17

Анонимен

преди 2 години

Да, извикайте армията, щото народа не иска спасението ви! Ненормалници! Демокрация!?

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен19 - Аа така е, и в условията на демокрация и техния глас се зачита. Къде в демократична Европа го има това нещо?

15

Анонимен

преди 2 години

Това става, когато се задължават хората да правят ваксинация без нужда. Хората не са добичета и идва момент в който им писва. Дано нашите го виждат.

14

Анонимен

преди 2 години

Трюдо нарече протестиращите расисти, хомофоби и трансфоби. Шефът на полицията иска да извикат танковете. Държавата изкупува хотели, да не могат протестиращите да останат в Отава. Забраниха да им се дава и продава храна и гориво. Венецуела номер 2.

13

Анонимен

преди 2 години

Там блокираха още един граничен пункт със САЩ.Тази вечер спец части се готвели да щурмуват Отава .Всички всички събудени канадци коментират, че трюдо е пудел на шваб и много добре знаят какво им готвят - великото зануляване!От това ги е страх глобалистите.

12

kанадец

преди 2 години

Тоз Трюдо да ням а български корен-крие с еи не подава оставка тов а енаш патент

11

Анонимен

преди 2 години

чака трюдо сами да се махнат от студа , вместо да излезе

10

Бонго Бонго

преди 2 години

Добре ще го сменят, но ще дойде друг,който не го познават и ще обърне наопаки терора.Някой плаща и познайте кой,Опозицията.Както Радев направи.Сега Радев ще яде машинката.

9

Т.Шак

преди 2 години

От мераци за тотален контрол, ситуацията вече е извън контрол. А Трюдо се крие под предлог, че е под карантина, дори и в интернет пространството. Тия бустери ще му излязат през носа. Ама насила хубост не става!

8

Анонимен

преди 2 години

Оглеждайте се за нареждане на мобилни къщички, тъй като в момента наблюдавам, че заравниха голям терен до Пловдив и нареждат такива мобилни къщички.Някой от Пловдив може ли да разбере какво си строи - на Асеновградско шосе- срещу първия Лукойл посока Аеновград ?

7

Loopianix

преди 2 години

Ще рискувам и ще оставя коментар, макар и с риск скоро да бъде изтрит - прочетох по диагонал статията. В нея, освен че е блокирана Отава за 10-ти ден май друго вярно няма. Съжалявам Dnes.bg, ама не сте журналисти, а едни ***. Хората отдавна се информират и от други независими източници и виждаме, че е точно наобратно!

6

Анонимен

преди 2 години

Естествено пълно с лъжи - импровизирани лагери за ужас на жителите, нищо подобно подкрепят ги, някои от жителите бяха внесли колективен иск срещу организаторите на протеста и заради хаоса, предизвикан от протестното движение, управляващите сами си го съчиниха от името на хората. Иначе властта трудно ще я дадат, щото е следка, ама народа сам си го проси, като ги избира!

5

Анонимен

преди 2 години

И Румбата се усти какво го чака и започна подготвителна кампания срещу просто Киро Про-ссс-тото

4

Анонимен

преди 2 години

Трюдо още ли се крие в мазето на байДъница?! Нещо на ултраглобалистите им свършва времето и се тресат от по си ра не. Сега остава да спретнат и един мощен гей парад в поткрепа на Трюдото де се крие в мазето.

3

Анонимен

преди 2 години

Смятай щом чак канадците разбраха ,че ковид е измама и целта е съвсем друга.

2

Стига геноцид!

преди 2 години

И жертвите от "ваксините" ви искаха помощ, но никой не им я осигури. Отговорят ви подобаващо на репресиите и няма да търпят повече геноцид от разни парцалени палячовци сатанисти.

1

Анонимен

преди 2 години

КЕФ