31

С.

преди 2 години

До 27. Дефинирай милиционерски мутро комунизъм!

30

Анонимен

преди 2 години

Тази класация е поръчкова. Навсякъде където работната класа сваля подметките на банкерите (както в Перу) пунктовете падат. Да видим какво ще кажат за САЩ след 5 март когато започва техния конвой на свободата. "Елита" се тресе и се чуди какво ще прави. Американците са по-диви от Канадците и шоуто ще е гарантирано. Конвоя започва в Южна Калифорния и тръгва на изток към Вашингтон. Много скоро на Байдън ще му се наложи да забрави за Украйна, Русия и Европа, а може би и за политиката като цяло.

29

Анонимен

преди 2 години

До ХАХАХА "Каква демокрация-това е куха дума за масите-народът никога ,нищо не решава" Решава, но трябва да иска, има акъл и да УЧАСТВА. В България имаше исторически ниски нива на участие от народа. Не се чудете, че се превръщате полека лека в авторитарна държава. Сами се отказвате от демокрацията.

28

Бг селски тарикати!

преди 2 години

"Народът въобще не разбира от добродетели; той величае винаги долните хора, хайдуците, развратниците, престъпниците, лъжците, изнудвачите и на такива той поверява своята съдба. Такива избира той за Народното събрание, а на умните, почтените народът се присмива и ги забравя."

27

Анонимен

преди 2 години

Ако Иван Костов беше направил лустрация навремето такива като ГЕРБ нямаше да влезнат даже в политиката всичките са бивши партийци,но Драгалевски не го направи затова имам съмнения че и той е от клелите се в майката партия..

26

ХАХАХА

преди 2 години

Каква демокрация-това е куха дума за масите-народът никога ,нищо не решава.Решават богатите и капитала, а останалото е бачкаторска маса, на която е разрешено да скача по площадите, да гласува, да надава вой ,но реално от нея нищо не зависи.Монархия ,капитализъм , комунизъм-все тая-за народа малко хляб и зрелища, а върхушката е с власт и пари.

25

Анонимен

преди 2 години

България е толкова демократична, колкото има свобода на словото и медиите пишат истината. Мисиркиге знаят много добре

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 "Демократична ила анархична.Демокрацията е блъф.Разделай и владей това е мотото на ,,демократите".Погубиха народа ни." Народа го пугуби 45 години мракобеснически комунистически режим, след което изоставихте традиционните български ценности като РОДОЛЮБИЕ, което заменихте с РУСОЛЮБИЕ, почтеност, която заменихте с ПРОДАЖНОСТ, работливост, която заменихте със сервилнечене за руски подаяния, и ОТГОВОРНОСТ, която заменихте с ЛЪЖА за това какво правите. Вие нкога не сте били демократи.

23

Въпроси?

преди 2 години

Да повторим: при "Боко", "Тиквата", "Еднокнижника", "Мафиота", "Мутрата" и прочие епитети използвани от слугите на руснаците България беше ПО-ДЕМОКРАТИЧНА по индекса на ЕИУ отколкото е в момента при "умните и красивите харвардци". Въпроси?

22

Анонимен

преди 2 години

Демократична ила анархична.Демокрацията е блъф.Разделай и владей това е мотото на ,,демократите".Погубиха народа ни.

21

да ама не

преди 2 години

До 1 Другарю що не си лежиш в мавзолея, ами си чешеш езика.Демокрация е там където има Белене така ли ?

20

Анонимен

преди 2 години

В България никога не е имало демокрация. А милиционерски мутро комунизъм

19

демокраДСия

преди 2 години

ОТДАВНА КАЗАНО:"Българите, твоите сега възлюблени поданици, не познават що е добродетел. Те крадат от памтивека и го смятат това дори за почтен занаят. Понеже не е срамно да крадеш, прието е това да се върши на открито. Главното правило е, че не може да се краде освен много. Законите не улавят големите кражби..."

18

Анонимен

преди 2 години

През 2019та е била на 47мо място. Явно умните и красивите ни управляват изключително демократично. Машините на Мадуро и "политическото говорене" на Рашков са тяхната визитна картичка.

17

1

преди 2 години

Демокрацията е една фикционална величина на капитализма.Преди казваха , че в Америка и работник може да кандидатства за президент!?Ако има няколко стотици милиона!Световна заблуда за простия народец!Каква демокрация при тази корупция ,мутри ,бедност,емиграция,инфлация,купени избори и какво ли не още!Могат да те ограбят, пребият,насилят и никой не те защитава.Държавата няма превенционална политика!Чиновник да си у нас-гражданинът нищо не струва пред него!

16

дърт

преди 2 години

Колко демократична е България? - Ми колкото другите "велики" демокрации.

15

тъй де

преди 2 години

Николко.

14

айде нЕма нужда

преди 2 години

Лъжедемокрацията Бг е имитация на демокрация. Продължават Прехода постсоциалистически към пълно ограбване на родината ни и населението тук.

13

Отговор

преди 2 години

Колкото е истинска косата на Боби Михайлов.

12

пияница мистик

преди 2 години

България според мен е една от най-демократичните държави в света, защото когато имаш пари си недосегаем като Ал Капоне през Сухия режим :)))