58

Анонимен

преди 2 години

...КРЕПИ СЕ НА ИНСТРУМЕНТА ХАААХАХАХА

57

Анонимен

преди 2 години

Айде да има нови избори че този няма да мине и 2 процента. И да се приключва с лаенето му. Излишно и безполезно.

56

Анонимен

преди 2 години

До Това е ХалифатВ България се Екзекутират хора от мутри близки до Прокопиев и Христо Иванов! ДАНС на Рашков работят против обикновените Българи - масови СРС-та за гавра и терор!

55

Това е Колапс

преди 2 години

В България се Екзекутират хора по поръчкана политици и магистрати!

54

Това е Халифат

преди 2 години

В България се Екзекутират хора от милиции(мутри) близки до Борисов и Гешев! ДАНС работят срещу обикновени Българи - масови СРС-та за гаври и терор!

53

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се, че Пинокио пак ще кара лодката около Росенец. Само че тоя път няма да му мине номера.

52

Анонимен

преди 2 години

До РистяРАНО СТАНА ХРИСТО ИВАНОВ, В ДУПЕ ЗАВРЕ СИ КАРТОФ, КЪМ ИКОНАТА НА КОЛОНИАЛНИЯ СПОНСОР СЕ ПРЕКРЪСТИ И ОТИДЕ ДА КРАДЕ ЧЕВРЪСТО

51

Анонимен

преди 2 години

Бойко Кюлчето дебне от храстите във всяка новина, и в коментарите под нея от платените *** на Севи приятелката на Каскета

50

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Идеологията на ПП Демократична мафия е либералната корупция и обратната ориентация.

49

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАНА ОТ ХОРА ЛОЯЛНИ КЪМ БЪЛГАРИЯ И УВАЖАВАЩИ НЕЙНИТЕ СЪЮЗНИЦИ. ХРИСТО ИВАНОВ НЕ СПАДА КЪМ ТЕЗИ ДВЕ КАТЕГОРИИ.

48

ИхуЙ

преди 2 години

Да честитим светлия празник на премиера и неговият ококорен министър!

47

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Ристьо е от онези комунистически "демократи" които са се клели във вярност на чужди сили за да ги оставят живи и във властта на България. Чрез тях трябва да бъде държава страната подчинена за да прави каквото им скимне на чуждите сили.

46

Анонимен

преди 2 години

ХРИСТО ИВАНОВ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА И РАБОТА В ПОЛЗА НА ЧУЖДИ ПРАВИТЕЛСТВА.

45

Избирател

преди 2 години

Значи, ако някоя политическа партия е на мнение, че просто Киро действа правилно и адекватно по въпроса за Македония, да се сбогува с моя глас. Както ги виждам нещата, към момента това са всички от т.нар. Четворна коалиция.

44

Ива-Никол

преди 2 години

рано станал бай Кирин, *** намазал с вазелин бели гащички обул и към църквата надул. първи носи златен кръст втори носи рунтав *** трети носи вазелин, за гъзъ на бай Кирин там на бели бели маси се събрали ***,

43

българин

преди 2 години

Този Хр. Иванов е толкова ,,добър" политик,колкото аз съм гладиатор.Жалко човече ,а и отмъстителен.Доста неприятна личност.

42

Ива-Никол

преди 2 години

Рано станал бай Кирян, бели гащички обул и към плажа той надул. Там събрали на талази, купища със педeрази. Седнал Кирчо надерен, па се провикнал за кадем: "Драги мъжки ми другари, днес е Втори Февруари! И по случай този ден, хайде да се наебем!"

41

Мда

преди 2 години

Управлението се крепи на интересчиството и алчността на поформации, които нямат общо помежду си, освен неистовото желание да останат в пустата власт. А при тези безумия, сътворявани ежедневно от просто Киро, все по - трудно ще им бъде да обясняват действия, с които не са съгласни, но от немай къде поддържат, ги девалвират политически в очите на избирателите. Очаквам в най-скоро време да се хватнат за гушите.

40

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

Няма как от родители комунисти да се пръкне демократ.Докато е имало терор над населението този е учил в Америка, нали се сещате кои хора можеха да си пращат децата зад граница ? Цял живот е бил по разни фондации и частни организации свързани с АМЕРИКАНСКО ПРАВО от СОРОС. Само да вметна за онези които не знаят че премиера Кирил Петков е бивш съучредител на "Да България".Сега разбрахте ли защо Христовата партия с най нисък избирателен глас е в коалицийката ?

39

Анонимен

преди 2 години

За педофилите се сетих пак,искам да кажа две думи не може човек къде има две деца да изнасили някоя 15 годишна,според мен това е от тежкият живот,тези хора стават невменяеми и не осъзнават какво вършат,това според мен е моментно състояние незнам дали го извършват всекидневно и дали си падат по непълнолетни и дали ги харесват,незнам дали е болестно състояние трябва да каже някои такъв изнасилвач педофил ли как ги наричат незнам,и дали си падат по малки деца или само по 14,15 годишни сложна теза.