327

Анонимен

преди 2 години

българия е най красивата пробита яма пълна с фек.алии и мозъчни донори... не благодаря

326

11

преди 2 години

До 1, използва хаоса,и за това тортите и са по 180лева бройката.

325

1

преди 2 години

госпожо премиерша, а торти без глутен има ли по 55 канадски долара за бройка.

324

Анонимен

преди 2 години

В основата на алергията към глутена са пропускливите черва. Те пропускат глутена в кръвта. Ако се излекуват червата и алергията ще изчезне.

323

Анонимен

преди 2 години

що ни занимават с чувства .. цената на всичко скочи затъваме в дългове потъваме в мизерия и хоп чувства и усмивки насреща .. яла плати тока на хората

322

свети мунчо

преди 2 години

Линда още не е научила някои тънкости на българския език - разликата между свобода и слободия. Иначе е добре да можеш да избираш къде да живееш.

321

Анонимен

преди 2 години

в Канада не е имало комунизъм и въртоглави, нека да си помисли, ако въртоглавите избият елита им какво ще се получи. Много българи им направиха икономиката бягайки от комунизма, просто Киро не става и се върна тук.

320

Нико

преди 2 години

В сравнение със задръстената и ледена Канада, България е рай. А да не говорим и за гнусните им капиталистически и егоистични отношения между хората.Не щем нищо канадско или американско.

319

Анонимен

преди 2 години

и сега да ривеме ли от туй дет тя усеща ... обедняхме резко за половин година мъжа и краде и се хили урежда родата кумове баджанаци с калпаци

318

Анонимен

преди 2 години

Вярно е другарко.В България простите хора нечели невъзпитани неразумни грешни и всякакви на ниско ниво на развитие ДУХОВНО,е свободия за тях и тази свободия сама по себе си създава хаус.И поради липса на наказание на физическо ниво се стига до тук.Хвърляш цигара на пътя. Глоба като във Франция.Хвърляш *** през терасата,глоба.Като във Франция.Изпикаеш се във басейна,глоба,като във Франция.Само така със спазване на ред ,да видим дали пак ще си хвърлиш цигара *** или нещо друго.

317

Анонимен

преди 2 години

Лакомия, некадърност и мания за величие е името на наш Мун-Чо Шизофреничков - вече шеста година се прочу с некадърността и лакомията си за ВЛАСТ, НИКОЙ никъде не ще ни да го види, ни да го чуе, и отпреди година Херо Мустафа си даде труда да го "забележи" в гъстата мъгла на международната изолация на страната - е, и наш Мун-Чжоу най-после се разкрачи между Кремъл и *** от горкото псевдо-Харвард. Посредственост и лакомия, твоето име е "коМУНЬОизъм"!

316

Анонимен

преди 2 години

С НИЩО не са ни криви кико-кокорчовците - шизофреничният прос...так Мун-Чжоу е в основата на цялата ни мизерия! Дребно зло анти-човече с Наполеоновска мания за "величие", и де-що ***...от си отгледаха комуня...ите за 70 години, взеха, че си избраха ПАК коМУНЬОизма - сиреч, всичките си пари давате на ***-Кокорчоците, за да ви ошушкат до голо. И хайде на юруша - да обесим Боко, при който за първи път от 40 години не видяхме ГЛАД, и да си вдигнем за цар и господар Мун.Чжоу и яловото му Цар Киро

315

Менто

преди 2 години

Всичко е ясно, А?! От цялата работа не се разбра само кой плаща гяволука на канадските ливади?.!.

314

Анонимен

преди 2 години

Конвоя идва :)

313

Анонимен

преди 2 години

На никой не му пука за тази и мнението и. Тук е България! Държава по стара от Канада и по силна! Викинги!!! Протеста идва! Маските падат!

312

От чужбина

преди 2 години

До хахаа - Не но няма да се очудя ако започнеш да ги псуваш че не разбират Английския който им говориш - Десетки Българи в чужбина съм чувал да казват : " Тия са еб-ти и глупаците , аз им говоря на ....,а Те не си знаят езика .." - Само Българин е способен на подобно изказване , и не знаеш да се смееш ли да се срамуваш ли ?!

311

Давай Кириле

преди 2 години

Пожелания за успех на Кирил омръзна ни от вмирисаният Банкянски крадлив толуп и неговиите обръчи .Кирил трябва д аназначи за финансов министър някой като Симеон Дянков защото Кокорчо е некадърен за такъв и не разбира от бюджет нищо. Най крадливата институция досега това е Митници той не е отворил дума за нея и вместо да съкращава държавни хрантутници и да облага вериги и Лукойл той тормози най продуктивният IT бизнес който е на път да замине в нелегалност. Бюджета се пълни от бизнеса не от заеми

310

За 3 г. висше?!

преди 2 години

Няма как на 21 г. Кирил Петков да е завършил висше образование, по-скоро е станал бакалавър и после е следвал магистратура.Дипломата му от Харвард е само с 2, а не с три имена и е вертикална, а не хоризонтална. Доказана измама. България му възложи големи надежди, но нищо не стана. Целта му е само печалба от хазната на всяка цена и с всякакви средства. Не може да говори книжовен български език, което е грозно.

309

Какво чакате

преди 2 години

Киро не става , "Кокорчо " нищо не разбира , Линда е "наивна сладкарка" , А ВИЕ разбирате , знаете и можете всичко , и затова на следващите избори може да си изберете Азис за премиер , Софка за мин. Културата , а Лоренцо на финансите защото пък вашите сърца Ви теглят точно натам !

308

Линда бе консултант

преди 2 години

Какви по-точно бизнес консултации е давала Линда Петкова в Министерство на финансите преди години и колко хиляди лева е получила за консултанската си дейност? Досега няма никаква информация и писмени документи, за които е получавала много високи суми. Явно става въпрос за скъпи финансови подаръци от народните пари. Тя и Кирил Петков живеят от 2006 г. в България.