112

Подкрепям

преди 2 години

Мисля, че анализатора се изрази достатъчно ясно! Теглете каквото ви е останало в банките и го дайте на строителите! Направо не гледайте кое колко струва, даже не четете и договора с банката! В крйна сметка ще се купува имот!! :)))

111

Анонимен

преди 2 години

Предполагам не теглят заеми за по 30 години.

110

Анонимен

преди 2 години

До всички инвеститори : колкото повече си въртите задните части , толкова по-дълбоко ви влиза .... Винаги печели Казиното !

109

Тъжно

преди 2 години

Жал ми е за богатите хора...да инвестират в имоти. И като дойде времето на 2-та метра колко ще побере. Предпочитам да инвестирам във всеки един миг от живота!!!

108

Анонимен

преди 2 години

Умните, богатите и красивите най- много инвестират в български имоти.

107

Анонимен

преди 2 години

до ИТ специалиста 86Ти не може да пишеш, но хейтиш другите, че не разбирали.Споменаваш някакви хвърчащи думи:200 хил. души, ИТ специалисти, 10 хил доход.Ами изясни какво точно казваш, май ти дават твърде много, а и киснеш по форумите да се хвалиш. На запад му викат атеншън бич.10 хил. годишен доход? Смешно, вече стандартната заплата е поне 1500 лв в София, на месец, сметни. 200 хил ИТ специлиста? Смешно, поне наполовина по-малко. Търгувай си на борсите,никой не ти чете измишльотините

106

Анонимен

преди 2 години

няма идентификация, че ще има промяна в лихвите...-- ъъъ ...идентификация или индикация?

105

Анонимен

преди 2 години

Я инвестирам като всички строители в Биткоиниии!

104

Анонимен

преди 2 години

Тая анализаторка за нищо не става!

103

Ko каза

преди 2 години

"Все повече българи теглят депозити за много ниски суми"

102

Анонимен

преди 2 години

А бедните хора броят стотинките.

101

Факт

преди 2 години

А богатите "хората" у нас са политици,бандити,данъчни измамници,корунпирани,прокурори, съдии,полицай и пр.подобно зло.Който си перът парите чрез недвижива собственост....

100

Анонимен

преди 2 години

Аз излязах от капиталовите пазари в края на декември, когато разбрах, че няколко колеги на ИТ заплатка, инвестираши в скъпи джипове, ролекси и почивчици са решили да инвестират на борсата. Сега са ми сърдити, що не съм ги предупредил и каква хубава кола можели да си купят. Шанс.

99

Анонимен

преди 2 години

Пълни глуппости. Богатите хора към 2022-ра не инвестират в никакви имоти, защото няма наематели, няма офис сгради, няма производство, няма икономика и за чий *** ти е празен и неизползваем имот? Цените се били вдигали викат, ама с това бясно строителство и висока смъртност идват времене, в които ще се подаряват имоти.

98

Анонимен

преди 2 години

Имотите са доста *** инвестиция като цяло, но провинциалистите не знаят в какво друго да инвестират.

97

зАз

преди 2 години

А, бедните в оцеляването... Пита се, какъв е процента на богатите в Бг и какъв е този на бедните!?

96

Анонимен

преди 2 години

Мхм, по твоята логика е по-добре да събирам години за къща и докато събирам да си гният в банката и да ги дам всички накуп ли?!---- Ако ти трябва къща, за да живееш в нея, това не е инвестиция, а имаш нужда от покрив. Инвестиция е когато си продал едно жилище, въртял си парите и с печалбата можеш да си купиш две жилища или 1,5 жилище. А това, че си купил жилище за 20к. лева и след 10 години си го продал за 100к. лева, не означава, че си станал по-богат.

95

Анонимен

преди 2 години

Все още продават инвестиционни имоти на шпакловка и замазка от 2007-2008-***. Голяма инвестиция, няма що. 15 години стоял празен имота и собственика му изплащал кредита и данъците. Еххх, че и инвеститори. А сградата вече улегнала и приличаща на строена през 90-те.

94

следващата стъпка

преди 2 години

"Все повече българи теглят депозити за много ниски суми, каза Десислава Николова". Следващата стъпка е да си продават имуществото, каквото могат, накрая жилищата. Не бе, не бе, шегувам се, пошегувах се просто, всичко ще се оправи, всичко ще се оправи, западът е силен икономически, сега сме западняци в клуба на богатите.

93

Kuncho

преди 2 години

Умните инвестират на капиталовите пазари.За богатите си е тяхна работа, но не зная кой ще живее в тях при тази демография :)