7

Анонимен

преди 2 години

Събке,Абе гледай си тука в чуждо не гледай.Ще ти кажа ,украйнци не искат война и отговори за украйнци не спират километри градове подминаващите танкове а?Ако един народ е единен не би допуснало това Събке .Не може украйнци задружни а пускат без една бомбичка през градовете им да минаватСъбке гледай си тука ,щото после сам ще си воюваш самипък.

6

Az

преди 2 години

Сухоземна връзка с Крим ? За кого, че ония мост за какво е ?

5

Анонимен

преди 2 години

Тоя Натовци сами ще запраскат украинците да видят кръвта,която толкова желаят. Който те въоръжава, добро не ти мисли. Намазаха им ските и на шанцата за салто мортале. Голям ужас за нормалните хора

4

Сами пожелахте война

преди 2 години

А ла гер ком а ла гер. Трябваше да се придържате към правилния термин "специална операция". Сега ще разберете колко е умен Янев.

3

Асан

преди 2 години

Разбира от военна музика ше бий турците значи :)))

2

Анонимен

преди 2 години

С пропаганда само май не се печели война. Зеленски си жертва народа за ...за какво всъщност...по високи цени на газта ли?Демилитаризиране на Украйна, България и Румъния. Спиране на санкциите , свободно безвизово за всички в Европа. Европа има нужда от ресурс а няма. Русия има нужда от цивилизация и пазар. В момента само САЩ печели! Продават оръжия и петрол и газ на невероятни цени. Мислете хора.

1

Анонимен

преди 2 години

Също като в Сирия, сигурно...