87

Анонимен

преди 2 години

На 23 февруари всички заедно с партия Възраждане. Да покажем на мафията че сме тук и не може да ни стресират и задължават според директивите на измисления ЕС. Искаме работа и предприятия които ни дават право на избор и работни места достойни за нас!

86

Бай Гроздан

преди 2 години

Най ми харесва модел два дни работа,пет дни надпиване.

85

До Симеон

преди 2 години

Представи си, че изчезнат чистачите. Ще се заринеш в ***. Изчезнат шивачките. Ще стоиш с листо. Изчезнат миячките, а с тях и ресторантите. Изчезнат земеделците, пастирите. И изчезнат всички онези, които набеждаваш, че нямат капацитет за повече пари. Ти си до тук. Ти зависиш от тях. А щом не го осъзнаваш и не ги цениш, ти си в облаците... Слез от там. И не обиждай чуждия труд.

84

Наблюдател

преди 2 години

Професионалните шофьори как ще работят?С бележки за 28 дена детето не са карали ли? Несъответствието между началния и крайния километраж как ще се оправдава,ако има скит пътен лист?

83

Анонимен

преди 2 години

Това е добра новина за българските чиновници. Чиновниците не си плащат осигуровките, водят се "държавни служители"- измислена функция по комунистически. Държавата ни плаща на търтеи и мързеливци от нашите данъци.

82

пияница мистик

преди 2 години

Работят болните, за да си купуват лекарства. Какво ни занимавате нас, нормалните хора, здрави и прави с нещо толкова абсурдно като това да работиш. Вие да сте видели някъде в природата някое същество да става по час, да бачка 8 часа, че да може да се наяде и да си плати, за да спи някъде? :)))

81

Реалист

преди 2 години

Тенденцията е даже и по-малко ще се работи 1-2 дена ако те извикат

80

Симеон

преди 2 години

Съгласен съм с Работодателя. Аз квалифициран front-end web developer, което вероятно е най-ниската възможна степен програмист и получавам нето 3500лв, а не живея в София. Там щеше да е 5000. Възнаграждението е въпрос на умения и свършена работа. Ако има много хора, които имат уменията да свършат работата -> цената на труда спада. И обратното, ако малко хора могат да я свършат -> цената се покачва. Истината е никога да не спирате да учите и да се развивате. Така ще струвате винаги скъпо.

79

Анонимен

преди 2 години

Понеже липсва работна ръка, ще се работи по малко дни. ГЕ-НИ-АЛ-НО. Като всичко друго.

78

ЦИРК

преди 2 години

МЧИ ТЕ В СЪДА ПРОКУРАТУРАТА И РАЧКОВОТО СЛЕДСТВИЕ ЕДВАМ ПО 2 ДНИ СЕДМИЧНО ПО 2 ЧАСА ИМ СЕ СЪБИРА РАБОТА ПО РАЗГЛЕЖДАНЕ НА БЮЛЕТИНА С ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА БЕ УБАВЦИ.кВИ 4 ДНИ ВИ ГОНЯТ ОТ ПО 45 Г НЯКОИ КАТО ДАМАДЖАНИН ВЕГЕТИРАТ ТАМ И НЕ СА РЕШИЛИ ЕДИН КАЗУС НЕ СА РАЗКРИЛИ ЕДНО УБИЙСТВО И НЕ СА ВКАРАЛИ В ЗАТВОРА НИКОЙ .

77

Анонимен

преди 2 години

До Работодател Точно,така на базата на резултати и производителност се дават почивни дни и допълнителни възнаграждения,а не на "каплак" иначе отиваме към един друг провален строй,доверие между работодател и работник се гради с времето,имиджа на компаниите също,на много хора днешно време им се внушават нереални окачвания,а повечето не могат да покрият минимални критерии.

76

74

преди 2 години

Левако, пожелавам ти успех с виетнамците. Сега вече ще видиш какво е мързел, загуби и фалит. Ако изобщо е вярно това, което пишеш.

75

:)

преди 2 години

В България скоро няма да стане. Изобщо не се сравнявайте с Европа. Няма нищо общо. В БГ-то се бачка калпаво, с кофти организация, с недостатъчно подготовка, машини, софтуер и т.н. Но се бачка много... поне на часове. Наследство от комунизЪма.

74

ГЛАВИТЕ , В ПЯСЪКА

преди 2 години

В Бг се е стигнало до там , неграмотните роми да са работодатели !!!!!!!!!!!!!!!

73

ДА ВЕ !

преди 2 години

Нали българинът се е ''скъсал'' да работи , та сега и ние да минем на 4 дневна , в България политиците научиха народа да НЕ работи , и го изпростачиха , ... и резултатите са на лице : Никога българите няма да стигнем европейският стандарт и парите по заплати и пенсии , не знам защо се напИНЯМЕ след като желанието ни е много по-голямо от възможностите ,... ТОВА Е ИСТИНАТА , ЗАГУБИХМЕ ВСИЧКО КОЕТО БЯХМЕ ПОСТИГНАЛИ ДО 1989Г. , ВСИЧКО Е РАЗПРОДАДЕНО НА ЧУЖДЕНЦИ , А СЕГА СЕ ЧУДИМ ЗАЩО СЕ ВДИГАТ ЦЕН

72

до Работодател

преди 2 години

Ей заради такава философия като твоята и такива "работодатели" не остана читави хора да ви работят по 12 часа,6 дена в седмицата за 800-900 лв и просто ги изгонихте.Останаха НЕ образованите и хайлязите да го правят това.Останалите хора тука я се занимават с малък бизнес,я си е на държавна службица,не са малко далавераджиите,все пак тука е техният рай,а хората за които ревете-отговорни,без образование,да ви работят във вашите предприятия по 60-70 часа седмично за 800 лв. отдавна са в чужбина...

71

Анонимен

преди 2 години

До Работодател - Виж сега, "спицялистие" - Не е нужно, да ти седи фабриката 3 дена, без работа. Можеш да си наемеш още хора. А и не всичко е фабрики и скалдове. В България само за скалдове ми говорете. Където и да бутна някой "бизнесмен", все складове, та складове. Само складирате ли в тая страна?

70

Анонимен

преди 2 години

До До работодател - Не му се връзвай. Тоя редовно влиза, да ни каже какви сме загубени, а отй какъв предпиемач е. Винаги има "един друг" след него, дето на студентите втори курс, давал между 3500 до 4500 лева заплати.

69

Анонимен

преди 2 години

До 78 - В София европейски заплати? Има при някой професии. Дават ти два пъти по-малко, отколкото дават в Норвегия ... а после те карат да работиш два пъти повече. И то излиза, че дават на 1/4. Отделно, като те уволнят, няма 3 до 6 месеца обезщетение, няма после каса ... И това е за "топ професии", нали! Останалите хора се радват на 2000 лева чисто. Не, че са лоши пари, ама може и повече.

68

До работодател

преди 2 години

Чистачка в България с чисто 900 лв на 4 часа работен ден. Останалите, 4000 лв заплата. А един мармот през това време увива шиколада в станиол.