27

klod_si

преди 2 години

Стига ПАРИ за София. Другите градове загиват.

26

Анонимен

преди 2 години

Да кажеме,че талига е каруца.

25

Анонимен

преди 2 години

До 21: а пък на русенци колко им дреме за шопското метро, целия тежкотоварен трафик които минава през Дунав мост руши пътищата в Русе, а данъците от тях и данъците от Дунав мост се влагат в някаква талига която да кара шопа от село Поляната до село Овчата кошара! Стига цяла България е трошила пари за да хрантути шопия! Крайно време е пари да се вложат в нещо различно от кефа на шопите!

24

Анонимен

преди 2 години

Ясно е ,че пионките на Радев изманиците Петков и Василев опитват да провалят кметицата Фандъкова. И Орешарски 2013 г се опита, но естествено не успя!

23

Анонимен

преди 2 години

То в София не остана една пешеходна пътека с боя Фандъка за метро иска да краде 360 милки. Днеска щяха три пъти да ме блъснат като пресечем щото са се изтъркали пешеходните пътеки. А лампи по 6000-7000 бол

22

Анонимен

преди 2 години

Няма пари за разсад на картофи ли?

21

Някой си

преди 2 години

След тая новина Джипко Бибитков е забелязан в Пирогов пред кардиологията 😂

20

Анонимен

преди 2 години

Новите управляващи не искаха ли да подобрят тежкия живот на гражданите? Метрото е едно от тези необходими придобивки. Да не се забравя, че това е най-бързия транспорт в София и се ползва от бедните, които нямат коли. ПП повече се стараят за бизнеса, а народа кучета го яли. Популисти!

19

Анонимен

преди 2 години

Фандъкова уволни ли онзи хубавец, дето сключи "изгодните" договори за уличното осветление в София - не! Що ни занимава с глупости. Искала пари, а пък аз искам да си свърши работата първо.

18

СП

преди 2 години

До Анонимен За лампите питай лъжливото с неясен пол от Окради София... Всеки път, когато стане напечено: инфлация, скандали, провали или други конфузи от страна на Дай България, Продължаваме пързалянето или падне ПР-ра на Фигурантов - лъжливото овчарче Бонев излиза и започва едни лакърдии и лъжи.... За пореден път има дебилоси, които му вярват. Чърчил е казал, че "всеки народ заслужава управниците си". Явно на дебилосите се полагат куролатовници и фигурантовци. За съжаление всички ще плащаме.

17

Анонимен

преди 2 години

По принцип не ми пука, аз на метро няма да се кача. Ама едни неща ми се въртят в главата, дали хората чакащи метрото, плащащи най-големи данъци ще са доволни че вместо метро ще имат влак до Русе, където е централата на новия министър на транспорта. А там щяло и летище да има. Ще си нагласи нещата човека да му е удобно на бизнеса, пък вие си се возете в задръстванията и скапаните рейсове.

16

Анонимен

преди 2 години

До 20, че те слизали ли са от власт? Боко тиквата, Свинетка с чантите по 5 бона, цвъ цвъ с апартаментите? Тях къде ги забрави?

15

Ха, очаквано

преди 2 години

Крадливите са на власт, какво очаквате? Метро, магистрали, хъб...? Да, ама не! Очаква ни още по-голяма инфлацияя, безработица, фалити, липса на помощи, източване на държавните предприятия, истанбулската конвенция, РСМ в ЕС и джендеризъм... Честито българи! Честита промяна! Честити Киро, Кокоро, бойкика, Г-жа Лъжа, Спецов, Лорелите, Радев, Мустафато...и олигарсите им. Ще оцелеем ли? А, болните, бедните, възрастните, безработните? Но, педалосите /реални и само политическите/ ще са привилегировани.

14

Анонимен

преди 2 години

Тоалетните на Фандъкова 2х2 за по 200 бона евро всяка функционират ли вече?

13

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

И ние ГРАД КОЗЛОДУЙ искаме метр о в ГРАД КОЗЛОДУЙ

12

Анонимен

преди 2 години

До Писна мииии - Заради софиянци, няма метро вав Видин. - ... - Прав си! и в наше село Долно нанагорнище е същото! На нищо не прилича!

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Ко станА с ламбите от по 6000. - ... - Цените скачат, вече са по 9000!

10

Аз

преди 2 години

Тая па все едно и сега поддържа метрото?На Сердика до Министерски съвет и Министерството по труда единия ескалатор не работи от един месец!Добра реклама пред чужденците, а Фандъкова?!

9

Анонимен

преди 2 години

То няма пари за ток тя за изграждане на метро иска.

8

Анонимен

преди 2 години

До До 1 - ...тая не спря да реве, 12 години точи София... - ;;; - казваш, метрото станало нейно, като "техноимпекс" на нинова