245

????

преди 2 години

Какво търсят Байдън и САЩ в Украйна???Я кажете............синчето на стария Джо притежава газопреносната мрежа на Украйна.......замислете се!!!

244

oz

преди 2 години

Русия си има сфери на влияние в страните от бившия СССР.............кое не разбрахте??Нормално е всяка велика сила да има сфери на влияние, нали???

243

Да бе

преди 2 години

До Анонимен-279 Путин не е в Украйна.Не говорете глпости. Той е на собствена територия и прави каквото е решил там. По скоро питай защо има американски войници в Европа ?

242

М

преди 2 години

До Едно не ми е ясно---В контекста на Вашето мнение искам да задам на читателите въпрос: Защо е нужна Украйна на САЩ и НАТО? Отговорът на този въпрос разяснява всичко което се случва в момента .Отговорът е толкова очевиден но никой журналист не задава въпроса и не коментира отговора. Замислете се .

241

Морски

преди 2 години

Ей, много пропаганда, много нещо. Дано поне дават някой лев на нашите писачи, че те горките съвсем са я окъсали.

240

Анонимен

преди 2 години

Проблема на Путин е че ако Украйна отиде в ЕС.руснаците и те ще поискат.Не му е НАТО проблема,ЕС му е проблема.

239

До 256 Анонимен

преди 2 години

И защо Украйна ще напада Луганск?Трябва да си луд да нападаш Луганск когато знаеш че от 4-5месеца Русия събира групировка и в момента 50% от Сухопътните войски 200 хиляди 150 батальонни групи са готови за настъпление.В Луганск жените и децата са изнесени вече в Ростовска област на Русия мъжете са мобилизирани и точно сега Украйна е решила да ги напада.НАТО с 4 батальонни групи в Прибалтика Полша и Румъния бил заплаха за Русия?Не,търси се повод за война!Русия вече мобилизира резерва и опълчението

238

wseki

преди 2 години

до Петя СлавоваПетя, спри да четеш западни медии. Путин в Украйна го няма все още, но в главите ви се въртят лъжите на запада и ги повтаряте като папагали. Изглежда за теб е тайна, че именно Украинската армия започна ненадейно масиран обстрел миналата нощ през линията луганск/донецк. Но ако украинците не кротнат, може и Путин да се намеси.

237

Беновска пита

преди 2 години

.А кому ку....ра дири Бай Дън навсякъде по света???!!

236

Анонимен

преди 2 години

Защо не наблегнете на нашите проблеми, на проблема с Македония, на вмешателствата на Турция в нашата политика, на американската посланничка..., а се напъвате да прорукувате какво искал Путин? Или и вие пишете под диктовка от Мустафа?

235

Анонимен

преди 2 години

100 години откак Русия я управляват комунистите.Няма ли да ги сменяте?

234

БГ

преди 2 години

Русофилите в България са ми много смешни - жалки ***! Срам ме е от тях! Ако дойдат зелените човечета - тези ще им дадат жените си и ще подсмърчат отстрани...А на руските първи хора децата живеят и учат в Европа...Мен не ме е страх да напиша, че Байдън не става - не съм американофил!Да живее България!

233

Едно не ми е ясно

преди 2 години

Защо по дяволите , изкарвате Украйна жертва ?! През годините съм работил и в двете държави , ами трудни хора са украинците , много по лесно се работи с руснаци ! Щом има конфликт, явно има за какво , и двете страни са способни да си го решат мирно ! Защо по дяволите НАТО, подклажда огъня , какви са те и защо искат някой друг да им свърши работата срещу Русия ?! САЩ нямат работа , освен да дойдат на почивка в тази част на света !!! Но те няма да дойдат , просто ще убият туризма в България.....

232

:)

преди 2 години

Ако погледнеш към небето и ако не осъзнаеш каква нано-частица си от великото творение и времето на милиарди години, това е падение (въобще ако осъзнаваш това).Казвам това защото всички които са имали честа да бъдат някакви владетели и са запазени в историята за няколко столетия, след милярдите години ще са НИЩО!

231

Анонимен

преди 2 години

Правилното заглавие трябва да бъде КАКВО ТЪРСЯТ ФАЩ В УКРАЙНА!От тези световни терористи и убийци започват всички конфликти в Света - спомнете си,Виетнам,Камбоджа,Ирак,Гренада,Сирия и много други войни и конфликти по света!

230

Анонимен

преди 2 години

Не Путин, а краварите какво търсят в Украйна?

229

Малко за политика

преди 2 години

До До Малко за политика 260: Почваш да зацикляш. Не става дума за право, а за рационален избор. Аз не искам да воюваме с Русия заради това, че някой в НАТО иска да се разширява на независимо какво ще ни струва това. Чети какво съм написал. Явно няма да се разберем. Time out.

228

Apple

преди 2 години

Тез украинци президентът им е актьор, кметът на Киев - боксьорАрмията им дано не е от мажоретки като гледам какви политици си избират. Добре че на нас Славчо ни се размина и си остана фейсбук герой.

227

Анонимен

преди 2 години

Русия не се страхува от американските ракети , страхува се от създаването на по- добър живот и просперитет на територията на Украйна и за това я дърпа в "казана с катран " .

226

Анонимен

преди 2 години

Путин ще настъпи само ако украйнците започнат настъпление в Донбас.Това е ясно на всички.Но настъплението ще е кратко и пагунбно за Украйна.Искандерите и Кинжалите ще унищожат за няколко минути цялата армия на Украйна.После Путин ще признае независимостта на ЛНР и ДНР и селените чевечета ще маршируват с Луганск и Донецк.