28

Грешен избор

преди 2 години

Не ГЕРБ, а вие ще гласувате с новите!

27

Манол от Криводол

преди 2 години

Само ги вижте тези горе на трибуната, от едната страна другарката Импексова приватизирала трудът на червените бабички за жълти стотинки и уволнена за Корупция, до нея новата Мата хари от коалицията на Подмяната и кирчо и кокорчо, доказани измамници съдени за кражба на интелектуална собственост и подаване на деклапации с невярно съдържание в нарушение на Конституцията..какво очаквате от тези радеви калинки, поредната Национална катастрофа набира ход, а Вие чекайте радевата зима съвсем да Ви скове

26

До 32

преди 2 години

Берете плодовете на малоумщината си.Комунистите 45 години ви водиха към светлото социалистическо бъдеще докато се редяхте на опашки за банани един път годишно, сега тези по същият начин ви водят към промяната с двойни и тройни цени и с по-нисък стандарт на живот.С тези комунистически мозъци следващите не знам къде ще ви водят.

25

Айде стига вече

преди 2 години

Писна ми да слушам глупости, как някакви договори били незаконни, но трябвало да се плаща по тях. СТИГА С ТАЗИ ПРОПАГАНДА !Ако един договор е незаконен се прекратява , иначе е законен, точка.Спрете с глупостите и анализите и почнете да правите нещо смислено, а то само приказки, приказки, приказки

24

ДДРОнег

преди 2 години

Все още беем "плодовете" на престъпното управление на ОПГ герПдпс !!!

23

Анонимен

преди 2 години

Едно е сигурно тия измамници от ПП няма да построят и 1 метър път, ще окрадат абсолютно всичко и ще изчезнат в чужбина. Жалко че президента Радев се остави да го излъжат, имахме надежди той да направи нещо (

22

Анонимен

преди 2 години

5 лота се строяха паралелно по времето на Борисов, в това число и 4 -ти, за който ореваха света колко е незаконно! Сега законно се строи абсолютно нищо, но за сметка на това ЗАКОННО хората се трепят по старите и непригодни за съвременните нужди на населението пътища!

21

жу

преди 2 години

Аджеба нещо,поне едно нещо законно в България има ли....?

20

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами тези от коалицията на Подмяната се опитаха преоткриват колелото и топлата вода, но се оказа че те вече са открити, сега ще трябва като северномакедонците да пренаписват историята за да намерят мястото си в нея..с инхаус договори и авансови плащания ББ почти направи магистралата, а кирчовците и мун.човците просто изхарчиха заделените за нея пари и блокираха проекта, както и всичко друго в държавата..сега всички ние ще се превърнем в обезпечение на кредитите им, за да могат да се гушат на воля

19

Интересно е

преди 2 години

...какво пропусна Гроздан Караджов... че всъщност ,това са единствените строежи по които де-факто се работи! И то по договорите от ГЕРБ! За останалите ,тепърва ще си "чертаят" и рисуват Тия! А за Плана за възстановяване станахме за смях из цяла Европа.! Една година вече, тия некадърници не могат да го внесат!

18

Анонимен

преди 2 години

А кога тази пияница Рашков веднъж, когато обвинява някого, ще извади доказателства?! Кога, а не само празни приказки?! Добре, че не в прокурор!

17

Анонимен

преди 2 години

Иде глад.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 "Ами защото сте сключили договори, а те пораждат задължения." Ако договорите са незаконни по тях не се дължи НИЩО. Оттук следва въпроса, защо "умните и красивите" плащат по незаконни договори?

15

.

преди 2 години

До Анонимен 19 - сегашния ни също!

14

Прокурорка Държава

преди 2 години

Гешев управлява държавата чрез масови СРС-та и заплахи!

13

Анонимен

преди 2 години

Бойчо Борисов сигурно като умреее и земята ще го изхвърли, такъв демон, и тя няма да го иска!

12

До 12

преди 2 години

Не може едновременно да квичиш, че договорите са незаконни и да извършваш плащания по тях, драги ми при-мате!

11

Сатрапа Борисов

преди 2 години

То половината МВР и ДАНС работят лично за Диктатора Бойко Борисов, явно ги е излъгал, че ще се върне на власт!

10

Анонимен

преди 2 години

Ми българска му работа.държавата да е гнила, но джобовете пълни!

9

Анонимен

преди 2 години

Това го писах вчера за герберастите, които квичаха - защо се плаща?! Ами защото сте сключили договори, а те пораждат задължения. Дали могат да бъдат прекратени е друг въпрос.