78

Анонимен

преди 2 години

А дали богат човек може да стане педофил,и от какво богатите хора стават педофили от много имане и всичко им на готово не се борат с живота,от много глезотии и прищевки или така се раждат хората това е болест или временно състояниедали може да станеш от много имане педофил или от много нямане беден като църковна мишка педофил имат ли връзка според вас парите,или това са извънредни случаи при някои хора и много редки.

77

Анонимен

преди 2 години

христо бойкикев си е потомствен интернационалист , не иска да има държави като дедо му в коминтерна и емигрирал в СССР. Новите комитерновци сега са глобалистите искат същото като болшевиките с тази разлика , че финансовите блага няма да са на пролетарията ами на определени финансови кръгове . Между друготое добре да се види досието на дедо му в Русия и защо е изпратен в Гулаг от Сталин /най вероятно по делата на троцкистите дето са изнасяли военни тайни и др за Германия

76

Анонимен

преди 2 години

А и може ли да станеш педофил от безпаричие,примерно от недояждане,от мизерия не си могъл да се развиеш,от умствено изоставане от неква болест или при всеки е строго инвидуално,има ли богати педофили или само бедни,

75

ПА ВИЕ

преди 2 години

ОТ ГЕПИ. ГОЛЕМИ МЪЖЕ СТАНАХТЕ. ДЪРТОФЕЛИ.КОГА ЗАПОЧНАХТЕ ДА РАЗБИРАТЕ КОЙ Е МЪЖ И КОЙ ЖЕНЧО?!??. ТО ТАКА Е. СИМИТЛИЙСКИЯТ ВИ Е НАТУПОРЧИЛ ЯКО ВСИЧКИ.

74

Тракиец

преди 2 години

Дръж власта Ристьо,че това е за последно.Колкото краднете това ще ви остане.Останалите 80% да питат къде акат гладните.

73

Анонимен

преди 2 години

РАЗЛИКА МЕЖДУ ХРИСТО ИВАНОВ И КОСТАДИН КОСТАДИНОВ ИМА - ЕДИНИЯ РАБОТИ ЗА ЗАПАДНИ СИЛИ, ДРУГИЯ ЗА ИЗТОЧНИ. НО НИТО ЕДИН ОТ ДВАМАТА ЗА БЪЛГАРИЯ.

72

Анонимен

преди 2 години

Бойко Кюлчето дебне от храстите във всяка новина, и в коментарите под нея от платените *** на Севи приятелката на Каскета

71

Анонимен

преди 2 години

Протестърското управление се видя какво може и докъде ни докара за година. до разрухата и мизерията.

70

Dinosaurus

преди 2 години

Коалиция между орел, рак и щука. Тук думата о*лю* е забранена, може би защото с такива темпове се променя статуквото. Докато се забърза о*лю*а, всички ще се изселим или ще се възнесем

69

Анонимен

преди 2 години

Герб, с ДПС и Възраждане, ако проявят отговорност и морал могат да ви изметат. С 30 % народна любов за никъде.

68

Анонимен

преди 2 години

Абе не ми казахте педофилите по момичета и момчетали си падат и само по момичета,питаите некъв такъв да ви каже,според мен това е от тежкият живот ,хората са изключили централно и незнаят какво извършват станали са невменяеми нямат съзнание,или го правят с акъла си самоцелно с пълното си съзнание,вия какво мислите експертите,или така се раждат това е болестно състояние няква мания психоза някои специалист да каже.

67

Брех

преди 2 години

Днес е празник на куролаторите и техните крепители, значи и на Христо - най-големия крепител на куролацията на нацията просто Киро.

66

БРАВО НА

преди 2 години

РАДАН. ШАПКА МУ СВАЛЯМ. А ТИ СИ САМО ЗА БОРБИТЕ. НЕ СТАВАШИВАНОВ. ТИ И ДЖУДЖИТО СТЕ ГО ЗАКЪСАЛИ. ТО ТОВА И ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ ГО ПОКАЗАХА.

65

Деси

преди 2 години

Стабилна друг път, тая коалиция е всичко друго, но не и стабилна. Ицака пак говори врели, некипели.

64

Dinosaurus

преди 2 години

Трети път се опитвам да напиша думата ***, обаче това на някого му изглежда нецензурно, Обаче Чпрапа и Лодкаря ни работят цензурно.

63

Анонимен

преди 2 години

опъни митева та да се успокоиш

62

Dinosaurus

преди 2 години

Крепи се на стабилносстта на заговора между орел рак щука и гол *** (***)

61

аса

преди 2 години

честит празник на продължаваме промяната и по специално на кирчо и кокорчо

60

ТАКА Е

преди 2 години

Христо Иванов и лилипута Атанасов в коалиция с комунистите!!)!!БРАВО

59

Анонимен

преди 2 години

Явно е различно при изнасилвачите,има такива явно бисексуални къде си падат по момичета и момчета,незнам много сложно става и само такива които изнасилват момичета,тва да изнасилиш непълнолетно момиче трябва да си изключил тотално да си наркоманизиран и алкохолизиран да нямаш акъл за две стотинки да си невменяем да не осъзнаваш какво извършваш,а може и на истина да има такива хора къде си падат по непълнолетни и ги превличат сексуално незнам.