5

Анонимен

преди 2 години

Другарят Йосиф Байдънович направи нова прогноза за нахлуването на Русия в Украйна: Русия ще нахлуе в Украйна през следващите няколко дни.

4

Анонимен

преди 2 години

Заплаха за Русия би било,ако на украинска територия има разположени,...Пейтриът....Стингър....Томахоук...Така ...да...но ТАКОВА НЕЩО НЯМА...РУСКА ПРОПАГАНДА...

3

Иван

преди 2 години

Каквото и САЩ търсиха в Ирак и Афганистан. И той ще подвие опашка след 4-5 години, *** както и Тръмп/Байдън .. но първо доста народ ще измре, избяга, мизерства .. а също така и ще седи до край руската дядка на имперския трон.

2

Нищо

преди 2 години

Зло, това търси там. Зло .. както се възкачи на власт, така и се задържа. Инфлация, безработица, ниски заплати .. руснаците малко им писна, сега ще им даде .. зрелища, но не и хляб. 1999г Юли имаше само 5% одобрение, никакви шансове за президент .. после се "случиха" взривовете в москва, за които и до сега няма доказателство, че са извършени от чеченци. Вкара войската в Чечня .. по същото време хванаха агенти на ФСБ с бомба в блок в Риазан, след 5 дни мотане .. било тренировка.. МИСЛЕТЕ!

1

Дядо от село

преди 2 години

Каквото търси-ще си го намери