305

Анонимен

преди 2 години

Тия двамата кухавели си го мерат на стари години и ще изпати света.

304

ВАМ

преди 2 години

Едно е ясно-Европа вечре не е свободна????????

303

Анонимен

преди 2 години

Русия и Япония още са във ВСВ. Аз ги посетих курилите и освен, че е красиво, там няма нищо забележително. А как се добрах дотам нема ви разказвам. Мъъъъка.

302

Анонимен

преди 2 години

Не знам знаете ли, но Русия и Япония още са във война заради курилските острови и Сахалин. И, жителите на тези острови имат японско гражданство и японски паспорти. Ама не знаете и не стигате по-далече от Букурещ.

301

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Путин да си върне Аляска, японците Хаваите, мексиканците Тексас и останалото от територията да бъде върната на индианците и.....това е

300

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Интересно - Байдън и Нато се страхуват от Руската армия, в *** някои хора също. Но Унгария, Чехия,Словения,Словакия,Гърция та дори и Германия не се страхуват. Мексико, Бразилия и останалата Латинска Америка които са на една географска ширина с САЩ също не се страхуват....как да го разбираме това?

299

Анонимен

преди 2 години

Я се пребройте-колцина сте ходили в Русия? Познавате за какво говорите. Одили само от Хийтроу до ягодовите полета да берат.

298

Анонимен

преди 2 години

Не знам колко от вас сте стъпвали в Рвите им улици, които са толкова мърляви, че София е като бляскава баня. Как ще воюват тия, беусия някога, но аз живях там 5 години. Живях и в Чикаго, ама ще ви кажа, че рашките са непредвидими, а америкосите са наркомани и на антидепресанти. И в Хамериката в армията постъпват само аутсайдери и като залязат от Афганистан, почват да просят по мърлявите им улици.

297

Анонимен

преди 2 години

адона кво търси в Украйна? Путин си охранява границите и го каза в едно изречение: " Не ни вкарвайте във военен конфликт, защото всичко ще приключи много бързо и победители няма да има". Това е черно на бяло и кой разбрал-разбрал.

296

Анонимен

преди 2 години

Джуджето разчита на бомбите и на това че нормалните хора на Запад живеят по-добре от тези азиатци и имат какво да загубят за разлика от недоносчета.

295

Да

преди 2 години

До Стиви Просто Русия насочва средства в два-три големи града, а останалата част е зарязана, като им се подхвърлят някакви трохи. Нещо, което се наблюдава и в България.

294

Стиви

преди 2 години

Истината е,че тия кагебейци изтребиха толкова руснаци както никой друг! С високите цени на газта и петрола Русия трябваше да прилича на Дубай,вместо това тя прилича на индииско село,всичко се открадна и обърна в яхти,имения в Европа,футболни отбори и така.

293

А

преди 2 години

До Путин е в къщи Защо Русия, като можеше да наследи блока на Варшавския договор от СССР, просто го разпадна? Но пък и да мъчеше да го задържи, то страните от него просто щяха да го напуснат. Добре знаете , че в природата не остава празно пространство и НАТО се възползува от това и ги приобщи. А защо ли тези държави не желаеха пакт под крилото на Русия?

292

Анонимен

преди 2 години

*** продажни ,напишете - ,,Какво търсят американците в Украйна ? '' ,жалко за хилядите жертви които украинците ще дадат обслужвайки американските интереси .

291

Путин е в къщи

преди 2 години

Какво търси Байдън в Украйна ? И защо НАТО премества бази и войски на изток към Русия и от както падна комунизма се приближава все повече и повече и вече плътно е обградил руските граници от всички страни и дори инсталира ракети (Полша Румъния) ?! Какво очаквате да прави Русия ? Да ги посрещне с хляб и сол може би или да им занесе кафе на натофците до нейните граници !? Освен това как биха реагирали в САЩ на руски войски и ракетни бази в Мексико и Канада ?! И Русия да се сърди на учения в САЩ !

290

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е по-скоро какво търси Байдън в Украйна на хиляди километри от САЩ?! Историята показва,че там където са стъпили американски войници има само смърт, разрушаване на държавите - Виетнам, Камбоджа, Ирак, Либия, Афганистан. На българските натовци ще кажа, че българи няма да воюват срещу руснаци и по-скоро тях ще ги изгоним заедно с американците и няма да ги търпим Никой не е питал българския народ иска ли НАТО и аверикански бази! Янки вървете си в къщи и си гледайте вашата демокрация!

289

полковник Колев

преди 2 години

Какво търси Путин в Украйна? Идва обаче и другия въпрос: Какво търсят Нато и американците въобще в Източна Европа?

288

розовите бузки на

преди 2 години

мечето ще бъдат ритани до блатата край мАскве.

287

На майка си путката

преди 2 години

но едва ли ще я намери там, тъй като тя е неясна азиатка.

286

????

преди 2 години

Путин защитава руснаците в Украйна.............въпросът е друг!!!Какво прави Байдън в Украйна?? И какво прави НАТО в Украйна??