48

9 млрд

преди 2 години

9 млрд лв е изхарчило правителството на Харвард и Кеймбридж само за деквмври месец.

47

Дам

преди 2 години

Довършете Хемус. Целта оправдава средствата! Стига се мотахте!

46

Анонимен

преди 2 години

Незаконен договор?Това само куха платено-протесторска глава може да роди

45

Анонимен

преди 2 години

Нали била незаконна магистралата, защо работите по нея?

44

XaXa

преди 2 години

До АнонименМалоумник, пий си редовно хапчетата.

43

Анонимен

преди 2 години

Ако ставаше с икономика на магистрали тогава наи-добре е да покрият цяла бг с магистрали и бг ще цъфне. Магистрала трябва само ако има печалба от нея както е при пазарна икономика а не магистрала към една пустиня обезлюдена след 1989 г. АКо ще оравят бг транитзна зона за други държави от ЕС нека кажат НС дали това е целта, но тогава за какво ще плашаме бг чрез бюджета.

42

Х

преди 2 години

До 48. Сега провери кой е правил последните избори, кажи как са фалшифицирани и се гръмни.

41

Анонимен

преди 2 години

Ако даден договор е незаконен, няма никакво значение какви обезщетения са заложени в него. Такъв договор не е действащ и всякакви плащания извършени по него, са незаконни. Така, последно договорите за ин хаус незаконни ли са?

40

Анонимен

преди 2 години

Понеже най- сладкото и лакомо крадене е в строителството, Кирчо Ментата и неговата банда некадърни крадци знаят как се облажи Боци и искат и те от кокала. Нали ококорения лъжец обясняваше, преди изборите, че нямало да взимат заеми, щото с 8 млрд, които се харчели годишно можели да се направят две магистрали. И сега хоп - 7 млрд заем. Ех кога ще доживеем хубави времена, да ги виждаме такива като тия обесени по дърветата, докато си паднат сами от вратовете.

39

пияница мистик

преди 2 години

А така...спорете, спорете още дали договорите са неунищожаеми или нищожни и нищо недейте да правите. Докато Боко вече да е построил още една отсечка. И ако наистина нещо все пак се строи по Хемус, най-вероятно е точно заради Борисовите договори които с сключил. А вас, некадърници като ви слушам оставам с чувството, че искате да ги прекратите, за да лапнете парите които са дадени от Борисов и ще поискате от фирмите да бъдат върнати :)))

38

?!?

преди 2 години

Последно плащаме, за да не плащаме ли е обяснението. Щот няма смисъл от обясненията на министъра. Ако е незаконно да не плаща или много лъгахме сега сме до ушите в тор

37

Ин хаус

преди 2 години

договорите са напълно съвместими с българското и европейско законодателство. Както са съвместими и други такива - на концесия. Просто тия на снимката не можеха да понесат магистралите в България да се строят от правителства на Борисов, макар и не с темпото, което повечето българи искат. И се чудят сега как да изкарат нещата незаконни. А истината е верно, че не могат да направят дори една велослея!

36

анонимен

преди 2 години

Лошото е, че го държат за топките и го командват, а иначе си е негова лична работа с кого се чифтосва.

35

Алооо

преди 2 години

32 години кражба и далавери = тотал щета България. Няма да се оправим никога нито тия , нито следващите, нито тия след тях. Всеки мисли с джоба си и грам не му дреме за България и си казват кой оцелее, оцелее. Не може да се раздават милиарди за простотии, като шкембе войвода за самолети на хартия, а хората да събират капакчи за кувиози. ***

34

До Анонимен

преди 2 години

Аз пък чувам, че и кокорчо го дрънчат разни културисти и данъчни измамници ... !!!

33

Анонимен

преди 2 години

Само да поясним за стадото - незаконен договор няма :) Има подписан договор, и когато един договор е подписан, плащанията по него са регламентирани във самия договор. И те така....

32

Анонимен

преди 2 години

Това е А отбора на България начело с Корнелия. Определено са А отбор, но по лъжи, назначения, нищо не правене и кражби. И бог не може да опази българия от тези!

31

Анонимен

преди 2 години

Кирчо дали др-ънчи Ленчето, а? :)

30

Nqkoi

преди 2 години

Не знаех, че използването на вратичка в закона е незаконно! Пускайте обществени поръчки и пак ще строим по една магистрала на 50години!

29

Грешен избор

преди 2 години

Пардон, гладувате.