196

Анонимен

преди 2 години

Имате ли информация за родителите на Лена, произхода и? Такава кариера не се прави така лесно, заплати по над 10 бона в ББР по време на служеното правителство. Аз също съм завършил университет в топ 30 в света (икономика, тоест добра специалност като правото) и в София не успях да намеря по-добра работа от за 2К чисто. Родителите ми са нормални граждани. Вярно съм по-млад от нея с 5-6 години, ама не вярвам някога да стигна повече от 3-3.5К месечно само на база качествата си.

195

Анонимен

преди 2 години

Нагли , прости и безкрупулни - Киро простото, Ленка, семейство Лорер и другите от ПП. Те са тук за кратко и трябва максимално бързо да окрадат каквото могат!

194

Пи ар Лена

преди 2 години

Моля ви се не ме нападайте , аз върша това , което ми кажат.

193

Анонимен

преди 2 години

20 год българският народ живя в лъжа! И толкова много е бил краден,манипулиран, насилван, че за да оцелеят тези българи,които са останали в България, съзнателно или не, са приели ГЕРБ и Борисов за политици,а те всъщност са това, което каза Т.Йорданов-организирана престъпна група! Моля се на Господ тези млади хора да успеят да изчистят Авгиевите обори и да направят България нормална държава! Успех Петков!Не се страхувайте! Искам НОРМАЛЕН ЖИВОТ в НОРМАЛНА ДЪРЖАВА!

192

Анонимен

преди 2 години

Какво се главоболите всички кой е поставил Лена и чие партийно чадо еАми не е ли така в глобален план също, Борис Джонсън също не е случаен, навсякъде е с връзки. Всички тези са поставени лица, сламени човеци. На някой не му е угодно България да е добре, на някой също така му е угодно да има вирус и да печели пари от тестовете по летищата и какво ли още не. Защо обиждате Лена, Бил Гейтс и т.н. Те просто са част от организацията.

191

Анонимен

преди 2 години

А ще отговори ли на въпроса как точно тя бе избрана да бъде консултант на ББР срещу 7 000 евро на месец? С конкурс? На търг? Или?.....Виж кои са родителите и ще получиш отговора - БКП Форевър, оле!:)))))))))))

190

Борислав Ленин

преди 2 години

Ленче, легни по корем,не по гръб! На фронта сме,а не в кабинета на премиера!

189

гражданин

преди 2 години

Айде, и гайтан Веждю го подкараха. А ще отговори ли на въпроса как точно тя бе избрана да бъде консултант на ББР срещу 7 000 евро на месец? С конкурс? На търг? Или?

188

Божкееее

преди 2 години

На умната Лена - ГУГЪЛА Й ГОВОРИ!!! ПОТРЕС!!!

187

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 207 "На въпрос на журналист- защо давате имена само от определени медии, Ленчето каза-защото гугъл така показва... Пълен л.ш." Не прочете ли? Лена е завършила Харвард и е умна. Акъла й казва, че това е "умен" отговор. Явно това е нивото на "завършилите Харвард".

186

Анонимен

преди 2 години

От дъщеричката на БКП партийците какво друго можеш да чуеш освен че са атакувани от всякъде, че те са най честните и неподкупните!!!!! Вижте и родословното дърво и после ВЕРВАЙТЕ!

185

Анонимен

преди 2 години

Брее, всички тук като обсъждат едни големи заплати, едни големи фирми :Д Че то в България положението било цветущо, не знам как още англичани, германци не са дошли да работят в БГ, а стоят на 2000 паунда заплата чисто

184

Анонимен

преди 2 години

До до 196/205 "Абе човек, питаш за фирми и 15к заплата. Дават ти фирми с отворени позиции със сходни заплати..." Довечера ще се видя с един от моите познати програмисти и ще го информирам за нашия малък разговор тук. Ще се насладя на коментарите му. Аман от глупости. Хайде, лека вечер, няма смисъл.

183

до 196

преди 2 години

Абе човек, питаш за фирми и 15к заплата. Дават ти фирми с отворени позиции със сходни заплати... Казва ти се, че големите компании не плащали толкова много, сравнено с някои по-малки. Да, не плащат. И Да, човекът е изредил това, което ти помоли (компании с отворени в момента позиции с 15к- какво значение има големи или малки?!). И не, 15к не са много за сектора и не е интересна заплата за човек с опит. Много са 150к..

182

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 201 "В случая е тя. Кой очаквате да бъде на този пост? Тези, които бяха досега са пълна противоположност." В случая ТЯ работи за ДС, а ДС са маааааалко по-различни от "завършилите Харвард". Може би затова преди да те уредят със стипендия за Харвард трябва да се поинтересуваш кой го е "уредил" и какво ще иска от теб. Иначе рискуваш всичките ти знания да бъдат впрегнати в едни не много добронамерени действия. ДС започна да иска "услуги в замяна" за парите от куфарчетата.

181

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 201 " Да, може да е една от многото завършили Право в СУ с 6, но нали все пак трябва да се назначи някой от този тип хора на този пост." Индулгенции за завършено образование не се полагат. Кирил Петков нанесе толкова щети на държавата (по поръчение на някого, но той е де факто извършителя), че никакви приказки за образование не могат да скрият некадърността му. Лена само му помага в тази дейност. Когато всичко приключи те ще се държат като всичко друго, но не и като почтени хора.

180

Въхььь...

преди 2 години

Звъни телефона.- Ало... А, такова, Ленчето, може ли?- Тя не е вкъщи.- Знам, че не е вкъщи, тя е при мене, просто питам: може ли?

179

Анонимен

преди 2 години

До 197, дори и специализация в Харвард не се защитава лесно, състезания не се печелят лесно. Да, може да е една от многото завършили Право в СУ с 6, но нали все пак трябва да се назначи някой от този тип хора на този пост. В случая е тя. Кой очаквате да бъде на този пост? Тези, които бяха досега са пълна противоположност.

178

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 178 "Лошо е, че нямате очи за качеството." Имаме. Качеството си има РЕАЛНИ ИЗМЕРЕНИЯ. Работата на Ленчето и шефа й са КАТАСТРОФА откъм резултати. Не само това, ами са АКТИВНО ВРЕДНИ за държавата България. "Качеството" в случая се изразява в личното обогатяване докато сриват държавата.

177

Анонимен

преди 2 години

Браво Кире, първо унищожи Гроб и Дпс,тогава България ще тръгне нагоре.