27

Анонимен

преди 2 години

Да бе по 10 часа на ден да забравят.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен-Каква къща,каква Барселона ? Стана ясно,че няма такава ! А и да има,какъв е проблема ? Николай Събев,Гроздан Караджов...и почти всички имат имоти извън БГ-за тях нещо ?Няма с какво да очернят ББ и се хванаха с тази къща и какво ще направят ? Занимават се с глупости,а през това време цените скачат главоломно, хората обедняват,не могат да си платят сметките, престъпността се е увеличила-всеки ден убити,изчезнали- и то деца,момичета,кражби....къде е Рашков ? Говори само за ББ и ГЕРБ.

25

Анонимен

преди 2 години

За какви работи говорите, нашите местни дерибеи карат служителите си и събота и неделя, без почивен ден. Тук никога няма да стане това.

24

Ицо

преди 2 години

Като гледам коментарите има много мъка тук. Хората все още смятат че всичко се постига с много труд. Ако се мисли, планира и се инвестира в истинска техника повечето труд става излишен, ама опъвай вола на полето по 10 часа.

23

Оф

преди 2 години

Който умен в бг иска, нека се гърчи 24/7 за 650 лв МРЗ. Пък онези *** там нека вземат по 4-5 хиляди евро и да работят 4 дена в седмицата. Нека им. Мързелът ги прави зле. Баш така ще е. Няма съмнение. :)))

22

Щ.Младши

преди 2 години

България е основана от работари- не е основана от мързели и лежяци!

21

пияница мистик

преди 2 години

Моят модел е НУЛА ДНИ РАБОТА :))) От 2016 съм се самопенсионирал, защото не виждам никакъв философски смисъл, да бачкаш по 8 часа в 24 часов ден, тоест 1/3, за да можеш да си плащаш покрива над главата и да се наядеш :))) Абсолютно безумие. А и не смятам, че дължа нещо на обществото, камо ли на тъмния балкански субект наречен БУЛГАРОПИТЕК :))) Който има кураж и смелост като мен върши един удар през живота си и се осигурява до края на дните си...или пие коктейлчета с чадърче на някой плаж :)))

20

Работодател

преди 2 години

Ха, че те мойте бачкатори само ако си направят устата за 5 дневна изхвърчат, пък камо ли за 4. Тая няма да я бъде, просперитет се гради с много много работа!

19

Анонимен

преди 2 години

"повече социален живот, повече самообразование" - За повечето хора това ще означава повече кръчми, дискотеки, молове, телевизия и мързел. Много от хората не се образоват, не защото нямат време, а защото ги мързи.

18

Бож.

преди 2 години

Това го кажете на китайците и си спомнете,че 5-дневната работна седмица бе наложета първо в Европа,а после в Третия свят на соц-концлагерите!

17

Анонимен

преди 2 години

4 дни повече по 16 часа ли? Благодаря!

16

Бож.

преди 2 години

Който не работи, не трябва да яде!

15

ЛошшО

преди 2 години

Българските пишман бизнесмени-работодатели много трудно биха се навили да им работиш 4 дни вместо 5-7 и да ти плащат нормална заплата.

14

Робовладелец

преди 2 години

Не харесва това

13

Анонимен

преди 2 години

Защо Бойко Борисов продължава да е жалък, а прокуратурата все по-смешна в т.н. Барселонагейт. Казус, който впрочем е пр ост и ясен, но е свързан с толкова много про сташки постъпки от замесените в него, че няма накъдеИвайла Бакалова: Защо когато казах, че ме рекетират да дам сериозен рушвет за освобождаването на един арестант, ме скъсаха от разпити. А когато заявих, че детето на Борислава е на Бойко, никой не ме търси?

12

Нов модел

преди 2 години

3 дена по 13 часа, ето ти ги 39 часа изработени.

11

dakotabg

преди 2 години

Ъ,че нашите 240 разбойника и сега си ходят по два,три дена...

10

Исти

преди 2 години

Едни мечтаят за работа, други за мързелуване но знайте - мързелът съсипа римската империя, той съсипа и британската!

9

Ламята

преди 2 години

В БГ моделът,ще малко по различен.Работиш 4,плащат ти за 3 или за 2

8

Анонимен

преди 2 години

Цифровизацията и автоматизацията са движещи за производителността на труда, не "хиляда бода за пара". А повечето свободно време за едни ще значи повече социален живот, повече самообразование и книги, повече впечатления.За други повече време за глупости и пилеене.Такъв е света,какво да правиш.....