаха.

184

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 241 Дай Боже. И аз си го пожелавам за моите. А защо обременяваш децата си с комплекси за робство и вечна задлъжнялост към русия? Искаш да станат предатели като генерал намсикойси от вчера ли?

183

Анонимен

преди 2 години

Българите са страхливи,щяха под турското робство да бъдат още

182

Анонимен

преди 2 години

Време е да признаете, че "руските" войници, които умираха за свободата ни, са всъщност волжки българи.

181

Анонимен

преди 2 години

Аз друго не мога да разбера... Значи понеже преди век и половина руснаците обявиха война на османската империя и минаха през България след пет века, днес трябва да сме съгласни с всичко което правят? Да не говорим , че хората направили освобождението ни възможно после бяха разстреляни от колхозниците като кучета.

180

Анонимен

преди 2 години

Мисирките на Нова бТВ се продават .Съжалявам ги като политиците а може би 100% едно .Направете проучване за Русия и Украйна ,нещо при 61% спряхте защо?

179

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 236 "ъде бяха руските ви братя 500 години? Това са пет века. Къде бяха при битката за Варна 1444а когато Владислав си остави костите тук? Защо Русия води войни с османската империя от 16 век за територии не за нас? Чакам отговори другари." Няма да получиш отговори. Другарите русофили са гласовити само когато бутат руските опорки. Иначе за нищо друго не стават.

178

До 241

преди 2 години

Ако са русофили, значи не са достойни хора. Ако някога достойни хора дойдат на власт, то те ще се погрижат вие няма да нямате внуци.

177

Анонимен

преди 2 години

Това не е мой празник. Не съм русофил и затова не мога да празнувам с хора които са готови да продадат България на руските поробители.

176

Анонимен

преди 2 години

Моите деца са тук! В България! И не желая да ходят никъде.Тук се изучиха и станаха достойни хора. Не наркомани и безполови същества. Тук ще отгледаме и внуците си Дай Боже.

175

Анонимен

преди 2 години

До До 224/231 "Тогава обаче за 5 века тук е било османска империя и всички са го знаели като такова. И стига с това робство. Много интересни роби сме били след като сме можели спокойно да излизаме от границата и да ходим в Западна Европа." Само за справка: при дадения от "великия брат" строй, на Запад можеха да ходят само дипломати и след специална благословия от ПАРТИЯТА. Иначе НЕ! Сега чакам рублофилчетата да ми обясняват как да се ходи на Запад не е дори нужно, камо ли да е важно.

174

Анонимен

преди 2 години

Слава на братска Русия!

173

Анонимен

преди 2 години

Къде бяха руските ви братя 500 години? Това са пет века. Къде бяха при битката за Варна 1444а когато Владислав си остави костите тук? Защо Русия води войни с османската империя от 16 век за територии не за нас? Чакам отговори другари.

172

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 210 "Изгледайте Козият рог филм от 1972 г. ако усеете да го изгледате до край. Изгледайте капитан Петко войвода сериал от 1981 г. Запознайте се с историята и дано тогава разберета цената на свободата." Вместо художествени филми изгледайте филми за Белене, има достатъчно в Тубата. Ако можете да ги изгледате и до средата де. Това ви "дадоха" руските "освободители".

171

Анонимен

преди 2 години

Честит празник!Слава на Русия.Слава на руската армия!Поклон пред жертвите на руско- турската война.

170

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли каква марка са били пушките в османската армия? - "Уинчестър"

169

Анонимен

преди 2 години

Децата на българите са в САЩ и Англия и не си и помислят за русия. Знаят нещата много по-добре от дядовците им отчитащи се на Митрофанова.

168

До 224

преди 2 години

Сега като го гледал може и така да изглежда. Тогава обаче за 5 века тук е било османска империя и всички са го знаели като такова. И стига с това робство. Много интересни роби сме били след като сме можели спокойно да излизаме от границата и да ходим в Западна Европа.