254

Анонимен

преди 2 години

То с Русия не трябва да се подписва абсолютно нищо. Украйна се излъгаа да подпише с Русия меморандума от Будапеща през 1994 и след 20 години загуби 40 хиляди квадратни километри от гаранта за териториалната си цялост Русия. Не трябва да се подписва нищо с московските мошеници и диваци.

253

Щирлиц

преди 2 години

Западът имал принципи?Смех!

252

Nik

преди 2 години

Влизането в НАТо е вътрешна работа на страната която кандидатства и страните от НАТо Русия няма право да се меси във вътрешните работи на страните ,ако тя иска да влезе в пакта и да се чувства защитена от Азиатските тигри ами да кандидатства ама трябва да бъде и демократична държава ама за сега не е никак

251

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Ами ако стане така, че Украйна се върне към Русия, където си беше в миналото, цяла Европа(вкл. и ЕС) ще си отдъхне, защото провокациите и стреса за ЕС ще спрат, кошмара ще спре, жертвите минали през този ад, ще се успокоят.

250

НАТО няма да е нужно

преди 2 години

След космическата атака на Пентагона необходимостта от съществуването на НАТО отпада, а националните предатели ще трябва да се укриват от закона.

249

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен А да не би да забогатяха украинците след Майдана? Гледам разбягаха се из Европа и вкл. и Русия, поради страх и глад. И не пиши глупости, трябва да има една буферна зона, а Украйна е точно такава. И в момента принуждават украинците да вършат неща, които не искат да вършат, пускат украински шпиони да работят отвътре срещу Крим-ляни, продължава тази враждебна сага и провокации, но трябва да спре, ако Украйна влезе в НАТО, ще се превърне в нов кошмар и постоянен стрес за Европа.

248

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 291 Хихихи. Но ако Европа остави Русия да си "откъсне" Украйна, ще живее в благоденствие, спокойствие и мир. Мдааааа. А Путин е най-красивия мъж в Русия!

247

Анонимен

преди 2 години

До Крим не е рускиТова напълно противоречи на европейския интерес, приемат ли Украйна в НАТО и ЕС, цяла Европа няма да има мира, ще живее в непрекъснат стрес, страх, убийства, дразги по границата, може би война, да не дава Господ, нямаме нужда от това, без значение дали западна, източна Европа или европейска Русия! Няма нужда от нов Хитлеризъм и нов ад, стига!

246

Анонимен

преди 2 години

До Крим не е рускиПриемат ли Украйна в НАТО, това ще се превърне в кошмар за цяла Европа, повярвай ми, не защото европейците го искат, а други, които не са европейци, ще започнат дразги с руснаците по границата и стрес непрекъснато за цяла Европа, ако не и по-лошо, да не дава Господ!

245

Анонимен

преди 2 години

Не ни занимавайте с глупости, кажете на руснаците да ни пуснат ЮП и да достроят АЕЦ Белене, имаме нужда от тях! И от БСП имаме нужда, защото само те движеха нещата в българската енергетика с Белене,ЮП и независима българска държавна енергия!

244

Крим не е руски

преди 2 години

Само когато Украйна стане член на НАТО ще имаме мир! ПОДКРЕПЯМЕ БЪЛГАРИТЕ ТОВА !!

243

Анонимен

преди 2 години

Вижте какво, просто самите европейци не искат конфликт с Русия или Украйна, виждат, че не само са прекарани икономически, заради тези конфликти, но се стремят и да избягват по-сериозен конфликт, за да не стане още по-страшно, никой не иска конфликт с Русия, нямат желание, нито пък искат подобно нещо, тоя вероятно са му издиктували какво да каже, но не европейците, а други, не наливайте масло в огъня, няма нужда, колко още хора трябва да страдат и умират, докога, колко още години? Стига!

242

Бат Рамбо

преди 2 години

Поради обективни причини у Холивуд(пари нема) премиерата на новия СУПЕР ЕКШЪН как трепя *** у Украйна само с джобно ножче се отлага .

241

Анонимен

преди 2 години

278--А КЪДЕ СВЪРШИ ДЕЗИФЕКТАНТА? - СИГУРНО И ТЕБ СА ТЕ ПОЧЕРПИЛИ.

240

Анонимен

преди 2 години

Ако съм на мястото на този, ще кажа, първо пуснете ЮП и СП, че ни блокирате икономиката на Европа и ни качвате цените на газта и на всичко, а след това ще разговарям за Украйна, защото моята работа е да защитавам европейския интерес, а не Украйна! ЮП,СП,Белене - да, а Украйна не е наша работа, те да се оправят сами с руснаците, те са си близки народи, вие да не сте им бавачки?

239

Анонимен

преди 2 години

2014 Украйна им беше в Ръцете, успехът напълно осезаем, раздаваха понички на площада и потриваха ръце - well done. Последната стъпка беше лесна, да вземат базата в Крим, и Русия им беше поднесена на тепсия, готова за разкостване. И изведнъж се случи нещо неочаквано което така ги обърка и ошашави, че още са неадекватни. А сега Путин поставя ултиматуми на САЩ да изнесат военната техника на НАТО от източна Европа. САЩ са в ужас и само гадаят какво е намислил този път Путин. Ще откажат, но какво ще стане после? Или Путин блъфира, нали?

238

Анонимен

преди 2 години

Не бе, не бе, той се обяснява като учиеничка и казва, че иска да разговаря, ама вие не сте разбрали правилно, всъщност той не иска да разговаря, ами отказа на Русия, но вие сте *** и не можете да го разберета това нещо, за това неправилно сте разбрали, че НАТО е готов за разговори.

237

Анонимен

преди 2 години

Крайна е Руска. Не разбрахте ли бе мър "* шл*яци. Продължавайте да дъвчете сапуна и да се пените. Сг*а*а* н джендърска.

236

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 277 Явно не си разбрал отговора на НАТО: той беше еднозначен. Исканията на Москва са написани след едноседмичен запой с одеколон и ще бъдат третирани като такива.

235

Анонимен

преди 2 години

Путин направи успешен експериметн с искането САЩ да изтеглят НАТО от източна Европа, все едно по турско да идеш да предявиш искания пред атамана или пашата. А той вместо да ти разбие мyтрата и да извика пазвантите да те затворят, вежливо започне да ти обяснява, че видите ли, не може да тръгне на такава стъпка, но дай да поговорим да се разберем, че и той видите ли, има претенции към теб, и ако не всички твои претенции, той е готов на отстъпи за някои до определени граници. Цял свят го видя.