287

Анонимен

преди 2 години

Завист! Само това може да се коментира относно много от коментарите тук. Липсва ли ви фантазия за по добро бъдеще и смислен живот? Липсва ли ви бабаитлъка на баш Мутрата, липсва ли ви нечленоразделното говорене на ДПС? Май да!

286

Анонимен

преди 2 години

Ех , Линда , трябва да разбереш , че усещането за свобода си е само усещане , а усещането за хаос не е усещане , самата реалност ! Хаос , създаван целенасочено от 32 години и особено последните 12 - 13 ! Някои щяха да въвеждат ред в хаоса ,който сами бяха създали ...

285

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ....завършват елитни Академии по публична администрация и ... Изключително ,,елитни ,, щом ,,основен приоритет са правата на ЛГТБ....ама супер изключително елитни..!!! С една дума ,извратеняците ,са елит ! лични

284

анонимен

преди 2 години

Руската литература не е много на почит напоследък,но ако се прочете "12-те стола" и "Златният телец" на Илф и Петров,няма как да не сравним Киро с Остап Бендер,а Асен с Киса Воробянинов.

283

анонимен

преди 2 години

До къде се докарахме, мъка много мъка ...................

282

Иван В.

преди 2 години

Петков е съвременния образ на Киряк Стефчов, само падишаха сега дето е отвъд океана.

281

Анонимен

преди 2 години

299 Ако Борисов каже коя е Мата Хари, на комунистите от БСП/ДС, ще им се стъжни.Просто не иска да злепоставя едно употребена от тях жена.

280

анонимен

преди 2 години

Айде,Радев незабавно да се намеси и да пита Киро коя страна му е в сърцето.Щото май беше питал един водач на една партия коя му е Родина-майка и вдигаше бая шумотевица,а сега нещо се снишава-скатава.

279

Анонимен

преди 2 години

"канадска двойка" управлява БГ,а на Кирчо "Канада му е в сърцето".Това е то,идва от Канада вече завършил,прескочил БГ история,прехода,бълг литература и език,само за бизнес,комисионни,далавери на гърба на данъкоплатците.Чуйте му интервюто за ББС за СМ как го скастриха за правата на "македонците" в БГ и решенията на Евр.съд.Имало повече дела за правата на етническите македонци в БГ,отколкото на българи в СМ.Не можа да отговори,защото не знае,че македонци в БГ има след 1945 по решение на Коминтерна

278

Анонимен

преди 2 години

Хаосът настъпи, когато просто Киро стана премиер.

277

сокол

преди 2 години

А Борисов няма жена...има калинки..И Мата Хари..

276

Анонимен

преди 2 години

България в момента си е най добрата страна за живеене в Света особенно като го няма и мутрата Борисов

275

Анонимен

преди 2 години

Ами дигай си чукалата и дим да ви няма. Хаос имало , като не ти харесва заминавай си за твойта любима канада, защото там ври и кипи в момента.

274

Станчев

преди 2 години

Пак ли започвате да ни занимавате с жените на разните му там политици ?! Аман,бе ! Всичката сме я втасали,та сега и нейното мнение да знаеме - кому е необходимо това ?!

273

анонимен

преди 2 години

Дано наистина да е добър съпруг както го описва Линда.Иначе ако вярваме на това,на което многооо вярва Киро и хората около него(на google и интернет),то излиза,че Ленчето Бориславова му е любовница и затова я е назначил за дясната си ръка.Айде сега да доказва,че няма сестра.

272

Истукан

преди 2 години

Откъде я намерил тази жена, ча чак и канадка? Значи и аз да ходя в чужбина да си търся жена. В България е издухано.

271

Абе смотльо,

преди 2 години

*** много голямо сърце си имал ,бе?! Мислех ,че България ти беше само в сърцето , сега разбираме , че и за Канада се намерило място! Ах, какъв женски полов орган си , какви маймунки долни сте с кокорчо! Ама ,като е простоват народа лесно се лъже!

270

Анонимен

преди 2 години

Киро не става за публична фигура,защото е имберъсинг.

269

Анонимен

преди 2 години

Скъпа Линда, ами ходи си в Канада и не забравяй да вземеш Кирето. За два месеца неговото плямпане и неговата детска градина но дойдоха до гуша. ВЪРВЕТЕ СИ ТАМ ОТКЪДЕТО ДОЙДОХТЕ!

268

Дедо

преди 2 години

Ми дедовия ли ми държиш тук, тичкай обратно там?!