342

Анонимен

преди 2 години

До Вова Така си е. Вечна гражданска война не е решение.

341

въййй!

преди 2 години

Признаването на независимостта отдавна трябваше да се случи. Не е прецедент, има вече такъв случай и всички го знаем - Косово. Щом е могло да стане веднъж, защо да не може и втори път? Както се казва: Щом ти можеш, защо другите да не могат?

340

Вова

преди 2 години

Напълно логично е това признаване.8 години война са достатъчни.Това е пътя за прекратяване на разрухата в Украйна.Косово беше признато ,следователно и ДНР и ЛНР трябва да бъдат признати.Даже Русия закъсня и трябваше преди 8 години да признае тези републики.Руснаците знаят цената на това решение но по добре измислени санкции отколкото разруха и смърт .

339

Анонимен

преди 2 години

"Цела нощ клатих, сега ми треперат краката и не знам как ще се завлека на работа"......... Па успе ли да извадиш песък от дъното? Обра ли луфта на баскетболната топка?

338

Анонимен

преди 2 години

500

337

Некои въпроси

преди 2 години

Урсула що гледа кат смахната? Какво толкова е станало? Това не беше ли отдавна ясно?

336

Brain

преди 2 години

Сега Турция като тръгне да си защитава правоверните мюсюлмани от Разградско и Южна Румелия.,ще видим и ние..

335

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХА дреме му на Путин и руснаците какво казал Джендарското сьюзче хахаха

334

Анонимен

преди 2 години

Урсулите в Брюксел май не осъзнават, че огромна част от хората във всяка страна от ЕС не споделят "ценностите" им. Прекалено фалшиви са. Добре направиха англичаните.

333

Анонимен

преди 2 години

И аз признавам двете републики.

332

????

преди 2 години

Къде беше международното право, когато самолети на НАТО пускаха бомби с уран над Сърбия??Я да каже тая грозотия на снимката ...........като е толкова умна и много разбира от международно право???!!!

331

" селянин "

преди 2 години

Госпожата да повика другаря Методи Механджийски който е готов за всички тялот, тялото си да отдаде , с любов и нежност да ви се отблагодари и с дете да ви дари . Детето " Чудо " ще ви се роди . Вие само се наведете , усмихнете и гащите си свалете , а за друго не мислете . Дупето ще ви разцъфне , а вие го смажете и пенисът му усетете . Той дълбоко ще проникне в него , ще ви приспи, ще ви погали и с нежност ще ви остави . Детето " Чудо " ще ви се роди !

330

за ДАНС

преди 2 години

ДАНС да се самосезира........в тоя сайт има доста антибългари за арестуване и повдигане на обвинения за сепаратизъм и тероризъм...........да им се намерят IP-адресите и да се тикнат в затворите!!!

329

Анонимен

преди 2 години

САЩ пак се изложиха. Налагали санкии на ОРДЛО (Окупираните от Русия Дунецка и Луганска Области). Голяма излагация. Сега да видим дали САЩ, ЕС и Англия имат т.о.п.к.и да наложат огромните санкции, с които плашеха Русия. Мисля. че ще подвият опашки, защото са жендъри.

328

Анонимен

преди 2 години

До Гербаджията Ти какво предлагаш когато двама са скарани дотолкова, че да се бият? Да чакаме единия да убие другия ли? Развод и всеки в неговата си стая е най-логичното. Така и стана и в Косово и в Украйна..

327

Анонимен

преди 2 години

Цела нощ клатих, сега ми треперат краката и не знам как ще се завлека на работа. Да ви имам проблемите.

326

Българин

преди 2 години

Украйна не е член на НАТО! Ако беше , нещата щяха да стоят по друг начин! Сега Русия си навлече омразата на 40 милиона украинци, и не само!

325

Какво

преди 2 години

...стана бе, Кремъл пак излъга, че няма да напада Украйна? Нищо ново ! И къде са руските таракани, които по цял ден плюеха по Байдън, че си измислял за руското нахлуване и агресия?

324

СМЕХ В ГЕРБ

преди 2 години

Като гледаме...... "ПИРИНСКАТА МАКЕДОНСКА РЕПУБЛИКА".... ЗА момента звучи най-актуално и поПУТИНСКИ..... ХАХАХААА.... ШЕ ПРАТИМЕ И МАКЕДОНЕЦ У КОСМОСА ОТ ПИРИНСКО.....!!!!! .

323

Анонимен

преди 2 години

А ваксинирани ли са?