81

Анонимен

преди 2 години

Не, Тома. Кохортата около Мутрата е ОПГ, а всичките ви 600 000 избиратели са облажен и облагодетелстван от ОПГ-то мат'рял.

80

Таркан

преди 2 години

Тази партия не я ли закриха вече?

79

Бойко

преди 2 години

Разтревожени граждани, като вас, които Съсипаха Държавата. И най-дейния гражданин, Оня от Банкя

78

ББ

преди 2 години

Барселона е факт...това,че щази на вебер и кгб го прикриват...не означава ,че САЩ не го виждат...Борисов го грози доживотна в САЩ...там нещата стават ...путин организира през тръмп атентан над Конгреса бре...Путин прикрива и дава време на Пекин...разчита,че ще вземат превъзходство...може ако имат справедливи каузи...те са поредните фашистки режими,САЩ работят и върху мафията приятели,САЩ няма да позволят повече фашизъм...с нас които иска...Бог да пази Свободният Свят...

77

ББ

преди 2 години

имам съседи помачета назначени от дпс-гроб...бащите им доносници дс...имат по два джипа бмв-та...като не е актрактивна не те влече напускаш...отказвам да плащам на биещи децата ми под колоните,защитаващи мафията с по няколко джипки...ако ли...Избори!!!Изпити...Реформи!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Чудя се само едно : Колко прехода са ни нужни , за да си отворите очите и ушите и да разпознавате такива ЛЪЖЦИ и МОШЕННИЦИ от далеч ! На челото му пише , че е МАЗЕН ЛЪЖЕЦ !

75

ББ

преди 2 години

и биков не да пращате биещите децата ни под колоните за още пари...и клатене на властта...то и гешев така щеше да "клати" Президента ни...и се изклатихте...ченгетата...изпити...правопис...закони...морал...физическа...или уволнение,реформи...реформи...или Народа ни ще ви отдаде заслуженото...подценявате силата на "матряла" гробарчета...даваме доверие...но не прощаваме предателства...гроб предаде България...обслужва доганя и олигарсите му!!!...и бсп...стига с роднините в министерствата...качество

74

ББ

преди 2 години

абе биков,ти не съдеше ли така и боко преди да те купи?Бог е Съдията!...ама дс ченгета и Бог...знаеш ли...ку.вите са по-стойностни от хора като теб...ако си човек,в което се съмнявам...платена палачинка си,много говориш...и нищо не казваш...по гробарски...това е ДС приом...така манипулирате гладните...ще ви....по 50 лв ограбени от вас...живеем в глобален...САЩ няма да позволят,къде е садам,кадафи,бин ладен...къде е СССР беден духом...вие се пънете с офшорни и убивате невинни българи...съд и ...

73

ББ

преди 2 години

и САЩ "дипломатично"заявиха,че няма да толерират немските обслужващи от ЩАЗИ КГБ,става много искренно и директно...а биков да познае до три пъти кой път ще излбере света ни..50 лв с които си купуваш власт и богатства,грабежи,безнаказаност...или закрилата на САЩ..биков можете ли ка купувате срещу САЩ..Путин..Германия не може,немците са"назначен" лидер ако не го разберат..само с путин против Света ни,САЩ няма да толерира предатели и троянски коне,мафиотски структори и диктатори..разбери го "паша"

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен105 - Българина НЕ е беден , а е много НАИВЕН , за да се оставя на подобни примитивни мошенници като този да го лъжат в очите и изобщо му позволяват да говори ! Протестирате за глупости а оставяте такива изпълзяли от нищото и не ставащи за нищо да ви правят на май-муняци , да крадат от здравето на децата Ви , от пенсиите на родителите Ви , да унищожават Вашето здраве и нерви ,да мръзнете и гладувате , за да може такъв наглец да печели за ваша сметка и да защитава една долна мутра !

71

ББ

преди 2 години

някой спомена катун...то османската не можа ни превърне в това та шепа манипулатори кото тоя ли,боко возеше чалга момета с правителственият...с нашите пари,пенсията беше 150 лева,ен.чар не ни е грабил и убивал както гробарето...конституцията...избори гроб не влиза...само с пари не става вече...видя го,освен това и съюзниците ни го прозряха,че гроб е мафия...малки сме и на по-късен етап ще обърнат внимание на г-та приятели,САЩ ви диша във вратлетата...обречени сте...и няма къде да бягате..

70

БС

преди 2 години

Иска да каже, гражданите от ГЕРБ.

69

Загрижен

преди 2 години

Докато има такива като този в политиката ще сме вечния ка-тун , и никога няма да сме нормална държава ! Дано докато го разберете не останем една шепа като за индиански резерват , защото натам вървим !!

68

Ха ха

преди 2 години

Интересно... Тая вечер реакциите в коментарите са нормални. Явно герпаджииските *** на заплата са много изкорени и спят вече. Няма кой да *** сайта.

67

Ментор

преди 2 години

Аз лично съм удивен от дълбочината на мисълта на ментора на г-н Биков.Над 12 години той "...таковаше на 200..."цитат...всички европейски политици.... Но тогава г-н Биков бе , като мило Аганце,а сега е като БИК...видял червен плат...Евала г-н БИКОВ, машалла,аферим , ашколсун..аркадаш....пиша ти на езика,който разбираш!

66

Уаууу

преди 2 години

Някой поне мисли ...за съжаление на г-н Биков ли беше не му се получава и това ...

65

Анонимен

преди 2 години

Ама той кирчо може ли да мисли бе?

64

Анонимен

преди 2 години

Прав е - партиите може да се боричкат за власт в страната, но външната политика на страната е нещо много дългосрочно и сериозно, всяко нещо казано от висш държавник може по-късно да бъде използвано срещу държавата ни.

63

Томе, да не би...

преди 2 години

...какво е това пръстенче бе,...да не би да си минал на другия брег,... както преди...??

62

Анонимен

преди 2 години

Точно този интересчия и политически хемелеон няма никакви ресурси да критикува политиците на България.