47

Анонимен

преди 2 години

До52.Русия няма намерение да окупира Покрайнината си а да си гарантира сигурност за век напред.Така,че такава"дилема"за окупация на територия,за нея няма.Тя едва се отърва от тях и нас.Но явно и новите ни"приятели"ни мислят същото,даже и по лошо,да ни изличат от лицето на Земята,защото са фашисти.

46

Анонимен

преди 2 години

До 44.*** си ти"Санчо".За 45 г. преди преврата, милиони български граждани се сдобиха с нови домове а българските граждани брояхме 9.5 милиона.За 31г.половин милион български граждани"свободни"загубиха домовете си и намаляха живите с 2.5 милиона а имигриралите с децата и внуците си потърсиха,но не намериха свобода на запад,защото"свободата"за тях не бе това което очакваха а е извратена свободия и икономическо робство.И надежда нямат,че нещо ще се промени.

45

Анонимен

преди 2 години

До Боби "ДЕФИНИРАЙ ДЪЛГО" Докато и последния окупатор руснак не напусне украинската земя или не бъде изнесен в чувал.

44

Анонимен

преди 2 години

Генералът сам си противоречи. Ако ще има "по-брутално", значи сега е брутално. Ако беше така, руснаците нямаше да удрят само военни обекти, а щяха да ударят всичко важно в инфраструктурата. Нямаше да имат ток, вода, топло, телефони, нет и т.н. Както краварите в близкия изток, изравняваха всичко със земята. САЩ само в Ирак изби над 1,5 млн. цивилни. Тук определено не е така, но както казват краварите - има и косвени жертви.

43

Анонимен

преди 2 години

Подразделения на въоръжените сили на Украйна (ВСУ) през изминалото денонощие са обстреляли 41 пъти територията на Донецката народна република (ДНР), като са изстреляли 434 боеприпаса.В резултат на обстрела загинаха четирима цивилни, а 30 бяха ранени. Огънят на украинската армия повреди 125 къщи. 33 цивилни инфраструктурни обекти бяха подложени на целенасочен обстрел от украинска страна. Украинската армия използва тежка артилерия

42

Анонимен

преди 2 години

До34.Русия прикани САЩ на преговори за сигурността си.А те и спретнаха война.Ако си в ойм тук мирно и тихо няма за какво да ни "гостува".Но ако му се ерчим зад гърбът на деменцийте и човеконенавистниците на САЩ и Запада,може и ние да го отнесем.Ние имаме далновиден поглед за Света.И имаме поучителни поговорки.Например:-"ако би мирно седяло не би чудо видяло."

41

Анонимен

преди 2 години

Я глупости, спира топлата вода и интернета и до два дни сами ще търсят Зеленски да го разчекнат. На кой му се мре за глупости. То началната еуфория като мине и като видиш че си гол и бос и гладен,а навън студено и даже искат да те гърмят, почват други идеи да ти идват....

40

Анонимен

преди 2 години

До @ # 30/38 "Войната няма да бъде продължителна." Така си мислиш, защото мислиш, че войната ще приключи с превземането на големите украински градове.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 "Победителите не ги съдят." Руснаците няма да са "победители". Тази война ще продължи ДЪЛГО, и когато приключи, Русия ще се разпадне, а нейните терористични власти ще бъдат съдени ДО ЕДИН!

38

Несъмнено

преди 2 години

Днес по обед Съби - Саблята тръгва за Украйна да сече със саблята.

37

Сата НАТО

преди 2 години

Какъв Генерал майор бе .Къде е спечелил битка война за да бъде с това звание ? ----///----- Където и руския шпионин и уона-би-бонапарт Стефан Янев.

36

Анонимен

преди 2 години

Имаме война, руски агресор, който напредва към запада, решен да заграби, всичко, което му позволим. Руските слуги и путинистите у нас, да замълчат, ако не искат да им затворим устата по най-неприятния за тях начин. Психопатът Путин, само това и чака, да ги чуе как бълват блювоч срещу държавата ни и да нахлуе с тежко въоръжение в България, за да ги "защити".

35

Сата НАТО

преди 2 години

Какъв Генерал майор бе .Къде е спечелил битка война за да бъде с това звание ? ----///----- Където и руския шпионин и уона-би-бонапарт Стефан Янев.

34

ЛДНР

преди 2 години

Путин може да обгради Киев с танкове, но никога няма да спечели сърцата и душите на ИРАНСКИЯТ НАРОД" Байдън... И.змет.та прозападна смята този и.д.и.от за лидер на света... Под дъното сте... Русия започна втори етап от операцията по денацификация. Унищожава нацбатальоните навсякъде и по всяко време, както предупреди. Всеки, който не е в бомбоубежищата е враг и цел. Херсон и Волноваха са денацифицирани, предстои черешката на тортата в Мариупол, тези които 8г. избиваха жени и деца. За Кадировци.

33

Анонимен

преди 2 години

До38.И всички му ръкопляскаха.Деменцийте зад него даже не разбраха за кавомбе речта му.За състоянието на САЩ или за войната.Тъпо и недалновидно.

32

Анонимен

преди 2 години

20 Какви са тези приказки Аз не съм за руснаци и украйнци ама ела да ме убиеш .С шутовеее ще те закарам в районното

31

Анонимен

преди 2 години

До34.Победителите не ги съдят. За Нюрнбергския процес не осъдиха Хари Трумън за атомните бомби над Хирошима и Нагасаки.Съдеха само фашистите.И сега ще е така,защото фашизма е античовешка идеология.А укрите и техните подбудителите на запад са същите,оцелели след Нюрнберг.Замълчи и склони глава пред жертвите им.

30

@ # 30

преди 2 години

Войната няма да бъде продължителна. Възприета е друга методика: обкръжаване на големите украински градове, прекъсване на комуникацията с външната среда и методичен обстрел на административните сгради. Загубите на атакуващите в жива сила намаляват, а психичното състояние на обкръжените хора е на много ниско ниво- стоиш в неведение в "котела" и си чакаш реда... Водещитедържави в ЕС чакат дозата си от дядя Володя от ракети с по-особен заряд в количество повече от 10 броя. Така ли ще я караме?

29

Анонимен

преди 2 години

Джо Байдън в речта си нарече укрите иранци.Някой слънчев ден,може и нас да ни преименува.Еле,кога издаде заповед за"копчето".После ще няма на кого да се извини.С такива приятели враг не ни трябва.

28

Анонимен

преди 2 години

русия се разпада