151

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Думокрацията е едно изпразнено от съдържание клише ,което предизвиква или нервна усмивка или отвращение . А и демокрацията дойде преди 200 г. на ръбовете на ножовете от гилотините ,внушаващи вяра в демократичността чрез отсичани на глави. Нищо чудно ,демокрацията де се завърне в началото си ! Колко му е ?

150

Аз промяната

преди 2 години

България си е още в комунистическите системи от 80 год насам И хората които управляват са бащи синове внуци Каква Демокрация търсите в България Е може би сега можем да пътуваме да работим да живеем извън БГ НО тук си е Комунизъм КАКВИ политики какви работодатели какво развитие Къде го търсите Определени Хора здраво са взели богатствата парите на България А тези които са останали работят за смешни стотинки Определени хора ползват богатствата в БГ

149

Анонимен

преди 2 години

169 Северна Корея е отворена за бежанци от БГ

148

американец до 159

преди 2 години

разбира се е до държавата: що Мъск не се премести в или Русия или Бг ??ха ха!

147

мм

преди 2 години

То ще ме извинявате, ама повечече демокрация имаше през комунизма. Това сега е незнам какво е. Някаква псевдодемокрация, някаква псевдозаконност, дето става само да си обършеш допиту с нея. На много хора тази теза няма да им допадне, ама като теглиш чертата се оказва, че сме последна дупка накавала, затихваща държава и изчезващ народ. Факт!

146

Сербезов

преди 2 години

БГ е капиталистическо-фашиска дръжава!!!

145

Лили Барута

преди 2 години

Каква демокрация в това тресавище беее? България беше една от най красивите и спокойни държави....Либерал демокрацията е най голямата пречка за истинската демокрация!?...А сега какво е - ужас и бъркотия.

144

Варненец

преди 2 години

Как при Бай Тошо създавахме високи технологии, учени на световно равнище, спорт трети в света, 96 % със собствени жилища, 0 % безработни, спокойствие и най-ниска престъпност? Днес сме на дъното на Европа - причината е единствено "демокрацията".

143

мръсна дума

преди 2 години

всички сме грешници и не можем всички да управляваме! Само Бог е над всички

142

Анонимен

преди 2 години

Много либерастка статия сте препечатали, бре! Демокрацията се измерва по броя полове, та затова скандинавците са вечно начело.

141

учуден

преди 2 години

тук се смесвят най-различни критерии,а няма списък с класацията на държавите.Къде се намира САЩ,например,на кое място?Някакъв спад на някакъв индекс...абсолютно манипулативно представяне на някакво си изследване.Единственото ясно нещо е,че Норвегия била на първо място по демокрация.Ама не застреля ли там един над 60 младежи ей така-демократично?!

140

555

преди 2 години

В нарочената за една от най-демократичните страни-Англия самия Борис Джонсън каза пред камера , че народа само си мисли , че живее в демокрация. Западните демокрации са толкова демокрации, колкото северна Корея, Куба , Русия , само дето може свободно да си плямпаш , а това ,което е скрито, невидимо от масите е -(не е добре да се описва).

139

Бай Онзи

преди 2 години

"Колко демократична е България?"...Точно толкова, колкото ПП"Демократична България" е демократична и дясна!!! Демек - николко!

138

Анонимен

преди 2 години

До До 158/159 "Нали било до държавата, а не до човека?" Да, затова Мъск е РЕАЛИЗИРАН в АМЕРИКАНСКАТА, а не в южноафриканската система, включително и образованието му. "Що на щатски, търси го на австрийски адрес. Моцарт на щатския му ли го намери?" От опити за оригиналничене започна да говориш несвързани неща.

137

До 158

преди 2 години

Що на щатски, търси го на австрийски адрес. Моцарт на щатския му ли го намери? Нали било до държавата, а не до човека?

136

Анонимен

преди 2 години

До до 155/157 "Ми не знам. Питай южноафриканеца Елон Мъск." Да го питам, но не знам на кой ЩАТСКИ адрес да го открия.

135

до 155

преди 2 години

Ми не знам. Питай южноафриканеца Елон Мъск.

134

Анонимен

преди 2 години

След ковидфашизма стана ясно, че демокрацията е илюзия, а т.н. "свободни" държави публично пикаха върху нея. Разликата е, че, например, в Русия и Китай е просто фашизъм, а в ЕССР, щатите и канада е фашизъм + гретатумберовска веганска ***-флуидна либерастия.

133

Анонимен

преди 2 години

До до 150/152 "Вчера е била една, днес е друга, утре ще е трета..." Интересно, че държави като Франция, Германия, Великобритания, Япония консистентно създават такива хора, а страни като Южна Африка, Аржентина, Нигерия или Пакистан - не. Защо така?

132

Анонимен

преди 2 години

До до 150/152 "Нищо подобно не произвеждат тези държави. Просто отделни хора в историята им са създали условия на други отделни хора, да реализират и промотират някакви свои таланти. Само, че това не е заслуга на държавата, а въпреки нея." Някакви доказателства за това има ли, или? Например, защо в България не се е родил Моцарт, а в Австрия? Кои са "отделните хора" които са създали условията да се появи? Знаеш ли къде е "работил" Моцарт?