101

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяхте крали толкова много и бяхте вдигнали стандарта на живот на хорта ,а не само на определен кърг от хора, щяхте да имате 6 милона избиратели,а не 600 хиляди и щяхте да бъдете още на власт.Сега може само на себе си да се сърдите.Всеки дне ще.гъбите гласоподаватели.

100

Анонимен

преди 2 години

600 хиляди избиратели са под 8 % от населението на България.Или с други думи сериозно малцинство.

99

1

преди 2 години

тома защо си мислиш,че вашия "велик "вожд мисли по от -дълбоко,за това народа го изхвърли от политическия хоризонт,за да мисли дълбоко,след днешната заповед на Лаура Кьовеши,за ново разследване на далаверите с европейски средства,може на друго място да има по-вече време за дълбоко мислене.

98

Анонимен

преди 2 години

Бикоффф, от вашата партия са разочаровани хората. Наистина сте ОПГ, а "електоратът" ви са платени гласоподаватели. Сега подскачате на умряло, защото се вижда, че е по-добре без вас. А като бяхте толкова умни, да ни бяхте вкарали в Шенген, а не да се сърдите на истината.

97

Бома Тиков

преди 2 години

На този двете му мозъчни клетки са скарани от доста време и не си говорят :)

96

Ама разбира се

преди 2 години

Цялата държавна администрация под властта на ГЕРБ си е Опг близо 400 к + назначени за електорат....с една единствена функция да изнудват обикновените данъкоплатци !!!

95

Разтревожени са

преди 2 години

от активизирането на всички оорди на статуквото да си върне властта. Никога повече ГЕРП ! Обявяване на ДПС за противоконституционна партия, съд, затвор и конфискации за мародерите на България!

94

Анонимен

преди 2 години

Политическият инженеринг на Радев с идеи от американското посолство, парите на няколко олигарси и бившите от ДС ни приближават до ужасни кризи, чиято взривоопасна смес ни води към национална катастрофа!

93

хсплескан

преди 2 години

една уважаваща себе си медия,която не е зависима от партията на този или от хаштагКОЙ, не би публикувала точн този *** да се изказва по страниците й. Явно днес.бг не е независима....

92

Вьзмутен

преди 2 години

Абе кво стана с криминалните елементи на протеста на мврДето ленчето ни расправяше за тях

91

Мдаа

преди 2 години

Бьлгарина заслужава кирчо да го оправя като не гласува на изборите и се намьрдаха - старите нови лица на промяната

90

Асан

преди 2 години

Селяните са разтревожени че Бай Суджук е още на свобода :)))

89

Анонимен

преди 2 години

толкова смотан народ нема къде да видиш Киру Лудия си е това което заслужава тоя народ да обере каймака да се хили и да говори неадекватни глупости в неразбираеми изречения ... за изборите се покрихте и отидохте за гъби понеже не ви пука е дръжте сега Киро за куйрука курулацията

88

проф. Точков

преди 2 години

120 Наде, ела да те пребар.., пърдон препитам , по Точките, пи..лен..це, на дедо!

87

Анонимен

преди 2 години

В момента, в който Гешев си замине и се промени закона, става лошо.

86

Анонимен

преди 2 години

И как така българин, даже и да не е бойко, синпозволява къща за милиони Евра в Испаниятя? Айде настрана Бойко ... Какви са тея милиони, какви са тея глупости!!!!

85

Анонимен

преди 2 години

Ако имало пране, нямало било, да се прекрати рязследването ... Колкото се бараха и испанските гангстери и наркотрафиканти, като идваха в България, да си препират парите. Рязслефват, виждат че в испания са си вързали гащите и решават, *** няма смисъл...

84

Констипация

преди 2 години

Седи на цукалото абаут час. С очилата. Причината е ТРЕВОГАТА, която го е налегнала!

83

Б 00 П* Гларуса

преди 2 години

*Боргъски 0блажен 0благодетелствувн Прелетен ( Б00П )

82

Анонимен

преди 2 години

Кирчо беше повода да се махне баце. Сега и той ще си ходи. Не че има някой свестен........"Свестните у нас считат за луди....."