402

Анонимен

преди 2 години

Урсола ще прави ли вагинална инспекция на войската?

401

Анонимен

преди 2 години

ЕС се управлява от политически джуджета

400

Анонимен

преди 2 години

НАТО и САЩ ,ЕС и нашите политици в България останаха с пръст възможно е Путин да врътне крана на ЕС

399

Анонимен

преди 2 години

Урсула да ходи да седне на някое дванче ...

398

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ Е МОЩНА ДЪРЖАВА С НАЙ МНОГО МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ ВЪЗНИКНАЛИ САМО И ЕДИНСТВЕНО СЪС СВОЯТА ПРЕДПРИМАЧЕСКА ИНИЦИАТИВА, С ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ВИСОКИ ПЕНСИИ, ДОБЪР ЖИВОТ, ДОВОЛНИ ХОРА, ЕТО ЧЕ И РУСНАЦИТЕ ОТ ДВЕТЕ ТЕРИТОРИИ СА ЩАСТЛИВИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ РОДИНАТА СИ ВСИЧКИ ДОВОЛНИ. ЕТО ЗАЩО В РУСИЯ ОТИВАТ ТОЛКОВА БЪЛГАРИ ДА РАБОТЯТ И БЪЛГАРКИ ДА ГЛЕДАТ БОГАТИТЕ РУСКИНИ.

397

Реалист

преди 2 години

НАТО е най-сигурният гарант, че и в България няма да нахлуят подобни агресори! Затова и руските троллики реват против НАТО, че не може да си нахлува Кремълското Джудже и тука! И между другото , Путин беше дотука!

396

В ЕС-да, в НАТО-не

преди 2 години

По-малко от 200 депутати предупределиха съдбата на 9 милиона българи и станаха милионери, а част от тях са милиардери. Защо сега ревете против Прокопиев, Пеевски, Божков, Борисов и др.? Тези хора гласуват и говорят "правилно".

395

Нищо лично!

преди 2 години

Целта на САЩ и Англия са огромните ресурси на Русия. Санкциите си вървят независимо от руската политика.

394

Анонимен

преди 2 години

Много смешна е рази Урсула, когато африканските лидери я подминават и се ръкуват с мъжете:)))

393

СЕГА Е МОМНТА

преди 2 години

УКРАЙНА ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА НАТО, ЗА ДА СИ ГАРАНТИРА , ЦЕЛОСТТА ИЧЛЕНСТВОТО В ЕС!!!!.... ТОВА ЩЕ ЕДОСТОЙНИ ОТГОВОР, НА УКРАЙНА, КЪМ ПУТИН!!!!!

392

Анонимен

преди 2 години

Урсуло, къде беше ЕС, когато украинските нацисти горяха живи хора в Одеса?

391

Стига бе,

преди 2 години

...много е забавно да четеш руските троллики из форума! Русия нахлула в територията на чужда държава, обаче ЕС бил виновен, и ония отвъд океана ? Няма по-промити и по-изгладени мозъци от руския мужик!

390

не може да бъде!

преди 2 години

Г-на фон дер Лаейн трябва да се запише за певица в оперетата.Тия стойки които прави /на снимката/са за оперетни певици!

389

user

преди 2 години

Къде беше ЕС, когато бомбандираха европейската столица Белград? Или тогава бяха американците и е позволено. Сега ще страдат украинците, но те са усмихната нация и си избраха комик за президент. Сега няма да се смеят, а ще се озъбят.

388

не може да бъде!

преди 2 години

Евроатлантиците са големи майстори за намиране на причини за санкции.Някой ще се учуди ли ,ако бъдат наложени санкции на Путин,загова че неговото куче се е държало агресивно срещу представители на ЕК и те са получили от това емоционален дискомфорт,който е станал причина за нарушаване на когнитивните им способности!?На юридически език,доколкото знам това се нарича опит за придобиване на права от собственото неправомерно поведение!

387

Анонимен

преди 2 години

Сащ трябва да ги заличат заедно с Великобритания .Двете най крадливи държави от малките заедно с Турция за всички времена

386

Васалитет

преди 2 години

Лаят на васалния пудел ЕС сън не дава на Путин. След тези заплахи със сигурност обмисля оттеглянето и от Крим.

385

преди 2 години

Силната Урсула и силният ЕС реагират, сякаш някой се интересува от тяхното мнение.

384

Анонимен

преди 2 години

Театралният патос няма да мине сред мислещите к наблюдаващите какво става през годините!ОМРАЗАТА Е подклаждана от други.Жаждата за военни конфликти за да оправят бакиите си също е от други.Путин не е отишъл на 20000км и да се намесва в политиката на други страни.Няма военен конфликт по света във който да не са намесени САЩ.Защо ли?

383

О,не

преди 2 години

Путин е равен на Хитлер и се опитва да го задмине. Неговото име ще се произнася със страх и омраза и тези които сега го хвалят....и близките им и те сами те и всички ние ще преживеем мъки и страдания.Нима това желаете.