98

Анонимен

преди 2 години

Прочетох много от мненята на хората писали по долу.И всички от различни градове описват едно и също-първо чакат на регистратурата и после ги преглеждат.Значи навсякъде е едно и също.И сега какво-този който е разпоредил да бъде така,ще уволнява и наказва,че заповедите му се изпълняват.Досетете се,че тези заповеди са разписани от някой предишен министър!Ако не беше така хората не биха описали еднакво как са чакали.

97

Анонимен

преди 2 години

Бяхме под карантина и личната лекарка,ваксинирана с 3 дози отказа да прегледа болното ни двегодишно дете,защото щяло да я зарази с ковид.Тестът му в последствие беше отрицателен.Колко хора останаха без лекарска помощ,всичко е ковид,лекарите не искат да лекуват

96

Анонимен

преди 2 години

Сина ми получи сериозна сърдечна криза. Не линейката дойде до адреса, а ние отидохме при линейките. Както бяхме на ръба на живота ни разкараха от Пирогов, т.е. загубени ценни 10мин. В другата болница чакахме 2ч да ни приемат. Също ни заявиха че няма да приемат пациента без лична карта, нищо че бере душа в момента и е малолетен. Единствено ни се размина най-лошото заради адекватния д-р Йосифов от линейката. Всички други бяха бездушни психопати. Много хора убиват с безразличието си.

95

Мирбезова

преди 2 години

Само с проверка работата не върви, трябват,дела, проверка, наказание, отговорност и работа.ми ти само от стола Командваш,скоро ще си в небитието.

94

Анонимен

преди 2 години

Дори не го изгледах клипчето ,това е наглост ,безотговорност,мисля ,че едно животно няма да постъпи така!

93

Анонимен

преди 2 години

Управляващите отговорихте ли си сега на въпроса,защо смъртността в България е висока?

92

До 95

преди 2 години

Всичко е човещина! Жената от регистратурата случайно работи в Спешна помощ, а не в хотел.

91

Анонимен

преди 2 години

Не знам до каква степен на дебилизъм трябва да си стигнал за да искаш от умиращ човек документи и да го гледаш как умира пред детето си без да вземеш мерки. Не тази сестра на гишето не е от тази земя или ако е от тази земя то е от обора в края на селото

90

Анонимен

преди 2 години

Какво е виновна жената на регистратурата,като заповедите към нея са такива.Отговорност трябва да поеме директорът на болницата.Не да се прави на ангел.

89

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да нареди тая - жената е починала! И то при тях, в институцията наречена "болница"! Защото нашето здравеопазване се превърна в регистриране, чекирине, писане, тестване за ковид, чакане и всичко друго, но не и адекватна спешна помощ! Мъжът е звънял на Бърза помощ, те са отказали, той им я кара на крак и те го мотаят са тая бума щина регистриране.... Абсурдно е.

88

Анонимен

преди 2 години

Ето ви нагледен пример защо в България смъртността от ковид е много висока...Пациенти над 70 години, пациенти с много придружаващи заболявания, изобщо не полагат усилия лекарите...а медицинските сестри си разбъркват кафето, докато някой се бори за глътка въздух...Жалко за младата жена.

87

Анонимен

преди 2 години

Стойчо Кацаров се кълнеше, че повече няма да умират хора по стълбите. Е, жената е починала пред регистратурата, не на стълбите. Същото е.

86

До 90

преди 2 години

Гледай видеото още един път и пак напиши същата простотия. Жената е била самотна майка.

85

До 85

преди 2 години

Кои ще те карантинира,нали и аз и семейството бяхме болни сам живея и точКа.Няма нужда от драм,че не са цвете за мирис не са ама,доктора е да ти помогне докато си жив,не да те възкреси.Лежи в къщи 10 дни болен после умирали.Ми умират..

84

Анонимен

преди 2 години

Кво очаквате от жена, сложена да попълва данни, тва си може, тва си прави..

83

Алооо

преди 2 години

Докато не започнат яките глоби и затвор за такива хора, които с некадърността и непрофесионализма си са виновни за загубата на нечии живот, никога няма да се оправят нещата. Поне да се бяха затичали да я бяха вкарали, да я бяха погледнали или поне някакво внимание... Не знам и на най-големия си враг не пожелавам да ти отиде по толкова долен и гаден начин, да си в болницата и никой да не ти обърне внимание... Нямам думи просто... Да почива в мир, жената и сила и здраве на детето и бащата.

82

имонизиран

преди 2 години

КАКВА ПРОВЕРКА БЕ ПА.Т.КО. ЖЕНАТА СИ Е ОТИШЛА ОТ ТОЗИ СВЯТ!!! ОСТАВКА КИРЧО РАДЕФ И ДС КОМПАНИЯТА!!!!ААААААААА??

81

Анонимен

преди 2 години

И тук ли се намериха защитници на здравеопазването ни? Ей такива убиват хората.

80

До Ходете на била

преди 2 години

Как да отиде на лекар човек, когато знае, че ше го карантинират, ще карантинират близките му и колегите му? Голяма част от хората живеят на ръба и не могат да си причинят тези карантини. Айде стига, не отишла на време на лекар глупости!

79

Анонимен

преди 2 години

Починалата жена веднага е влязла в регистъра на починалите без придружаващи заболявания.