307

хахаа

преди 2 години

Все едно заминавам за Канада и се оплаквам - голяма част от канадците не говорят български език... Хахаа

306

Анонимен

преди 2 години

До дедо Ташунко "Да са живи и здрави семейство Петкови и никога да не съжаляват, че са се преместили да живеят в България!" Те няма да съжаляват (има си хас да съжаляват, че ДС ще го направи тоя богат в замяна на някои "дребни услуги"). Ще съжаляваме ние. Единствения интересен отговор би бил на въпроса: достатъчно много ли е свързан Киро с ДС, че да остане и след като продаде и предаде България, или все пак жена му ще се наложи, и ще си заминат завинаги за Канада?

305

Просто Хаос

преди 2 години

...Просто Кирчо и Просто Кирчовица вилнеят из изстрадалата ни държавица

304

Линда е права !

преди 2 години

В момента в България е пълна анархия ! Това е промяната !

303

васил

преди 2 години

Ако това е така,каква е Корнелия Нинова,Десислава ..еди коя си и т н...

302

дедо Ташунко

преди 2 години

Хора, имайте респект от това семейство. Много хора тук коментират и се подиграват на това или онова. Да са живи и здрави семейство Петкови и никога да не съжаляват, че са се преместили да живеят в България! А Петков да успее да натика крадците в затвора. Около 200 хиляди български "бизнесмени" крадат държавата и се обогатяват за сметка на честните и почтени българи. Такова крадене и корупция няма и в африканските държави.Заплащане под масата, укриване на данъци и маймунски номера. Успех на Киро

301

Голям прос

преди 2 години

Изпаднах в умиление! Ще видим хубавото пиленце дали е рошава гарга. Обикновено най-хубавото което правят е да си натъпчат банковата сметка.

300

мхм

преди 2 години

От снимката се разбира , че Петков си пада по грозички и невзрачни женици...

299

Анонимен

преди 2 години

Не харесвам Кирил, но Линда и децата им са ми симпатични. Линда е жена, която уважавам. Напуснала е държавата си за да бъде с мъжа си. Старае се да даде добра грижа на децата си, не се срамува да готви специална храна за онези, които имат нужда в семейството си. Защитава ги. Линда има моето уважение, въпреки че не харесвам мъжа й. А дечицата са хубави, пожелавам им здраве. Политиката е ден до пладне, ценните неща остават. В това семейство има ценни взаимоотношения и Линда е в основата им.

298

пияница мистик

преди 2 години

Това усещане за хаос и свобода идва, защото Линда не е предполагала, че има такава държава като България. Както сама казва, аз в Канада такава пекарна никога нямаше да мога да направя. А тук я прави, няма никакви проверки, данъци не плаща и си мисли: "Брей, какъв е хаос в тази държава" и същевременно по-късно и идва другата мисъл: "Но пък това си е чиста свобода. Бачкаш и никакви данъци не плащаш. 100% печалба" :)))

297

FMC

преди 2 години

Линда, спокойно, майка ми вече 40 години взема всеки ден хапчета за щитовидната жлеза... и живее в България :) Линда, смяташ ли, че вашите ГМО продукти без глутен са по-добри от нашите?

296

FMC

преди 2 години

"В българския се ползва кирилицата, както и в руския. Те имат много повече времена от нас, както и мъжки и женски род, които още бъркам. Правя грешки, но българите оценяват усилията, разказва тя." - хаха, сега чак разбирам, защо там мъжът е жена и жената мъж :P

295

Анонимен

преди 2 години

Човек да се чуди как може толкова много да учиш, толкова неща да си преживял и да си толкова проЗст и наивен??? Относно горката Линда, публично се говори, че Кики плющи мустакатата си секретарка!

294

Анонимен

преди 2 години

Човек да се чуди как може толкова много да учиш, толкова неща да си преживял и да си толкова *** и наивен??? Относно горката Линда, публично се говори, че Кики плющи мустакатата си секретарка!

293

Чак тук, където съм, усещам, че в България има хаос. Хаосът го усетих в началото на 1990 и вдигнах гълъбите с 12-часов непрекъснат попет на БГА "Балкан", взех си гражданството от страната с тринадесет ленти и 50 звезди и заминах на работа във ФРГ, ЕС. На Киро пожелавам от сърце, вместо да се занимава с политика, да се върне в Канада и да продължи с международния си бизнес. Има харизма, чар, обаяние, говори на английски макар и с ужасен акцент, но да стои далеч от политиката, защото ще изгори.

292

Казано е

преди 2 години

На човек където му е сърцето, там му е и умът ! Така че Кирчо хващай по-скоро пътя за натам - за доброто на всички !

291

НИКОМУ НЕИЗВЕСТНИ

преди 2 години

ДОЙДОХА ДА НИ КРАДАТ.И СА ЩАСТЛИВИ И ПРЕВЪЗБУДЕНИ И ЛЕТЯТ ОТ ЩАСТИЕ!ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ РАДВАМЕ!БРАВООООО!УХ,ЧЕ СМЕ ИМ БЛАГОДАРНИ,ЧАК ОТ КАНАДА ДОЛЕТЯХА ДА КРАДАТ ТАКИВА НЕЩАСТНИЦИ КАТО НАС!ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

290

До 311

преди 2 години

Ти луда ли си,какъв добър живот чакаш от марионетния стажант премиер ,още не знае какво се иска от него,а само защо е спуснат от мафията?Остави я Линда,нейна си фантазия!И не те интерсува къде изчезнаха 9 млрд. от резерва за 9 дни от първите дни на новия МС,сигурно за по добър живот на тебе,как не.Няма отчет,както и декемврийдките заеми през 7 дни,близо 9 млрд.А началничката на кабинета "страшен" капацитет г-ца Чумова или шуробаджанашкия кръг тарикати,дето ви замазват очите.Баси заблудените оФце

289

Вьзмутен

преди 2 години

Нямаше никога да изляза на протест ако знаех какви ще се намьрдат

288

До 304

преди 2 години

Е то няма смисъл да е Борисов в списъка,а направо Мата Хари,но след Божков,Цветан Василев ,Бобокови,Арабаджиеви,Миньо и др днешни десиденти превраражии които спомогнаха да имаме Киро Канадеца да им служи с голямата кощница офшорни сметки и реално паднал от Марс в реалната действителност.Щото Матата Хари е производство на клиентелата на прокуратурата,дето сега търси под вола теле да им се прекратят делата и вдигнат запорите.Затова сложиха и сбърканата министърка на кривосъдието.