214

Христов кажи ти

преди 2 години

Защо не ни пускат в САЩ??е нищо не става от вас никви родолюбци не сте

213

Анонимен

преди 2 години

Една жена се молеше пред Медведев на колене...

212

Истината

преди 2 години

Никоя нация освен американската и австралийската нямат за корен престъпници и закоравели каторжници. Каво очаквате за моралните ценности?

211

Анонимен

преди 2 години

ти бе пияница русия ли ще плашиш започна да търбиш за помощ и да се молиш на членките от нато да тръгнат против русия франция германия ти отказаха укрите нема да членуват в нато

210

Говеда сте и това си

преди 2 години

Последно питам не ви лие срам,че не Ви пускат в САЩ?

209

не може

преди 2 години

При куманизъма парите бързо свършват,Бидоня спря парите щот фалира САЩ а у НАТО много дебели генерали жендъри с цели полкове роднини и любовници.Все някой трябва да плаща.

208

Анонимен

преди 2 години

Ес и нато върветеси на майната долни лешояди ес и нато вън от бг за винаги неви искаме

207

ПроСоТо

преди 2 години

м/у другото,ТРАГЕДИЯТА на тоя грешен свят е,че се управлява от СОЦИОПАТИ !!!!-Същества,които НЕ се интересуват от живота на ХОРАТА,а са движени от СОБСТВЕНИТЕ си интереси..Аз не ги обвинявам-просто ГЕНА ИМ Е СГРЕШЕН...Повече ме смущава ПРИМИРЕНИЕТО,което НОРМАЛНИТЕ хора демонстрират приемайки ИЗВРАТЕНИТЕ МЕРАЦИ на въпросните социопати за.."НЕЩО В РЕДА НА НЕЩАТА"....А СОЦИУМА Е ЕДИН!...Споменатите не само го РУШАТ,те се ГАВРЯТ с него !!!..НИКОЙ НОРМАЛЕН НЕ иска да убива и ДА БЪДЕ УБИТ !!!!!!!!

206

Анонимен

преди 2 години

Е как пък един правозащитник тук и голям българист не отговори на въпроса защо САЩ не ни пускат ?И защо ние ги пускаме в Бг???Що за хора сте???

205

Истината

преди 2 години

никоя нация освен американската не е изтребила цял континент население за да ограби ресурсите му!

204

до 240

преди 2 години

Ти надмина и Томас Моор и Томазо Кампанела.

203

Истината

преди 2 години

Единственото предназначение на Русия е да покаже на целият свят как не трябва да се живее и какво не трябва да се прави!

202

Тишина

преди 2 години

Що ви не щат в САЩ беее?Никой не пише

201

Анонимен

преди 2 години

Промишлената инфлация в ЕС и САЩ е 25% - с толкова са нарастнали разходите на производителите за 2021г. В същото време жителите на САЩ и ЕС са обеднели само с 10%.

200

Бая истина

преди 2 години

До Истината - колкото и да лаеш от под леглото , смелчага няма да станеш! колкото и да симулираш интелект умен няма да станш! горкото американофилче!

199

Аийша

преди 2 години

*** верно ли в САЩ никой не ви пуша еми отврат сте затова

198

Анонимен

преди 2 години

В богата обединена Европа поне 35 милиона души са изправени пред избор: да си купят храна или да си платят сметките за ток и топлина.

197

Анонимен

преди 2 години

Русия превъзхожда запада във военните технологии. Русия, която благодарение на санкциите и заместването на вноса постигна самодостатъчност в продоволствената сигурност и изнася всичко - газ, торове, зърно и месо, е доволн от всички сценарии. Русия е осигурена с изобилие от ресурси, храна и енергия. В Русия дъвчат сандвичи, усмихват се и махат с ръка на Запада.

196

Анонимен

преди 2 години

Американците, които са на границата на изхвърляне от домовете им, са 22 пъти повече от починалите от ковид. В същото време, според проучване на Американското Бюро за преброяване на населението, 5,8 милиона възрастни очакват да бъдат изгонени от къщите им до края на годината (22 пъти повече от починалиет от ковид) плюс и децата трябва да бъдат добавени към тях. Общо 17,8 милиона сега забавят плащанията към хазяи или лихвари, като средно една трета се очаква да не успеят да си платят.

195

ЧАПАЕВ

преди 2 години

СЛАБИТЕ СЕ ПРИЛЕПВАТ КЪМ СИЛНИТЕ, БЕДНИТЕ КЪМ БОГАТИТЕ, ТОТАЛИТАРНИТЕ КЪМ ТОТАЛИТАРНИТЕ, ЕРДОГАН СЕ СБЛИЖИ С ПУТИН. ИНАЧЕ ВСИЧКО СЕ Е РЕШАВАЛО С ВОЙНИ. СЕГА Е МАЛКО ПО ЦИВИЛИЗОВАНО С ПО МАЛКО ЖЕРТВИ И НАПЪЛНО ДОБРОВОЛНО ПРЕСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ СИЛНИТЕ - НАТО! НАТО НЕ СА ПРИСЪЕДИНИЛИ НИКОЙ С БОЙ И С ПРЕВЗЕМАНЕ! ВИЖ РАША...СССР СЕ РАЗПАДНА, ХУБОСТ НАСИЛА НЕ СТАВА.