179

питане !

преди 2 години

Защо Меркел и Макрон , през 2014г. , не приеха Украйна в ЕС ????

178

Да , ама не !

преди 2 години

Работата отива натам , че самият Кирил Петков е за СМЯНА ! Започвам да вярвам , че като се смени И Гешев , нещо ще се оправи в тая КОЧиНъ !

177

питане !

преди 2 години

Кой ни е виновен че ЕС е по бели гА-Ще-т а? В ЕС няма качествени лидери , и никой не си признава . Защо се допусна война в Европа , явно щатите си изпълниха задачата , постоянно да има войни по света , а къде е мястото на Европа , като ЦЯЛО , джендърията надделява май ... Сега пък ще се събарят ПАК паметници , това държава ли е , останаха ли някакви ценности ???

176

Димитров

преди 2 години

От 3 май 2016 г. проф. Тодор Тагарев е назначен за директор на Института по отбрана, но на 31 март 2017 г. е освободен от служебния министър на отбраната о.з. бр. ген. Стефан Янев. Според МО на РБ това е заради подмяна на тактико-техническите задания на проектите за закупуване на нов тип изтребител.

175

Гореща новина

преди 2 години

Бахт и орисията пак сме на грешната страна ! Почвам да си мисля че 1945г Сталин трябваше да зачеркне такава страна като Германия не на 2 на 102 трябваше да ги раздели ! Швабите и САЩ са на път да предизвикат 3 СВона ...

174

Анонимен

преди 2 години

Янев и като премиер се изложи и като министър.Да си върви!Не ни трябват ръководители, които приемат позицията на снишението.Не смее да каже, че това е война, защитавал интересите ни, глупости!Такива защитници като теб не искам, ако стане война ще капитулираш на втория час!

173

Анонимен

преди 2 години

въобще не ти е мястото в политиката и в армията, отивай на село

172

toma

преди 2 години

тук сте двама реални фена на Пу.ин и поддържате активноста все едно сте 100.спирам да отговарям на ботове.

171

Руското мекере.

преди 2 години

Има рубли може да се пенсионира.

170

Анонимен

преди 2 години

Ама кой си ти, че ни занимаваш със себе си?

169

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен188...ти чувал ли си израза,,,гражданска война...като си чул,защото е така,задай си въпроса кой я подпали.......

168

Анонимен

преди 2 години

....***...кръгом марш....и без да се обръщаш......

167

1

преди 2 години

Снощи гледах "Евроком",и ми стана ясно,от изказването на една госпожа,защо в Украйна има бойци от Чечня,и затова не вземам страна в този конфликт.

166

Bridgewater

преди 2 години

България в големи военни кохфликти винаги е вземала страната на губещия. Така сме изгубили западните покрайнини, добруджа, част от Македония.Този път се надявам да не е същия случай защото Родопите и Делиормана заминаха. Боже пази България

165

да питам

преди 2 години

До 121212 Защо не дават да се правят референдуми? Например, НАТО, ЕС...Да ти кажа, защото сме *** материал и добре, че все пак ни дават да гласуваме...Къде ти е пряката демокрация?

164

не че нещо

преди 2 години

Що си мисля,че ако мустафата не го беше юрнала и тоя спокойно щеше да продължава да е министЕр!?

163

1

преди 2 години

До toma,той поне не плаче,като онзи от банкя,откакто го свалиха,ката ден риве за власт.И още му се чудя,как не е казал досега,аз ако бях на власт,Русия нямаше да нападне Украйна.

162

Анонимен

преди 2 години

До tomaБългари ще има , но за България не е много сигурно.Внимавай ,и мисли.Ситуацията е опасна и за нас.

161

Анонимен

преди 2 години

Хайде натовците ,товарете се на танковете, и на помощ на Зеленски. Ама като ви пипнат кадировците не отговарям.В същност българите вече нямат и танкове, и достойнство.

160

toma

преди 2 години

Не мога да разбера тези хора колко им е трудно да се разделят с власта.И без теб ще има България.