132

Стефан

преди 2 години

Като гледам какви са ни анализаторите ме е страх да ида на лекар!

131

Лопе

преди 2 години

Теглете кредити и купувайте. Утре ще са двойно по скъпи. Аз съм с пуканки на дивана и съм твърдо с вас.

130

Готин

преди 2 години

Факт е, че българинът предпочита да запази стойността на парите си, като купува имоти. Да, имотите дори при инфлация са най-сигурната инвестиция но какво ще стане, когато решат да възвърнат средствата вложени в имот. Това ще е пазарен момент, когато нуждата от свободни пари ще намали търсенето, а предлагането ще бъде огромно. Стойността ще падне стремглаво. Купувачи НЯМА ДА ИМА! Заблуда е че в такъв момент, някой ще може да купува евтино. ТОЙ СЪЩО НЯМА ДА ИМА СВОБОДНИ СРЕДСТВА.

129

Анонимен

преди 2 години

Българи купуват имоти в Дубай на цени, близки до софийските. По последна информация около 5000 българи да си купили имоти в Дубай.

128

ИБН ЕБН АЛ КАМИЛ

преди 2 години

До 53....ХАХАХА.... ХАХАХА.... Много правилно.... ХАХАХА..... А после този "умен" като отиде да работи при богатия и той му даде 1000 ЛЕВА заплати с купони, транспорт и дрехи и за 1 година си избие тези 40% от УМНИЯ.... УМНИЯ СИ Е УМЕН ЕДИН ПЪТ В ЖИВОТА, БОГАТИЯ СИ Е БОГАТ 100 ПОКОЛЕНИЯ.... ХАХАХА....И КАКВО ИЗЛИЗА... АЗ ТИ ДАВАМ 40 ГОДИНИ ТРОХИ, ТИ МЕ МЕНТИШ НЯКАКВИ СИ 40 % ЕДНОКРАТНО.... ХАХАХА.... И ТЕЗИ 40% ОТ КОЙ СА МИСЛИШ.... ХАХАХА... ХАХАХА.... ПАК ОТ ТЕБ, ДА НЕ СЪМ СЕ ТРЕПАЛ ЗА ТЯХ...

127

Анонимен

преди 2 години

Днес по принуда (чаках жена ми) се разхождах 45 мин. около бул.Черни връх, в района на клиника "Искар"... Ебаsi тсиганийата. Тесни улици, наблъскани едно в друго блокчета, някакъв комплекс, приличащ на Дахау, хиляди коли, паркирани по всевъзможен начин и... Продължава да се строи. Калищак страшен. И к'во, в половината от тия складове за хора никой не живее...

126

do154

преди 2 години

тили ште ми кажеш ве? ас не банки не расчитам парите ги ползвам само на рака.говори ми за кредитни карти дето хората изнемогват и немогат да си плаштат сметкити тои за кредити ми говори.много добре ги займ нии рабутити за кредитнити карти.

125

БАИ ШИЛЕ

преди 2 години

големите крадци инвестират в имоти

124

До 153

преди 2 години

Българинът не знае що е то кредитна карта и защо всеки по света я използва, бил много богат и кредити не му трябвали, тя била кредит... Какво очакваш от подобни хора?! Никакви инвестиции в нищо, освен парцуца и цигарки. И салфетки по дискотеките.

123

веднъж се живее

преди 2 години

И какво излиза от коментарите? Хората предпочитат да инвестират в кебапчета и чалга и после се чудят що са бедни и все някой друг им е виновен. Финансовата грамотност в България е с отрицателни стойности. Примери бол - от пирамиди - фараони, през КТБ до премиум трошките на газ. Иначе имотите са инвестиция за балъци в момента. Безплатен съвет - може да си проверите акциите от масовата приватизация. Трупат доходност от 30 години и току виж някой спечелил от тотото без да пуска фиш.

122

Анонимен

преди 2 години

А случайно да не е заради прекалените измислени такси който банките слагат всяка година? На мен са ми сложили такса за влог 20лв, защо? В западната ми банка нямам една такса, нямам за теглене за депозит, за нищо но БГ роба трябва да се изтисква колкото може.

121

Лаврентий Берия

преди 2 години

Много тъпо заключение - "Финансов анализатор: Богатите хора инвестират в имоти"Някой само да ми отговори на въпроса кога богатите в България не са инвестирали в имоти ????????Само вървете на слънчака и ще разберете, че споедните 22 години богатите у нас вианги са инвестирали в имоти !!!

120

Кико

преди 2 години

Ковчезите са без джобове!

119

Кире

преди 2 години

Богатите инвестират в имоти в ЧУЖБИНА. В държави с положителен прираст на населението, което води до повишено търсене на жилища. А България е гробище, без младо население, и за първи път миналата година дори София намаля като население. А имотите са прааазни и се рушат. Но някой е платил да четем глуупости по интернет.

118

Анонимен

преди 2 години

В имоти не бих инвестирал. Давам под наем един разкошен апартамент срещу х лв. месечно, с които покривам ипотеката от х*2 лв. месечно на къщата си. Просто ми беше жал да го продам- много е вложено в него. Има начин човек да си докара адекватен пасивен доход, но не и с имоти. Това е занимавка за бабички рентиерки, гастарбайтери и всякакви хора, които се задоволяват с ниски месечни приходи.

117

Анонимен

преди 2 години

В имоти инвестират само тъпани които не знаят как да печелят пари.Имотите са изключително нискодоходна инвестиция за неграмотници.

116

Анонимен

преди 2 години

Главно наркотърговци перат в имоти и ИТ.

115

Анонимен

преди 2 години

Аз пак не разбирам- говори се за богатите, които имат какво да инвестират и къде. Какво коментирате вие, 90% от бачкаторите шофьори и склададжии долу?! Изказали са се повече от интелигентно не малко хора в коментарите, вие нападате. Гледайте си там ракията, цигарките и 3000лв. заплатката и толкоз.

114

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно в каква недвижимост ще инвестира човек с 50 лева на месец (или 600 лева годишно). Една пейка в парка струва повече.

113

Анонимен

преди 2 години

Инвестирах в страхотен уикенд .Имотите са риск през тази година .Срива е започнал , но още брокерите надуват балона .Тук вече е игра на психика , а не на пазарна логика .