8

Пернишката мафия

преди 2 години

Милиции близки до Борисов изтезават хора!

7

Недосегаемите

преди 2 години

В България се Екзекутират Българи по поръчка на бившия Премиер Бойко Борисов!

6

Анонимен

преди 2 години

Това адвокатите са големи дяволи. Уж са незаконни договорите, пък ако искаме да ги прекратим ще трябвало да плащаме неустойки и затова продължаваме да им плащаме по незаконните договори.

5

Анонимен

преди 2 години

Промяната е : инфлация, скъп ток, тъмни улици, нови 250 милиона лв за ваксини, сертификати, Македонии, нови 8 F16 на хартия за 3 млрд, фалити, карантини, маски, глоби, фалшиви тестове, ограничения, умрели пред болниците, кадруване по службите, скъпа Гражданска отговорност, 75лв за бустери за възрастни, по-ниски пенсии, 9 млрд изчезняха за Декември, нови 7 млрд изтеглиха, 9.5 още ще теглят, безработица и ходене при Херо и Брюксел на отчет с вазелин и наколенки.

4

Анонимен

преди 2 години

За пръв път чувам държава да плаща по незаконни договори. Това не се ли води престъпление и защо "умните и красивите" плащат, след като са "незаконни"?

3

Майора

преди 2 години

Абе Караджов , в цял свят се използват ин хаус поръчките , дамо тук не били законни! А законно ли е вашето управление , след като се подкрепя от олигарсите начело с Прокопиев и Божков и тяхното желание е отстраняването на Гешев? Нормално ли е да има комисия за Конституцията след като тя се променя от ВеликоНС! Личи си колко са компетентни Иванов , Йорданова и останалите юристи от ооалицията!

2

Анонимен

преди 2 години

В сравнение със сегашните aйдyци Борисов е като Чавдар че.

1

ФАКТ

преди 2 години

Ето как жалкия фигурант и шaйкaта му "усФоиха" над 40 милиона!!?