194

Анонимен

преди 2 години

България е на едно от първите места по аборти. 2 милиона българи измряха от добър живот. България от 9 милиона стана 5 милиона.

193

Идея

преди 2 години

Господин Столтенберг, винаги има начин щом е в името на мира. Ето една идея, подписвате че няма да приемате страни с неуредени териториални въпроси със съседните им държави, защото това е в интерес на членките на Нато. Т.к. ако има неуредици, както е в случая с Украйна, това поставя в опасност всички членки на НАТО заради чл.50. Хем сте отказали на Украйна, хем не сте. А и ще ги мотивирате да си решат проблемите с Русия, а не да ги прехвърлят на НАТО и ЕС!

192

Турк Мемед

преди 2 години

И аз в САЩ може бугарак т ъ пак не може аахаах

191

Истината

преди 2 години

Всички мечти за величието на Русия винаги завършват с купони за хляб!

190

момата НАТО

преди 2 години

Тая мома какво се обяснява и се прави на ощипана. За какво иска да разговаря? Русия ясно каза - ако не се приемат предложенията за сигурност, Русия ще използва военно-технически средства. Тогава ще видят "лошото".

189

Анонимен

преди 2 години

При световна война, другарят Ким осъзнава, че най-после неговият народ ще бъде нахранен. Най вече от руския народ.

188

Македон

преди 2 години

В САЩ може бугарак татар не аахсахаах

187

Киндзадза

преди 2 години

Мъртвило. Безпомощни сте, глупави, некадърни, неграмотни. Въоръжени, но не умеещи да воювате. Богати с хартийки, но бедни душици. Говорещи много, но не казващи нещо. Надменни, но жалки. Древни, но скотове. Обединени, но всъщност пасми.на. Много, но все страхливци. Владеете силата, но джендайската. С награди, но със стойност на ***. Разширявате се , но проникват във Вас. Провал, крах, нищета. Но не Ви съжалявам, само Ви се подигравам...хахахха

186

Анонимен

преди 2 години

Горката Русия, в безизходица вече 8 години срещу целия свят. И всички се влачат в Москва при Путин - и Макрон, и Шолц, и англичаните, а Байдън праща писмени просби за телефонен разговор с Путин. Горката Русия, изолирана от целия свят, изправена срещу целия свят. Кога ще рухне, знае ли някой случайно, какво казват от Bloomberg, има ли дата?

185

Тяло без мозък

преди 2 години

Той Маркона за това беше прав! Нато е организация в клинична кома и само хаби ресурси!

184

Анонимен

преди 2 години

До Да бе!Русия също има право да се защити,защото излъгаха Русия,че НАТО няма да се разширява на изток,а не само се разшири, но вече стигнаха и до границата на Русия,отделно и много руски(СССР) територи бяха ограбени и с право се тревожат руснаците за сигурността си. Тези,които откъснаха територии от Русия, ако откъснат територии от техните държави, те как ще се чустват? Турция също заграби чужди територии и ги асимилира, включително и от Сирия и СССР, защо тя не е заплаха, а Русия е заплаха?

183

Кво дращите тук

преди 2 години

Идете в любимите ви САЩ *** не можеее не щат ви на мууууу

182

Анонимен

преди 2 години

Хайде идете в САЩ А ДРССКАЧИ НЕ ЩАТ ВИ ТРЕТО КАЧЕСТВО СТЕ ШКАРТО

181

Крым русский

преди 2 години

В Крим родителите не се страхуват, че детето им ще се върне от училище с въпроса: "Мамо, аз момченце или момиченце съм? Учителката ми каза, че трябва да избера!"

180

Дайте примери

преди 2 години

За РАЕЛНАТА полза от нато (и да оставим измислиците за Русия настрана за малко).

179

Анонимен

преди 2 години

Можете. Хващате химикалката и подписвате, толкова е просто.

178

Какво следва

преди 2 години

Държавната дума на РФ на заседание във вторник 15.02.2022 прие резолюция за незабавно изпращане до президента на Руската федерация на призива на Думата за необходимостта от признаване на самопровъзгласилите се Донецка и Луганска народни републики (ДНР и ЛНР). Ето това е решението на Украинската криза ако Киев не започне най-нактрая да спазва Минските договорености. Засега путин е приел предложението на Думата "за сведение".

177

Нвкой краварофил да

преди 2 години

обясни защо българите можем във всяка точка на земята да идем в САЩ не е те тук да и докога???Каква е причината що за *** сме за тях.????Тук Идил няма.В пъти сме по зле от талибаните

176

лъжеца пак лъже

преди 2 години

До НЕ Истината: "Русия винаги е лъгала, лъже и ще продължава да лъже. Нямат край руските лъжи и фалшификации." - НАПИСА ЛЪЖЕЦА АМЕРИКАНОФИЛ

175

Анонимен

преди 2 години

Русия е в безизходица в момента. Изправена е срещу целия свят. Китай изобщо не се връзва на идеите на Путин да се подпалва световен конфликт.