175

Анонимен

преди 2 години

Армията ни трябва да е силна и наша. Попълнете липсващите кадри най-накрая. Не може вечно да разчитаме на другите. И защо не се направят дружества за защита на родината? Спортни клубове в които да се обучават младежите на необходимото за да могат да защитат родината в случай на нужда. Няма значение дали има проблем с Русия или друга държава, това е жизнено важно за самата България. Не можем да зависим от други непрекъснато. Радвам се, че Янев го осъзнава и дано направи нещо по въпроса.

174

българина

преди 2 години

Американец върви из Европа и ръси с нещо по земята, никой не посмял да го пита какво прави. среща го българин непукиз и го пита какво правиш, ръся против слонове! ама то тука няма слонове! Ами няма щото ръся...... та така с руската заплаха...

173

Еее

преди 2 години

А бе не съм чул никъде русофилите да искат да се направи паметник на Хан Аспарух

172

ГОЧО

преди 2 години

ОПАСНОСТ Е И ОЩЕ КАК!!! СПОМНЕТЕ СИ КОГА И ЗАЩО ИМЕТО НА ХРАМ"АЛ.НЕВСКИ" БЕШЕ СМЕНЕНО СЪС"СВ.СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЙ".МЕЖДУВПРОЧЕМ,АЛ.НЕВСКИ НЯМА НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ- ВОДИЛ БИТКИ С ШВЕДИТЕ И ГИ ПОБЕДИЛ...ДОБРЕ,АМА ТОВА КАКВО ОБЩО ИМА С БЪЛГАРИЯ,А???!!!! ТАКА ЧЕ... ПО-ДОБРЕ КЪСНО ОТКОЛКОТО НИКОГА...

171

Анонимен

преди 2 години

А бе Ко ме вълнува мене кризата в укр в Афганистан да се оправят нас нали щяхте вие да ни оправяте

170

българина

преди 2 години

янев я обясни как България е застрашена ако Русия влезе в Украйна? Ние бяхме ли застрашени когато сащ влезе в Либия Ирак Сирия Афганистан, Югославия.... ако изгоним краварските бази и батальони, опасността е точно кръгл нула! ако излезем от нато ще със знак минус, демек ще сме един път на страната на победителите

169

Анонимен

преди 2 години

Западът се провали още 80те години, но тогава измислиха така нареченото "рефинансиране на потреблението" чрез дълг. И така изкараха още 10 години и се провали, но след това отново имаха късмет и заживяха от разграбването на СССР и източна Европа. Но 2008 и това свърши, а 2018г след анимационните филми на Путин на които много се смяха, западът вече няма никакъв шанс.

168

Наблюдател

преди 2 години

Много е замислен министърът на снимката горе.Кой ли го освети, че положението е тежко? А дано се вразуми и да вземе по сериозни мерки с НАТО срещу Путин.Сега няма братя,няма сестри и братушки.

167

Анонимен

преди 2 години

Преди беше много просто, западният модел работеше безотказно - печаташ много пари, с една нищожна част от тях купуваш суровини - газ, нефт, метал, материали, с другата огромна част даваш заем на бизнеса и те произвеждат - така тези пари от въздуха се превръщат в реален продукт. Сега вече не е така - печаташ много пари, с почти всички се купува газ, нефт и суровини, и с малкото което остане се опитваш да оцелееш.

166

Пешо

преди 2 години

Когато атовете се ритат,магаретата страдат.

165

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали ще падне под руския, то сега вече много хора на запад вече са под руския стандарт на живот, а ако падне няколко пъти ще бъде много болезнено. Западът няма нищо, освен да печати пари. Абсолютно нищо. Русия разполага с изобилие от ресурси и продоволствия и енергии.

164

Анонимен

преди 2 години

Янев изглежда много разумен и уравновесен човек. В политиката му се падна късата клечка. Кой можеше да предполага, че ще последват толкова тежки проблеми? Когато крещяха срещу правителството на ГЕРБ едва ли са предполагали, че ще им се налага да управляват държавата в толкова тежки времена. Борисов позна, че няма да се справят. Грешка на всички беше, че грозно нападнаха ГЕРБ, вместо да се кооперират с тях и да използват опита и експертизата им. Само това щеше да бъде от полза за народа.

163

Анонимен

преди 2 години

Западът се срива от 1918г. Докато го чакахме някои други се сринаха.

162

Истината

преди 2 години

До Анонимен....... Жизненият стандарт на запад ще се срине...... Колкото и да се срине пак ще бъде в пъти над руския!

161

Наблюдател

преди 2 години

Харесва ми когато кака Херо води руски пудел на къс повод и го кара да джафка на командата "синергия"!

160

Зозо

преди 2 години

До Анонимен.....Жизненият стандарт на запад ще се срине поне няколко пъти...... Уааааахахахааааа, хаповете веднага! То прогнилия запад все ще се разпада, ама се разпадна само великият СССР :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

159

Анонимен

преди 2 години

Да си подобрим армията е добра идея, но иска време. А опасността е близо, по разстояние и време. Затова, докато си подобряваме армията, е добре малко войничета на НАТО да кацнат в България, за какво плащаме членски внос. Хем ще похарчат някой долар тук.

158

Анонимен

преди 2 години

Жизненият стандарт на запад ще се срине поне няколко пъти. За да има производство е нужно потребление. Основната част от потребителките покупки на запад днес се реализират потребителски кредити. А за да се плащат кредитите трябва икономика, а за икономика трябват евтини ресурси и енергия. А ресурси има само в Русия, и никак не са евтини. А освен това в Русия има Кинжал, Сармат, Булава, Циркон, Посейдон и Авангард.

157

Зозо

преди 2 години

Хахахаа, ще се създаде батальонна бойна група, ама от американски военни :)))))))))))))))))))))))) Честито но гласувалите за Рундю, Кирю и Асан :)))))))))))))))))))

156

Анонимен

преди 2 години

Макрон вчера беше при Путин в Москва.