15

Анонимен

преди 2 години

Нищо общо нямаме с този конфликт! Защо насила ни бутате там? Отивайте вие на война политиците, щом лижете краварите и изпълнявате техните заповеди. Давате територията ни безплатно на тях сатанистите без съгласието на народа и пускате техните зарази от десетки смъртоносни патогени.

14

СССР

преди 2 години

Не трогайте Русия, фак Америка вива Русия.

13

Факт

преди 2 години

Всичко имаше да 1990г.и то безплатно по линията на Варшавският договор но нашите "съюзници"и продажници политици всичко унищожи ха.

12

dakotabg

преди 2 години

Суверенна,ама и зависима,за съжаление!

11

Ай Сиктир

преди 2 години

,Блуумберг от една седмица държат на сайта си карта с числеността на американските въоръжени сили, разпределени по страни по фронтовата линия с Русия. За България са предвидени 2500 военнослужещи. И това е ясно от 1 седмица. По това време Генерал Янев смело и отговорно твърдеше, че ще събере 1000 глави, които да участват в учение на НАТО. И не. Не слугуват на никого. Отстояват интерес. Въпроса е чий интерес.

10

Анонимен

преди 2 години

Депутата Димитров пита колко са пенсионерите в МО.Казаха му.Нека сега пита - колко са войниците без средно образование? Ще купим бойни машини за милиони, а с тях ще служат неграмотници ли?А военните училища последните 10 години има ли случай да са попълнили приема? Що така?!?Хората били приоритет.Муахахахахахххх.прррррттт

9

Анонимен

преди 2 години

По- добре да привлечем военни поръчки и да натоварим спрелите военни заводи! От там ще дойдат парите за армията и хляб за народа! Като сме в нато търси поръчки за заводите и кооперация да усвоим да произвеждаме и ремонтираме сложна техника! Стига купувачи само! Другото е бошлаф, а и пари за харчене нямаме!

8

ъъъ

преди 2 години

Eeeeee тоя зацепи най после

7

Тиквеник с пари

преди 2 години

Така ще е! Тиквата избра България да тръгне по светският начин на живот след така наречените промени. Направи търговски дружества вероизповеданието и предаде вярата на хората за пари.

6

Анонимен

преди 2 години

,,България е суверенна страна и решенията за сигурността се взимат от Народното събрание и Министерския съвет'' - дрън ,дрън ,дрън ,вие нас за такива глупци ни имате ?Всички виждаме каква суверенна страна сме и къде се взимат решенията !

5

Анонимен

преди 2 години

Национална сигурност ! Тоя майтапи ли се ! Та ние сме разграден заден двор на ционистите от САЩ. Всички ли са толкова неадекватни у нас както и натовците ! Какви батальони с гаубици ! Ракети ни трябват . При бъдеща война всичко ще бъде пепел от ракетни удари те по стандарти на нато ще ми оравят батальони с оръдия та да дава бедна България грешни милиарди за натовскиБоклуци.

4

Анонимен

преди 2 години

Стига сте харчили грешни пари за оръжие! Хората изнемогват от фалити и безработица! Тия само за чертежи на самолети и пехотни машини мислят!

3

Анонимен

преди 2 години

Кризата в Украйне не е създанена от България и не ни застрашава щом няма в страната ни чужди войски.При присъствието на чужди войски неминуемо може да сме мишена.

2

ха-ха

преди 2 години

е нали преди казваше да не се преекспонира сега чак загря какво става всъщост!

1

Анонимен

преди 2 години

Ново двайсе.