19

Анонимен

преди 2 години

Комисар Кадри Симсън разки, че следващата стъпка на Комисията ще бъде приемането на комуникации за устойчиви въглеродни цикли с цел да се премахнат от атмосверата въглеродните емисии и да се балансира импакта на СО2. За тази цел трябва да се намали зависимостта от изкопаеми горива и да се ъпскейлне зеления бизнес модел за да бъдат риуорднати селскостопанските мениджъри за въглеродното секвестиране и да се гаратнтира биодивърсити протекшън.

18

Анонимен

преди 2 години

В Брюксел на заседание на ЕК заради цените на тока и газта комисарите решиха да се спре газта от Русия и въглищата и ще минаваме на безплатен ток от вятърни мелници, соларни панели и биогориво от отпадъците.

17

Анонимен

преди 2 години

Брадчед ти обезсмисли идеята за създаване на ЕС . В БГ няма бъдеще нищо . Ама братушките ако резнатт кранчето ще обурнете палачинката и въглищата ще станат най екологични .

16

Анонимен

преди 2 години

Климатичните мошеници имат ли обяснение, защо точно въглеродния двуокис, който е жизнено важен за живота и за растенията на планетата е причина за изменение на климата, а не кислорода, или азота? Климата се изменя и винаги се е изменял, защо точно CO2 избраха?

15

Анонимен

преди 2 години

Уникален реактор ще осигури енергийното бъдеще на Русия. Новият ядрен реактор на бързи неутрони с охлаждане на олово ще се превърне в демонстратор на уникална технология - напълно затворен ядрен горивен цикъл.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Ако зависеше от такива като Сандовчето 99% от човечеството ще се върне да живее в пещерите!" - няма "ако". От такива зависи. И вече се връща. Европа и изостанала с около 20 години в развитието на технологии в енергетиката, похарчи трилиона пари на хората за вятърни мелници и соларни панели които се оказаха скъпи, неефективни и замърсяват повече дори от въглищата.

13

Анонимен

преди 2 години

Нещо за горенето на европейските отпадъци да каже тоя мазник... за горската мафия... за частните вец-ове, дето отклоняват реките ... м и н дил

12

Тоя

преди 2 години

скоро ще го бият едни тъмнокафяви

11

Анонимен

преди 2 години

Цените на всички стоки растат, на ток, на храна, на техника. Цените на суровините също растат, при това все по-трудно се намират и дългото чакане за доставки вдига цената на крайния продукт. Цените на енергоносителите са катастрофа за Европа.

10

Бъгарин

преди 2 години

Да минеме да Ривиани, да караме Ривиани и да спрем да купуваме бензин от Русия и ще си турим перки и соларки на покрива и ще зареждаме ривианите безплатно със слънчева и вятърна енергия. Това ще причини опустошителни порежения на слабата руска икономка и Русия ще фалира.

9

Анонимен

преди 2 години

И ти, моето момче, и ти нямаш... Като ви подгоним с лопатите...

8

Българин

преди 2 години

България минава на геотермални и водородни енергийни източници и спира да купува газ и нефт от Русия. Това ще причини опустошителни порежения на слабата руска икономка и Русия ще фалира.

7

Анонимен

преди 2 години

Ще седим на тъмно, важното е да е чист въздуха.

6

Ай, майкоооо!

преди 2 години

Разпознавал ядрената енергия като проблем моравия! Ако не беше баш пък тая енергия как пък ще се произвеждат любимите ти фотоволтаици, че и батерии, че и какво ли не още. Като обърнем транспорта на електрички, ще ги зареждаш от фотосинтеза ли? Изобщо, когато здравомислието бъде изместено от екоталибанство назрява проблем.

5

Алекс

преди 2 години

На Сандов между ушите духа страхотно течение.Ако затворим въглищните централи,задължително трябва да построим АЕЦ Белене.Иначе се връщаме в пещерите.

4

Казах Ви

преди 2 години

ЗС, чете се ЕзЕс или ЗелоноСертификатчици са най-нисшите организми на този свят, апаранчиците на Глобалните Фашисти, продали и майка си за 30 сребърника като ЮдеюСемит!

3

Анонимен

преди 2 години

Ами мнението е продажно и ще ти кажа защо.Китай остави въглищните централи където са с най добра икономика в света а ти нямало бъдеще Да те питам колко взе и от кой ?

2

ЗеленоСертифакатчици

преди 2 години

работят с всички сили да ви върнат в 13-ти век! а Китай откри 20 нови Въглишни Централи и вече Замърсява 2 пъти от целият останал свят взет заедно!!

1

А ние, незелените

преди 2 години

разпознаваме вас като основна причина за скъпия ток