67

Ген. Луков

преди 2 години

Трябва час по - скоро да помолим НАТО да изпрати контингент в БГ , за да ни помогнат да изчегъртаме русофило - комунистическата *** , която все повече уронва престижа и имиджа на държавата ни по света. Също така да им бъдат блокирани фейсбук и е mail акаунтите.

66

Gogo

преди 2 години

Ще викат запас.Да ходят в запас политиците и техните некадърни синове и дъщери.Дето ни вкараха в това блато.

65

Зоро

преди 2 години

Пази боже Украйна.Този 🤡 Зеленски раздаде 2500ав. над 10 мил. патрони безконтролно.Иска наемници заедно с неговите бандити да убива украинския народ Заради това има и убити 480 и ранени войници от руската армия.Трябва да има референдум за ЕС дали Украинските фашисти заслужават.Нашите политици отново показват своята недалновидност.

64

Долу НАТО

преди 2 години

Долу НАТО!

63

Сърбежев

преди 2 години

*** и помогни на Зеленски бе, човека иска помощ, а ти дрънкаш канчето по медиите. "Дженерали"

62

Потомък на Аспарух

преди 2 години

НАТО ще ударят първо Беларус като реципрочен удар. Това ще е голям удар за логистиката на зомби армията на полуделия лилипут. Ще разруши и необоснованото самочувствие на високомерните руснаци.

61

Анонимен

преди 2 години

Отново НАТО

60

До Гочоолу

преди 2 години

Като си толкоз мераклия да се цъклиш в миналото, нека върнем лентата с още едни 80 г. по-назад. През 30-те и Сталинския "голодомор" в Украйна, Казахстан и още няколко ашладисани етнически реСпублики. В зависимост от изследванията, за периода 1932-33 години само в Украйна броят на жертвите от репресиите и мерките се оценява на между 2 и 9(10) милиона, според зависи-то. Като се опитваш да оправдаеш едни злини, редно е да отчиташ и другите. А механичният сбор на злините, не прави добрина никому!

59

само факти

преди 2 години

1. Нашествието на Путин не е военна операция/ както твърди и нашият Янев/ а пълноправна война.2. Дори и да спечели войната и да настани марионетно павителство---трудностите идват за Путин след това---управление, разходи, имидж пред света и санкции.3. Няма държава в съвременния свят, която да е успяла на асимилира и да унищожи друга държава--бълнуванията на Путин, че Украйна не е държава,а с кого преговаря? и че те били братя са още по смешни на фона на водените преговори и броя на жертвите.

58

Жалко

преди 2 години

Сащ ще се бие с Росия до последния украинец!!!

57

ГОЧО

преди 2 години

Ти в коя армия си генерал бе, не гледаш ли сводките от 8 години назад!?? 13 000 1убити1 1етнически1 руснаци и хиляди 1разрушени1 домове, детски градини, училища, болници и т.н. от УКРАИНСКАТА АРМИЯ!!! Колко по-1брутално1 би искал ти, 1ядрена1 1атака1 ли! Това военните сте най-1тъпите1 от човешкият вид, а по-1тъпи1 са само началниците ви! Да иде да 1убива1 за една заплатаа...????

56

Жалко

преди 2 години

Нашичкия - Батальонните групи не дали резултат ..... Столицата обградена за 4 дена война, това ако не е резултат, какво е ?

55

Анонимен

преди 2 години

Съби Събев - събистия работи за окупатора унищожил най много българи в историята на България - евроатлантизма. За 15 години над един милион жертви и два милиона бежанци . Ето с това ще остане този ,,генерал,, в бг история .Част от най разрушителната национална катастрофа на България евроатлантическо робство ааа ,,членство,,

54

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са си гарантирали сигурността с 6000 ядрени бомби. Тая война е заради болните амбиции на един побъркан диктатор.

53

Анонимен

преди 2 години

Поддръжниците на Путин, са хора с робско мислене. Така казват психолози. Явно сме далеч от свободата.

52

Анонимен

преди 2 години

Срещу САЩ или НАТО войната е друга. Руснаците нас няма да ни пазят. Тук всички знаем защо се бавят.

51

До Истината

преди 2 години

Като проблемът е САЩ, да воюват със тях. Те с една Украйна не могат да се оправят, камоли с най-могъщата военно и икономически държава в света.

50

Анонимен

преди 2 години

На руснаците им трябва поне един коз за мирните преговори, иначе операцията е тотален провал. Уж бяха много силна армия. Пълен смях, 20 години подготовка и накрая нищо.

49

до Бай Хъ

преди 2 години

Само за сведение, на 01.01.1945 г. в действащите части на Съветската армия е имало 2.5 млн. украинци. То и руснаци са се сражавали на страната на Хитлер, но никой не нарича Русия фашистка. /Справка генерал Власов и РОА Руската освободителна армия/

48

Истината

преди 2 години

Целта на тази военна операция на Русия в Украйна, е повече от ясна - да не позволи унищожаването на Русия от САЩ. Проблемът е САЩ, а не Русия, както ни промиват мозъците.