99

Чудесно,Сандов

преди 2 години

Показваш завидна теоретическа подготовка,що се касае до това какво не трябва да правим.Само дето показваш и удивително опростенчество и незнание за това,какво трябва да правим.Поне предложи някакви водородни клетки(то пък нямаме и водород, а и е скъп),които да могат да работят на пропан-Дупан.Хапваме си бобец(е,ти ще ядеш аспержи,брюкселско зеле,редки риби,раци и хайвери,трюфели и т.н.),после се включваме към домашен реактор за втечняване на газа,а сутринта носим котларката в центъра.

98

Мили

преди 2 години

Сандов с поредната избълвана глупист! Имам чувството, че изобщо не мисли този човек. Изобщо осъзнава ли какво говори или стреля на угодна нему посока този "велик" министър !?

97

Анонимен

преди 2 години

Само да подскажа. Козлодуй е 2 мегавата. Сметнете колко е на час и на ден. Всяка секунда се продават 2 мегавата.

96

До 113

преди 2 години

Е то ако го питаш този *** Сандов и ВЕЦ-вете са вредни, и трябва на всяка цена да е закрият. Ако си спомняте преди години, зелените сектанти реваха и че ветрогенераторите са вредни, защото някакви птички се били блъскали в тях. Дори и фотоволтаиците били вредни, когато се строяли на поляни, защото така се отнемало пространство на зайчетата. Общо взето всичко е вредно, а най-вредни са хората, според екоталибаните.

95

Анонимен

преди 2 години

Абсолютни продажници ,чужди слуги и *** ,в момента управлява петата колона на Брюксел и Козяк грижливо отглеждана и обгрижвана от 30 години ! Сега дойде тяхното време !

94

Анонимен

преди 2 години

"Числов състав на институт". Зеленото не прощава.

93

Този "капацитет

преди 2 години

говори еко клишета,които за да бъдат изпълнени,трябва у нас всичко друго да бъде спряно.Неоспоримо тецовете на въглища са вредни,а АЕЦ-високорискови.Само дето ни липсват няколко десетки милиарда ?,та да заместим посевите със соларни паркове (не,бе,те ще са на втория етаж),които имат ефективност около 25% и нощем не работят,и ветрогенератори,скъпи и мъртви без вятър(а,и плашат жълтоклюнестия синеопашат дърдавец и други цветни пилета),водни турбини за дъжди друга екзотика.Дай решения!

92

Анонимен

преди 2 години

Представяте ли си, ако си затворим ТЕЦОВЕ и Козлодуй докъде ще я докараме? Никой няма да може да си плаща тока, включително и депутатите.

91

до 107

преди 2 години

Всички ядрени отпадъци на Швейцария (всички!) се съхраняват в специални контейнери и са с общ обем от 10 кум.м. Между другото, ториевите реактори (работят на различен принцип) могат да използват ядрени отпадъци от конвенционални (fishion) ядрени централи и ги превръщат в безопасни отпадъци с изключително ниска радиация. Аз лично се надявам ториевите централи да заменят конвенционалните. Ториевите са изключително безопасни и без ядрени отпадъци.

90

До 107

преди 2 години

Отработеното ядрено гориво, е миниално като количество. Има си технология за съхранение и ако се спазва няма никакъв проблем. След 60-70 години повечето радиоактивни изтопи се разпадат, а останалите са слабо радиоактивни. Ядрената енергия е доказано най-евтина, най-ефективна и най-благонадежна.

89

Анонимен

преди 2 години

До 102 Пропускаш касетите с отработено атомно гориво - какво ги правим!? Пропускаш радиоактивните материали като приключим с експлоатацията на АЕЦ-а - как и къде ги "утрапваме"?! Има и много други как, къде, какво, колко ще струва ....!?

88

Анонимен

преди 2 години

Сандов какво предлагаш? Да се откажем от електричеството, автомобили, да си сринем домовете и да заживеем като диваци в горите и пещерите ли? Аман от зелени слабоумници, които винаги и за всичко са против, постоянно са нацупени като онова злобното шведско човече.

87

nilesev

преди 2 години

Да, вече съм убеден. Прекалената употреба на канабис води до деградация на мозъчната дейност. Пример - министърчето на околната среда и водите.

86

Анонимен

преди 2 години

Тоя явно не е чувал, че над 80% от електроенергията във Франция е ядрена, но във Франция няма нито един ядрен инцидент. Инцидентът в Чернобил е основно поради политически, а не технологични причини. А инцидентът във Фукушима не е причнил НИТО ЕДНА смърт заради радиоактивно замърсяване. Смъртните случаи там са заради паниката, хора са били стъпкани в тълпата. Между другото, някои райони около Фукушима в момента се заселват обратно, нивата на радиация вече са достигнали безопасни нива.

85

Анонимен

преди 2 години

Този екоталибан скоро ще яде местен вид дърво.

84

Анонимен

преди 2 години

"Ядрената енергетика не може да бъде зелена, нисковъглеродна. Съществуват и рискове от инциденти - видяхме два големи."===Всъщност, направени са проучвания от мастити математици. Оказва се, че ядрената енергетика е по-чиста от "зелените" решения, вкл. и вятърни и соларни. Ядрената електроенергия е свързана с 90 смъртни случая на терават електроенергия. За сравнение, вятърните са 190, а соларните - 450. Производството на соларни панели е свързано с ужасни отрови, освен това изискват много площ.

83

Анонимен

преди 2 години

Това интервю на държавна измяна леко понамирисва. Министър ще работи активно срещу енергийната сигурност на страната, а тя е част от националната сигурност. Време за арест?!

82

...

преди 2 години

Значи ядрената енергия е далеч далеч далеч по ниско въглеродна отколкото коя да е енергия добивана със слънчеви батерии! После Ядрената енергия в момента в европа е приета за зелена енергия! Не знам дали тоз чете някви европейски докименти или си плямпа ей така! Но-най-готиното е, че ядрената енергия може а стане дори още по-добра и с ниска радиация за справка може да се види ториеви ядрени реактори! Така, че слънчевите батерии не си никак еколкогични! Това е ФАКТ!!!

81

Става

преди 2 години

за абажур..

80

Анонимен

преди 2 години

Тоя ми е много черен, спря Струма!!!