57

Стоян

преди 2 години

"а вие които "ходите на нормална работа и спортувате" ви пожелавам да се насладите на 100% на живота който сте избрали и не ни подценявайте,защото няма сила на света който да ме убеди, че живеете щастлив и пълноценнен живот,само защото сте "хамриканци или канадци"Нямам никакво желание да те убеждавам, знам че няма смисъл. Но обективният факт е че ние идваме там и виждаме какво е, а вие не идвате тук и само си въобразявате какво е.

56

Анонимен

преди 2 години

Самозабравилите се бюрократи се взеха на сериозно и докараха нещата малко по-далеч от търпимото. Съответно сега населението ще ги изрие с лопата на куп!

55

Анонимен

преди 2 години

До славянинМногомилионни протести имаше из доста страни още през лятото. Но нашите журналисти по-скоро ще си отрежат ръцете, отколкото да пишат за протести.

54

славянин

преди 2 години

Протестите не само в Канада а по целия свят тепърва започват!

53

samba

преди 2 години

"Премиерът Джъстин Трюдо пък заяви, че протестът трябва да престане." - вместо да заявява тъпотии, да вземе да отмени мерките!

52

Анонимен

преди 2 години

Смърт на короняфашизмът.

51

до 50

преди 2 години

Нека всеки си живее живота както намира за добре,а вие които "ходите на нормална работа и спортувате" ви пожелавам да се насладите на 100% на живота който сте избрали и не ни подценявайте,защото няма сила на света който да ме убеди, че живеете щастлив и пълноценнен живот,само защото сте "хамриканци или канадци"..

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 "Малцина протестиращи? Този Трюфо да излезе, ако не го е страх, и да започне да брой един по един колко са тия малцина" Така повече ли ще станат?

49

Анонимен

преди 2 години

Малцина протестиращи? Този Трюфо да излезе, ако не го е страх, и да започне да брой един по един колко са тия малцина

48

Анонимен

преди 2 години

До до Стоян Не ходи (често) по ресторанти, защото нормалните хора ходят на работа, която е истинска, а не симулация като на тия, дето "си живеете" и които по цял ден пиете кафенца и лафмоабетче докато дойде време да си тръгнете. Не ходи често и по ресторанти, защото има семейни отговорности, а не като вас, които си "живеете", докато децата ви (тези, които изобщо имате такива) са на места, където не им е мястото. Не ходи често по ресторанти, защото спортува, вместо да се тъпче с долно качесво.

47

Анонимен

преди 2 години

Страх мори д.битъка. В цял свят програмираните фашисти се п.дрискаха. Лъжата винаги излиза наяве!

46

до Стоян

преди 2 години

Не ходиш на ресторанти,защото трябва да си оставиш поне 50% от седмичният ти надник.Ние имаме малко,но си живеем живота,защото никой не знае докога ще продължи,а такива глафони като тебе се кефят на либерастите,работа-в къщи,на рожден ден на жена ти и на детето ти може и да излезнеш да хапнеш по някоя пица.Живей зи мизерният и жалък живот там и не се бъркай на нас,които все още можем да се забавляваме.

45

Анонимен

преди 2 години

Чакай.. значи управляващите вече не са фенове на локдауна? Аз мислех, че това беше целта цели 2 години. Ето, пак са в локдаун.

44

безименен

преди 2 години

До Антиваксър --- имаше свастики, жълти знамена и подобни, но ги прибраха. Политиците подклаждащи камионджиите се усетиха.

43

Стефан Д.

преди 2 години

Ало уебмастъра. В българския език има буква "и с ударение". Тя се използва когато изразяваш притежание в женски род, а не буквата "й". Не се пише "майка й", "татко й" а се пише ударено "и". Но сайта ви не го разбира и го обръща на четирицифрен юникод като в предишното ми мнение.Оправете го това не се излагайте, елементарно е.

42

Анонимен

преди 2 години

Абе, къде е Трюдо?

41

Антиваксър

преди 2 години

Много интересно къде ги видяхте тези свастики. На протестно движение в Мелбърн, Австралия т.н. защитници на неморалното и забранено от хиляда закона насилствено васкиниране бяха само бели хора и наричаха другите нацисти при положение че те бяха сбирщайн от цял свят. Защо няма една снимка на камионите със свастика? Истинските фашисти са за васкините!

40

иво

преди 2 години

" ЧЕРЕПА " ТРЪМП , ПОМАГА НА АНТИ-ВАКСАджийчеТАТА , СЪЩО КАТО "НАШИЧКИЯ" , ЗА ДА БЛАМИРА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ !

39

Анонимен

преди 2 години

Нямам търпение да започнат да се движат автономните камиони. Тогава същите тия полуграмотни шоферчета ще тичкат при Трюдо да им помага.

38

Стоян

преди 2 години

До Хасфалт,нищо подобно не виждам в Канада. Ти къде го видя? Рестрикциите най-много пречат на хора като вас в България дето "умеят да се веселят". С тоя крилат лаф се успокоявате, а всъщност ви мързи да работите. Аз не ходя по ресторанти така че ми е през оная работа дали не пускали, какво искали и т.н. по ресторантите. За разлика от България тук почти не са затваряли училищата. В работата ми 95% са ваксинирани, за какво протестиращо мнозинство говорим не знам. ***? Плоскоумци?