256

Анонимен

преди 2 години

Тоя г а р г а м е л е на прав път щото Киро Моста я назначи на едни 8к евро заплата като консултант в ББР и сега шеф на кабинета, добре че е той иначе още щеше да разнася кафета по офисите. Ама то краставите магарета през 5 плета се надушват. Интересно кво е изскимтяла тая празноглава калинка в прокуратурата.

255

Атанас Велмазов

преди 2 години

Тази е нема такъв г.нус, българския Мерилин Менсън, чудовище ! Предпочитам да станем турска провинция , отколкото Кики Курилото, Кокорчо и Менсън да ме управляват !

254

Анонимен

преди 2 години

А дали я питаха за 14000лв заплата на месец, ковто е взимала на базата на незаконен договор, подписан от незаконни( не встъпили в длъжност) лица от ББР?

253

Ти да видиш

преди 2 години

Е*гати държавата щом кифли като тази са във властта. Хора без грам опит се упражняват на наш гръб и ние търпим и им плащаме големите заплати .

252

Народеее!!!!

преди 2 години

Станахте за смях само за смях!Махайте се от властта,защото ще ви изкараме с камъни от там!Престъпници!

251

Тралалала

преди 2 години

Това е една от новите калинки на властта .Махнахме предишните, за да назначим нашите си калинки .От многото лъжи носа и е порастнал още .

250

Анонимен

преди 2 години

272 Ленчето е брюнетка бе. Ся начи трябва да чакаме да дойде блондинката.

249

basles

преди 2 години

Айде Ленче ,Ленче,Ленче убава си Ленче!!!

248

Анонимен

преди 2 години

Панаири панаири и нищо правене. Доказателства събирани от гугъл и то от вестниците олигарх приятел на премиера . Отвличане на вниманието на хората от проблемите в реалната икономика, а там проблемите нарастват...

247

Случаен минувач

преди 2 години

Това е красива жена. И умее да го използва, за да постигне политическа кариера. Ако наистина взема 13 800 лв. заплата, успяла е във всичко.

246

Лена

преди 2 години

На прав път сме, но предпочитаме да вървим на зигзаг - това е нещото, което ни пречи !

245

Стига бе,

преди 2 години

Ленка и тя стана биячка на няколко фронта! Явно и тя не знае, откъде я сърби! Истината е , че фронтът е един , срещу собственият си народ , за който вие нагло демонстрирате че е последното нещо , за което ви пука! Единствената ви цел е окопаване във властта, стискане здраво кокала ,източване на милиарди, и никой да не ви търси сметка за нищо, щот ви било много "готино"!

244

Убавуту Ленчи

преди 2 години

Може да се справи с няколко мъжки фронта - едновременно !

243

А вие. ..

преди 2 години

Защо сте излезли да се биете на няколко фронта ? Той и Хитлер заради това е загубил войната !

242

Хаха

преди 2 години

А защо говорите същото като Герб, нали уж бяхте различни !!?

241

Вангелия

преди 2 години

Баба Ванга ви каза, че руса жена ще оправи България. Бяхте предупредени, няма какво да се сърдите..

240

До 269

преди 2 години

Г-жо/Г-не хвала за коментара. Ще си го скрийншотна. Мисля, че тук е моментът да поясня, че масово хората, не разбират колко са се ч*и*пи*рали доброволно. Знам, че за мнозина ще е шок, скандал и ужас, но е факт - страх ви е от чипчета, но повече трябва да ви е страх, кой, кога и как ви наблюдава през камерата на мобилния ви телефон. Всичко се следи. Всичко се чува. В Харвард може и да не са споменали, но е факт.

239

Анонимен

преди 2 години

Представете си германски или френски министър председател да отиде в прокуратурата с изрезки от пресста!!!! И после ми говорете че Кирето е завършил Харвард, БКП "Харвард" може би!:)))))))))))))))))

238

Анонимен

преди 2 години

Аз не виждам никакви промени. Оня ден във Варна гледах едни младежи пълниха дупки с чакъл, морските градове са с ужасна инфраструктура, още се владеят от мутрите на прехода. Не виждам да има финансиране на иновативен бизнес или предприятия. Абе алабала приказки накрая се едно и също. Дето да мръдна само кал и мизерия.

237

Анонимен

преди 2 години

254, да, да направо ги чакат за международните позиции в чужбина. В чужбина гледат първо да си назначат тяхната националност, винаги си втора ръка там, никога не забравят, че си чужденец. Кирил и Лена са го разбрали и затова се върнаха, а и 8000 евро на месец не се взимат лесно и в чужбина, а стандартът е висок - квартири, къщите са скъпи. Най-добре е да си си в твоята държава, още по-добре ако можеш и да си го направиш да взимаш хиляди.