382

За Косово питаш

преди 2 години

Когато албанците искаха да се самоопределят в република Косово и да се отделят от Сърбия янките бомбандираха цяла тогавашна Югославия и въпросът беше решен етническият район с албанци беше отделен в република Косово. Сега когато руснаците в Украйна искат да се отделят в самостоятелни държави редно би било американската авиация да бомбардира Киев и цяла Украйна за да може руснаците в Украйна да се отделят в самостоятелни републики по подобие на Косово. А най добре и колко е простичко НАТОВЦИ да гарантират и си изпълнят договореностите и да не се разтягат на изток. И така щеше всички да з

381

Анонимен

преди 2 години

Абе къде е Косово?

380

С шапка, без шапка

преди 2 години

Абе угодия нема, но едно е сигурно и целта е само една: САНКЦИИ ще има! Ако започне Русия да напада навреме(според графика на байалцхаймер)... ще има САНКЦИИ!Сега пък се очертава ако не започне навреме или въобще не започне(пак според същия график) ... пак ще има САНКЦИИ! А и война ще има!!! Най много на байалцхаймер е нужна и я иска, но не той да се бие, а чужда войска да воюва и мре! Добре, че е Путин да го изтърпява(докога ли??!!) тоя байалцхаймер иначе ако беше некой кибритлия ФАЩ отдавна щеха да я търсят само водолази!!!

379

Анонимен

преди 2 години

Мечока ще си о премести фара от другата страна на борда.

378

Анонимен

преди 2 години

А за Косово кога?

377

Анонимен

преди 2 години

Европейските марионетки осъдили? Не просто им дърпат пак конците от САЩ. Точно така преди двеста години се е решила в Русия и съдбата на България. Тогава руския цар като Путин реши да ни освободи от турското робство. Същите тези и тогава решително осъдиха Русия за нашето освобождение и спретнаха берлинския конгрес.

376

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо по лошо от войната.

375

Анонимен

преди 2 години

А на мен ми се плаче като я гледам Урсулата. Дори и африканеца и би шута пред цял свят.

374

+++

преди 2 години

Значи,Косово,Босна,Македония може,а за Донецк не може.САЩ нямат работа в Европа.Какви се явяват,където има природни ресурси войната е направена благодарение на Щатите.НАТО е отбранителна организация,нито една страна членка на НАТО не е застрашена,защо сме във всяка манджа мерудия.Та и нашия Киро пръв се изказа,да го видат по телевизоро.След година две ще си вдигне онази работа и беж в Канада,а ние тука ще им сърбаме попарата.

373

Анонимен

преди 2 години

ЕСЕС ИЗПУШИ. МОРТАЛЕ. А ПУТИН ВЪВ ОТГОВОР НА ОНЯ СНАРЯД, НАМАЛИ УКРИТЕ СЪС ОЩЕ 5 БРОЙКИ. ВЛЕЧУГИТЕ ОТ НАТО СЕ ХВАНАХА ЗА ПАЛЦИТЕ И ЧАКАТ СЛЕДВАЩИЯ ХОД НА ИМПЕРАТОРА.

372

ира

преди 2 години

Смях! Така , с внушения и телевизионна психоза започна първата война в Ирак- добрите и смели кувейтци и лошите подли иракчани. От сутрини до вечер облъчване по CNN. Втората война в Ирак-цивилизования свят срещу злия Ирак и неговото оръжие. Войната в Югославия, злите сърби и цивилизования свят. Судетите, Виетнам, колко лъжи и пропаганди. Така че госпожата не ни изненадва със своя разплакан вид...

371

Неразбрал

преди 2 години

Не ги признават, а налагат санкции. Ако ги считат за украинска територия, излиза че санкциите са срещу Украйна.

370

Е... КВО сега....

преди 2 години

ЗНАЧИ И УКРАЙНА ВЕЧЕ МОЖЕДА ВЛЕЗЕ В НАТО.... ХАХАХААА

369

Анонимен

преди 2 години

Ау, колко страшно!Путин си го премести! Урсулата Джосъна и Байдъна щели да забранят инвестициите в Донецк и Луганск! Боже какви нещастници! Международното право било нарушено! Смях в залата!А международното право важеше ли когато бомбардираха Сърбия или когато Израел окупира Палестина или когато Турция отцепи Кипър? Интересно е колко инвестиции имат САЩ и ЕС в Донецк и Луганск?

368

Анонимен

преди 2 години

Колко може да дьрпате мечката за опашката !Зеленски да сьбира куфарите вместо да лае докато има време.

367

др0гаре плоскоземи

преди 2 години

войната не е свършила......но този път всички 5колонници ще висите от дърветата.

366

Анонимен

преди 2 години

Аз също признавам ДНР и ЛНР за самостоятелни републики!!!

365

Анонимен

преди 2 години

524-тея пророчества вече 100 години бе. ти на кой ша ги оставиш като наследство?-кухоноси кратункьовций.

364

До И аз съм цар наСв

преди 2 години

Аз очаквам поне около 10 държави да признаят независимостта на ДНР и ЛНР!!!

363

До Реалист

преди 2 години

Ти остави Русия и Китай да си решават проблемите, ако ги имат, помежду си............това може да стане в по-далечно бъдеще, да има конфликт м/у Русия и Китай.........сега целта е общия враг..........западните държави..........сега Русия и Китай работят заедно!!!