118

Краси

преди 2 години

Е как няма да е стабилна! Толкова пари са заложени под масата, че всички ги стискат със зъби и нокти.

117

Васил

преди 2 години

Христо Иванов го е яд, че няма позиции в новото управление и ще клати дървото до последно.

116

ПЛОВДИВ

преди 2 години

Да си заедно с комунистите и ония със Специалните образователни потребности на Дългия???? ТОВА ВЕЧЕ Е ПОРНОГРАфИЯ, ХРИСТО!

115

Анонимен

преди 2 години

Бойко Кюлчето дебне от храстите във всяка новина, и в коментарите под нея от платените *** на Севи приятелката на Каскета

114

прогноза

преди 2 години

Дръжте здраво стабилността и пандемията, щото отмени ли се пандемията, няколкостотин хиляди ще минат през терминал 2 с еднопосочев билет. Или наесен или и по-рано отново на избори.

113

Случаен минувач

преди 2 години

Докато Ицо е бил министър на правосъдието, непрекъснато се е покланял на бате Гойко и е повтарял: "Да, господин министър-председател", "Веднага, господин министър-председател", "Ще бъде направено, господин министър председател". Това го разказват очевидци.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2022/01/29/hristo-ivanov-s-mnogo-visoka-sigurnost-shte-ima-predsrochni-izbori.518691,1

112

Точно така

преди 2 години

Управлението се крепи на стабилността и стабилността се крепи на управлението. Затворен цикъл. Стабилни сме отвсякъде. Докато има кой да ни дава пари на заем всичко ще е наред. България има най ниския дълг в ЕС. Само 26% от БВП. Тоест без проблем можем да вземем още 50-60 милиарда. Средния дълг за ЕС 90% от БВП. Германия има 70% дълг.

111

Един Българин

преди 2 години

Христо, пътници сте с Киро ако не се вземете в ръце. Ще го критикува за РСМ, така както го критикува целият наорд. ИЗДЪНИ СЕ!!! За сертификат също се дъни особено със съветничка на 77 години!!! Моите уважения, но аз ако стана на 70+ ще съм щастлив пенсионер и няма да занимавам хората с безумното си мнение.

110

Joko

преди 2 години

Стабилност на Коалицията !?! Разбирай не искаме да изпускаме кокала !

109

Ива

преди 2 години

Да наистина, използвате времето за интриги,лъжи ,мръсотии но не и да вършите полезна работа за България,защото сте некадърници.Имитирате ,че нещо правите а всъщност се въртите като крас...тави в един омагьосан кръг и нищо - слагате си ваши хора за да крадете по- лесно.Безсрамни некадърници

108

Хута Мангала

преди 2 години

За такива, като Пинокио - румънска присъда: До стената и автоматичен откос!

107

Анонимен

преди 2 години

при борисов като беше министър са му викали Да г-н Борисов винаги съгласен

106

Анонимен

преди 2 години

Каква снимка: в кадър са двама некадърници обединени от желанието за власт и пари на всяка цена. Дори с участие в правителство от чалгари, просто кировци, некадърници, алчни крадци и изпечени измамници. Дори с цената на продадената ни история, на хиляди българи загинали от ковид, на милионите на ръба на оцеляването при "променените" цени и инфлация. Важно е некадърниците да се уредят, да крадат, да отърват обвиняемите олигарси, Мустафато и ДС-то да са доволни. Такава промяна ли искахте, българи?

105

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

Няма как от родители комунисти да се пръкне демократ.Докато е имало терор над населението този е учил в Америка, нали се сещате кои хора можеха да си пращат децата зад граница ? Цял живот е бил по разни фондации и частни организации свързани с АМЕРИКАНСКО ПРАВО от СОРОС. Само да вметна за онези които не знаят че премиера Кирил Петков е бивш съучредител на "Да България".Сега разбрахте ли защо Христовата партия с най нисък избирателен глас е в коалицийката ?

104

ДС поДСеща най-добре

преди 2 години

коалиДСии всекви!

103

До 94 Разбирач

преди 2 години

Не си разбрал! Стана точно обратното! Кирчо и Кокорчо ИЗЛЪГАХА че са ПРОЕКТ НА РАДЕВ И СЪБРАХА СЪПРУГИ ПРИЯТЕЛИ ГЕЙ ДРУЖИНКИ ЛЮБОВНИЦИ ВКАРАХА ГИ В ПАРЛАМЕНТА ПРАВИТЕЛСТВОТО А В СЛЕДВАЩИТЕ ДНИ И В ВСИЧКИ ДРУГИ ДЪРЖАВНИ СТРУКТУРИ. 99% от избирателите на ПП са от гласувалите за Радев. Цялата тази РОДА така ще ни оправи че ще ни се плаче!Радев нямаше възможност да им се противопостави и ДА СЕ ДИСТАНЦИРА досега защото чакаше да влезе втори мандат в Президенството за 5 г. ОТКРИВАМ ЗАЛАГАНИЯ КОЙ КОГО?

102

Хахаха

преди 2 години

Дойде времето Ицо да освободи мястото си в парламента хахахах

101

Гражданин

преди 2 години

Какво стабилно управление те патило ,бре ?! Та вие сте орел ,рак и щука - погледнете се и се осъзнайте класово,най-сетне ! Вие сте срам за по-голямата част от б ългарския народ !По -големи " фунаджийски лопати " от вас не сме виждали!Дано се сгромолясате по-скоро, та да се отървам от вас !!!

100

Анонимен

преди 2 години

Седем милиарда нов дълг за няколко месеца ще го окрадат. Борисов за 12 години ако теглеше толкова милиарди щяхме да сме тройно по задлъжнели от Гърция. Другото е, че от Борисов останаха магистрали и булеварди, а от тези крадци нищо няма да остане, само на киро лъжите за нулева корупция.

99

Тези от снимката

преди 2 години

Тя: "Дано ме опъне да се успокоя". Той: "Ще закъснея за Горна Баня". Ето това е стабилността на коалицията !