51

Анонимен

преди 2 години

До Глупости Фенчетата на диктатурите пробутват някакъв примитивен анархо дарвинизъм, но това не е нищо повече от реализация на поговорката "В мътна водица, риба лови". Диктатурите виреят най-добре, където има анархия и уж било "все едно" как ще се самоуправлява едно общество. Те с голямо удоволствие "въвеждат" йерархия.

50

чети внимателно

преди 2 години

В Бг трябва незабавно да се въведат Трудови лагери, и смъртно наказание. Защото Военен режим няма как да дойде и ще се самоизядем в племето проклето!

49

Анонимен

преди 2 години

Не виждате ли, че сте под тоталитарна военна диктатура? Свободата и демокрацията са нещо съвсем друго - вие сами да управлявате държавата си чрез местни референдуми и да не се подчинявате на всякакви клоуни и Чалгари.

48

Анонимен

преди 2 години

До До 49/55 "Написал съм го много точно и ясно, но ще ти го преведа на още по-*** език: 70% от народа каза: сред кандидатите няма нито един достатъчно добър да се грижи за работническата класа." Абе, приятел, приказките ти звучат все едно сме 1972ра и си на партийно събрание. Кой искаш да се "погрижи" за теб? Ти къде си в цялата работа? Като не намираш никой, който е достоен да те представлява, събираш около себе си съмишленици и правите партия, за да представляваш добре такива като теб!

47

Глупости

преди 2 години

Някой вярва ли още на тези глупости-човешката природа е една и съща от зараждането на човечеството, независимо от политическия строй-алчност, пари,власт , сила-още и още и т.н., а това го имат единици от стадото.Стадото си остава стадо ,независимо в какви красиви думички ще го облечеш

46

Анонимен

преди 2 години

В Нова тв няма ли да сменят състава много измъчени , недоспали изглеждат , поне под карантина ги вкарайте

45

До 49

преди 2 години

Написал съм го много точно и ясно, но ще ти го преведа на още по-*** език: 70% от народа каза: сред кандидатите няма нито един достатъчно добър да се грижи за работническата класа. Няма смисъл да се гласува просто за идеята да се гласува. Дори да бяхме гласували още 2 милиона човека разлика нямаше. Листите бяха пълни със национално известни мошеници и хора с назадничево, консервативно виждане. Беше напълно несериозно да се дава глас за която и да било от 30те "партии".

44

Анонимен

преди 2 години

България в момента е демократична за богатите, за депутатите, за адвокатите, за мошениците. Свободното слова е запушено, не може да се критикува власта която е да е тя, нищо ново, промяна нема и не може да се очаква, критикуваш оставаш без работа и господ да ти е на помощ.

43

Анонимен

преди 2 години

До Мариана "Българите не могат да се оправят с Демокрацията. Диктатурата е спасението. И Президентът ще го докаже." Определено натам отиват нещата.

42

Анонимен

преди 2 години

До До 38 - гласуващия "Ти като си гласувал харесваш ли този за който си гласувал или беше за да свалиш предните?" Аз не гласувам за да "свалям" някого. Аз гласувам за политики, които ми се предлагат. Това че тези, които ревете, че нямало демокрация гледате на изборите като на възможност да СВАЛИТЕ няккого казва ВСИЧКО за това колко сте "демократи" и изобщо колко разбирате от демокрация.

41

Мариана

преди 2 години

Българите не могат да се оправят с Демокрацията. Диктатурата е спасението. И Президентът ще го докаже.

40

Анонимен

преди 2 години

Бананова република дето крадът като замаяни и се крият зад некви демократични ценности

39

Анонимен

преди 2 години

До До 38 - гласуващия "В България нямаше "исторически ниски нива на гласуване", а напротив. Близо 70% от народа реши да НЕ гласува за никоя от партиите." Я пак прочети какво си написал.

38

!!!

преди 2 години

До Анонимен 44 "В България никога и но не е зависело от народа. За да има демокрация трябва народът да има думата по много въпроси." Я кажи, ти в кои механизми, които ти дават активна роля в управлението на страната участва? Ходил ли си някога на заседани яна Общинския съвет, в Общината, където живееш? Задавал ли си въпроси на някого? Внасял ли си предложения за разглеждане? ГЛАСУВАШ ли?Срещал ли си се с депутата, който те представлява? Ходил ли си на предизборни събеседвания? ВСИЧКО ТОВА го има

37

До 38 - гласуващия

преди 2 години

В България нямаше "исторически ниски нива на гласуване", а напротив. Близо 70% от народа реши да НЕ гласува за никоя от партиите. Изключително силно послание означаващо: "Не Ви харесваме. Не заслужавате да Ви давам по 8лв субсидия на месец." Ти като си гласувал харесваш ли този за който си гласувал или беше за да свалиш предните? Как до изляза да гласувам за хора, които не могат да стъпят на малкия пръст на моралния ми компас? Аз гласувах. За морала и етиката, а тях ги нямаше в листите.

36

За Военен режим сме!

преди 2 години

Защото така се оправя крадлево и предателско племе. Да, демокрацията действа при народи, но ни не сме...

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 "Тази класация е поръчкова." Мдаааа. Очаквано е фенчетата на диктатурите да обявят класация, която ги поставя на мястото им (диктатурите, не фенчетата), за "поръчкова". Нека позная: Сорос? :)

34

Анонимен

преди 2 години

До Фантазия "И на Запад , и на Изток демокрация не е имало и няма да има.Това е утопия,измишльотина като религиите-просто гаргара за масите.Царица парица-това е." Колко книги на тема политически режими си прочел? Клонят ли към минус безкрайност?

33

Фантазия

преди 2 години

И на Запад , и на Изток демокрация не е имало и няма да има.Това е утопия,измишльотина като религиите-просто гаргара за масите.Царица парица-това е.Отгоре са силните и богатите, отдолу-слабите и бедните/масата/.Природен закон, срещу природата не можеш да вървиш

32

отдавна казано

преди 2 години

Българският народ има само един идеал: да се обогати. Заради това, пази се да не му попречиш и затваряй си очите пред кражбите. Помилвай някак си незабелязано крадците, особено тия на държавни суми и дръж списъка им затворен в твоето бюро. Когато тоя списък се увеличи, да бъде в процент 10% от населението, то ти си спасен. Знай, че царете се крепят от разбойниците, но те са жертва често на разбойниците, когато не са ги щедро възнаградили.