41

Барна Мерано

преди 2 години

Знам го тоя, Бивш дрогар : Късопишковец - комплексар.

40

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да ви говорят, Тома неверний и гербавите, да знаете че става въпрос за спасението на каскета Гешев и милиарди откраднати от гербавата мафия,Доган,Пеевски и ДПС!Това е първото правителство, което казва истината и работи за хората!Така че хора внимавайте откраднатите милиарди не спят те работят в полза на гербавата мафия и ДПС.

39

Асан

преди 2 години

Селяните пожелаха Бибиков като Денди :)))

38

До пиянката:

преди 2 години

Разкрих те. Ти си алкохолика Рашидов. Пpocтотиите, които си написал са 100% лъжи и внушения.

37

Бърка си в носа...

преди 2 години

...за да изглежда... дълбоко замислен...но и така е смешен...!

36

пияница мистик

преди 2 години

Не знам за политик, който да не притежава имот в чужбина. Плевнелиев съвсем открито си говореше за вилата в Гърция, Нинова има цял хотел за 20 милиона евро в Халкидики, Кадиев има къща в Испания също. Та се чудя, какви гейтове им са в главите на фигураните и Дамаджаните? Бойко е имал охранителен бизнес, нормално е да е милионер и да има къща в Испания, макар да смятам, че няма. Но дори и да има. По-интересно ми е обаче как 1 даскал има 22 имота, от които единия замък с гора и езеро и с 12 WC-та

35

непрост негербер

преди 2 години

До 32 Bah тая пеперуда, тя с крила като хартиените самолети на Бойко, щом чак в Щатите породи невиждана инфлация!

34

До трoловете на ГЕРБ

преди 2 години

Кога Биков е откровен - когато написа, че "Борисов е карикатура на диктатор" или сега?

33

Анонимен

преди 2 години

То Биков няма значение дали ще отговори на този въпрос, защото не е на власт за да дължи отговори.По-скоро ти ни отговори защо Лена Бориславова взима по 14 000 лв заплата всеки месец?

32

Руанда

преди 2 години

Според Кирил Петков в България спокойни може да се приложи модела на Руанда - 800 000 избити по списъци само за два месеца!

31

Wawa

преди 2 години

Конюнктурата е много сложна. Криза с Македония, инфлация и война на изток. Време за силни държавници и опитни управници. Най-неподходящо време за аджемии, които да се учат да управляват, а у нас точно това се случва. Да ни се размине ще трябва чудо.

30

Алекс

преди 2 години

Единствените граждани,които са разтревожени са тези от "Столипиново" и "Факултето".

29

Анонимен

преди 2 години

Биков още не е отговорил на най-важния въпрос - Борисов диктатор ли е или е само карикатура на диктатор? Вече няколко години не може да отговори. Вероятно е така, защото е много разтревожен и повърхностен?!

28

Алов

преди 2 години

Давай вожде, ше мине време Гешев няма да е начело, тогава какво ще правят семейстовто ти и ти с тез откраднати от Тивката пари

27

Анонимен

преди 2 години

Гражданите са разтревожени ,че Вие все още се обаждате.Народа Ви посочи през 2021 три пъти посока ИЗХОД.

26

Анонимен

преди 2 години

Дреме му на Кирчо какво мислят хората за него. На Киро не му пука, че ще стане пет лева лука. Киро в България няма имоти. Децата му са с двойно гражданство. Жена му е канадка. Като фалират България, Киро ще отпраши обратно към Канада. Ще му видите задния номер на цървулите. Киро е мошеник от класа. Хили се, за да баламосва народа. Боядисва си косата,да се прави на младеж. Киро е проект на друга държава. От кого е купил формулата за пробиотиците?Дали са му я за камуфлаж. Киро е едно меkере.

25

Ямболски цървул

преди 2 години

Платените драскачи на ГРОБ са доста активни в момента.Аз си пиша по лично виждане и симпатизирам на Възраждане.

24

Анонимен

преди 2 години

От кога това лице, което играе роля на пудел на сикаджията от Банкя, започна да говори от името на хората и да дава оценки, без да види себе си?Човек който определяше сикаджията и гербавите за крадлива шайка и че Бойко трябва да е в затвора до пудел на последния! Срам. А премиера Петков е време да вкара сикаджията при бай Ставри!

23

Ямболски цървул

преди 2 години

Наглостта на тези коппплиета,които са подписали много тайни договори,които в момента ги жънем надминава всякакви граници.

22

Анонимен

преди 2 години

Нарича се "Ефектът на пеперудата"... До, това положение доведе България едно размахано юмруче на един жалък Фигурант. Галопираща инфлация и бедност на много хора в държавата.