276

Анонимен

преди 2 години

Ами айде :"Прав ви път към Канада" . Некадърници. Какъв политически кабинет ще прави тази въртиопашка

275

Недоразбрал

преди 2 години

Дигай моме полите,да не сгазиш на Киро лозите,ох ман аман маана заман!!

274

Ц ц ц

преди 2 години

То бива некомпетентност и келешлъци, но това тяхното е прекалено !

273

Анонимен

преди 2 години

Син ми искаше да учи в Харвард, почна да се готви преди две години, сега не ще й да чуе.

272

Анонимен

преди 2 години

Ленче, вземи Кирчо и влезте в магазина и вижте олио на промоция 4,30/3.70 или хляб 1.80 даже не е специален! Ленче на баба Ленче това е скъпотия!СЪБУДЕТЕ СЕ И СИ ХВАНЕТЕ ПЪТЯ!СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА! РАДЕВ, ВЗЕМИ НЯКОИ ПАЦИЕНТИ ОТ КУРИЛО ЩЕ СВЪРШАТ ПО-ДОБРА РАБОТА!ПО-МАЛКО ЩЕ ГРЕШАТ И ПО-МАЛКО ГАФОВЕ ЩЕ ПРАВЯТ, ТАМ ИМА МНОГО ИНТЕЛИГЕНТНОСТ ПОТИСНАТА ОТ НЕМОТИЯТА!

271

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ СЪБИРАЙТЕ СИ ИЗРЕЗКИТЕ И ХАРВАРДСКАТА *** И ОСВОБОДЕТЕ БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ ТРЕТИ МАРТ!ТАКЭВ СРАМ НЕ Е ИМАЛО!БЯГАЙТЕ И СЕ СПАСЯВАЙТЕ! СПОНСОРИТЕ ЩЕ ЯДАТ БОЙ ЗАЕДНО С СПОНСОРИРАНИТЕ!

270

Анонимен

преди 2 години

Моме, дипломите си остави в чекмедже, заключи и изхвърли ключа!НАЙ- НАПРЕД ПОГЛЕДНИ ДЛЪЖНОСТТНАТА СИ ХАРАКТЕРИСТИКА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА !ПОСЪВЕТВАЙ ПРЕМИЕРА КОГА ДА СИ ЗАКОПЧАВА И КОГА ОТКОПЧАВА САКОТО!КОГА ДА ПОЛЗВА АМБАЛАЖЕН ПЛИК И КОГА ПАПКА ЗА ДОКУМЕНТИ! КАТО ИЗЛИЗА ПОД КАРАНТИНА ДА ИЗЛИЗА С ЖЕНА СИ, ЗАЩОТО БИ ТРЯБВАЛО С НЕЯ ДА СПИ!ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ДЕЛА ,КРИЗИ И УПРАВЛЕНИЕ НЯМАТЕ ВРЕМЕ ОТ ЧЕТЕНЕ НА ИЗРЕЗКИ НА ВЕСТНИЦИ!БОЖЕЕЕ СМИЛИ СЕ НАД БЪЛГАРИЯ!ТЕЗИ СА ДЕЗОРИЕНТИРАНИ!ДАНО СЕ СЪБУДЯТ ОТ БУДНА КОМА

269

Ленка

преди 2 години

олиго май френдка , то с вашите изцепки сами се атакувате , не виждам необходимост от външни атаки. Ленка, иска заплата от 15 К нето ..... коойй ще ми даде парииии ...? Пелтечо днес какво рече или не са му пратили плочата за четвъртък хихихи

268

Анонимен

преди 2 години

Попитайте чичо Гугъл, колко ви са заплатите и хонорарите.

267

Смех

преди 2 години

В последно време в медиите няма нормални новини, само вицове: една трета за Супермен, една трета за Нане и Вуте, останалите - за Иванчо и Марийка или само за Марийка.

266

Иван

преди 2 години

Тази гледна точка, че атакуването на няколко фронта доказва колко са прави, да не важи само за тях? Другите атакувани са виновни и грешни?

265

Анонимен

преди 2 години

Зубрачи, натегачи, които ни замерват с дипломи без покритие и тъпкат джобовете си с пари. 7000 евро, или 13 900 лв заплата за нищожен договор с държавната ББР, получи Лена Бориславова, как няма да е на нейния си, прав път.

264

Анонимен

преди 2 години

Обичайте си крушите и дим да ви няма! Кой ви е избирал, с манипулиран машинен вот, при ниска избирателна активност. Гафовете ви и безобразията, които вършите, не могат да се оправдаят, с това че сте нови, неопитни...те са престъпни. Имате 100 дни, но не и 100 шанса, както каза Йотова.

263

Dinosaurus

преди 2 години

А ти какво очакваше, дедовото, да те атакуват само сексуално? Да те засипват с комплименти и ухажване? Това ли работи началника на полититическия кабинет според теб? А, освен тов рови в мрежата и мига на парцали. Е, малко сте се объркали всичките, тази работа не е като онази

262

Анонимен

преди 2 години

симпатяга е, разбираемо е защо е назначена на този висок пост

261

Анонимен

преди 2 години

Ми с тези цени в магазините и аз ще те атакувам ако те видя на улицата.

260

Потъването Продължав

преди 2 години

ПП-организирана престъпна група

259

Тъй де

преди 2 години

Аха, то по същата й "логика", като атакуват Борисов или Гешев, значи и те са на прав път. Умницата тя, изучената ...

258

Анализатор

преди 2 години

Вярно, на път сте. Вземете "просто Кирчо",културиста и кокорчо

257

Ъъъъъ

преди 2 години

Що нищо не споменава за "просто Киро"?